Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدرضا عارف امروز از برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر بازدید کرد.

وی در این بازدید گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری و پژوهشی پیشتاز بوده اند و دانشجویان این دانشگاه نشان داده اند که می‌توانند با هر طرز فکری در کنار هم کار کنند.

عارف افزود: ضروری است که تضارب عقاید را در دانشگاه‌ها بپذیریم که ما شاهد بوده ایم در این دانشگاه علی‌رغم وجود سلایق مختلف کمترین درگیری‌ها وجود داشته و این موضوع باید الگویی برای سایر دانشگاه‌ها قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون آموزش مجلس با تاکید بر اینکه محیط دانشگاه نیاز به نشاط است، اظهار کرد: سکوت و سکون در دانشگاه‌ها به نفع کشور نیست و دانشجویان باید در محیط با نشاط تحصیل کنند.

به گفته وی، دانشگاه امیرکبیر با وجود اینکه طی ۴سال گذشته تلاش کرده تا با صنعت ارتباط بگیرد اما هنوز نتوانسته  این ارتباط را به خوبی برقرار کند زیرا در این مسیر موانعی وجود دارد.

عارف با بیان اینکه بودجه دانشگاه‌ها متکی بر بودجه‌های دولتی است خاطر نشان کرد: دانشگاه امیرکبیر توانسته‌ از طریق ارتباط با صنعت درآمدهای اختصاصی داشته باشند هر چند که میزان‌ آن رضایت بخش نیست.

عارف به اجرای طرح ساماندهی دانشگاه‌ها در دانشگاه‌هایی چون صنعتی شریف، امیرکبیر و هنر در دولت اصلاحات اشاره کرد و افزود: در میان این دانشگاه‌ها دانشگاه صنعتی امیرکبیر بهترین عملکرد را داشته است.

وی عنوان کرد: دانشگاه امیرکبیر در زمینه اعضای هیات علمی رشدی نداشته به گونه‌ای که در فاصله ۴ ساله هیچ رشدی در افزایش اعضای هیات علمی مشاهده نمی‌شود که این امر نگران کننده است.

عارف خاطر نشان کرد: اضافه کرد: اگر بخواهیم جهش علمی در کشور داشته باشیم نیاز است در این زمینه اقدامی صورت گیرد و اگر مسئولان دانشگاه امیرکبیر فکر می‌کنند که قادرند در این زمینه اقدامی در مجلس شورای اسلامی اجرایی شود به ما اطلاع دهند.

رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: چالش عدم رشد در ترکیب اعضای هیات علمی منحصر به دانشگاه امیرکبیر نمی‌شود و این موضوع را در دانشگاه شریف هم می بینیم.

وی افزود: در دانشگاهها پتانسیل خوبی وجود دارد که در شرایط فعلی باید از این فرصت‌ها استفاده شود تا بتوانیم از گردنه تحریم‌های ظالمانه علیه کشور به راحتی عبور کنیم.

عارف با تاکید بر اینکه دانشگاهها پایه اصلی اقتصاد دانش بنیان هستند، بیان کرد: از این رو انتظار داریم که دانشگاه‌های پیشرو در این مسیر وارد شوند.

به گفته وی، راه اندازی برج های فناوری می‌تواند برای رسیدن به اقتصاد دانش بنیان موثر واقع شوند.

عارف تاکید کرد: باور داریم که می‌توانیم به اقتصاد بدون نفت برسیم و در شرایط کنونی به سمت اقتصاد پویا و فعال سوق یابیم تا از آسیب‌های موجود در امان بمانیم.

کد خبر 4429799 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر شرکت دانش بنیان محمد رضا عارف اربعین ۹۷ نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان امنیت اطلاعات تحقیقات علمی فناوری نانو محمد جواد آذری جهرمی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گوگل هوشمندسازی سورنا ستاری هوش مصنوعی فناوری فضایی آفریقا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۰۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد

مصاحبه خبرنگار ایسکانیوز استانی با حسن محمدی عضو هیئت علمی معارف اسلامی دانشگاه آزاد ارومیه در سالروز گرامیداشت شهید مرتضی مطهری و روز معلم.

حسن محمدی دارای مدرک دکترای تاریخ اسلام و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد ارومیه از سال ۱۳۹۴ تا کنون و مدیر گروه معارف اسلامی از تاثیرات یک استاد در جامعه اینگونه سخن گفت: یک استاد موفق باید بتواند در دانشجوی خود و در جامعه تاثیر مثبتی ایجاد کند و ما این تاثیر مثبت را عملا در جامعه بتوانیم مشاهده کنیم، هم در اخلاق و هم در رفتار دانشجو تغییر ایجاد کند. به نظر من استاد در جامعه باید الگو باشد و دیگران از او سرمشق بگیرند و اگر این جایگاه را داشته باشد آن جامعه میتواند به جامعه ای موفق تبدیل شود که استاد در آن در جایگاه واقعی خود قرار گرفته.


وی درباره معیار های یک استاد خوب گفت: یکی از معیارهای یک استاد خوب در وهله اول اخلاق اوست و تا زمانی که استاد ما یک استاد اخلاق مدار نباشد و مهربانی و عطوفت را در درس خود نگنجاند تاثیری بر دانشجو نخواهد گذاشت، پس اولین معیار برای یک استاد از نظر بنده اخلاق استاد و منش و روش برخورد وی است و دومین معیار استاد علم اوست که باید دارای علم به روز نافع و موثر برای دانشجویان باشد، ینی علمی به دانشجویان ارائه دهد که به درد زندگی امروزی آن ها بخورد و بتوانند مشکلی از مشکلات آنها را حل بکنند و این ها اساسی ترین معیار ها برای یک استاد است.

وی درباره انتظاراتش از دانشگاه گفت: در اخر من درخواستم از دانشگاه ازاد جایگاه استاد هست هم از نظر اجتماعی هم از نظر اقتصادی و اینکه نظم و انظباط در دانشگاه حاکم باشد و هر چیزی سر جای خودش باشد.


محمدی در پایان گفت: ما اساتید انتظار خیلی زیادی از دانشجویان نداریم، اینکه دانشجویان ما ارزش و جایگاه استاد را حفظ کنند، هم در برخورد و اخلاق و منش و هم اینکه علمی که از استاد می‌آموزند را بتوانند در زندگی خود به کار بگیرند و موفق شوند انتظارات ما براورده می‌شود و من احساس میکنم که مقام و جایگاه یک معلم نسبت به زمان های گذشته پایین‌تر آمده و همینکه انتظار داریم جامعه ارزش و جایگاه استاد و معلم را حفظ کند و معلمین در بالاترین درجه جامعه قرار بگیرند.

خبرنگار : ثنا عسگری انتهای خبر/ کد خبر: 1229142

دیگر خبرها

  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد است 
  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه