Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@05:15:10 GMT

140هزار تن سیب درختی درشهرستان دماوند برداشت می شود

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۶۰۶۲۷

140هزار تن سیب درختی درشهرستان دماوند برداشت می شود

تهران-ایرنا-رئیس جهاد کشاورزی شهرستان دماوند با اشاره به پیش بینی تولید و برداشت 140 هزار تن سیب درختی دراین شهرستان گفت: در سال جاری با توجه به سرما زدگی 27 فروردین ماه پیش بینی کاهش 40 درصدی برداشت سیب نسبت به سال گذشته را داریم.

هادی طهرانی پور، روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به فعالیت های این نهاد در بخش های مختلف اظهار داشت: در سطح شهرستان حدود 17 هزار و 500 هکتار اراضی کشاورزی داریم که 11 هزار و 500 هکتار قابل کشت و مابقی فاقد کشت و از این میزان 8 هزار و 200 هکتار باغات و مابقی زراعی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه محصول عمده شهرستان دماوند سیب درختی است، افزود: حدود 6 هزار و 200 هکتار باغات سیب در دماوند وجود دارد که در میان باغ‌ها، 20 نوع سیب تجاری با کیفیتی عالی که شهرت ملی و جهانی دارد، برداشت می شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه سال گذشته حدود 220 هزار تن تولید سیب در شهرستان داشتیم، گفت: با توجه به سرما زدگی در ابتدای سال، پیش بینی می شود امسال 60 درصد محصول سیب از باعات دماوند برداشت شود و 40 درصد کاهش تولید خواهیم داشت ولی کیفیت تغییری نکرده است.
وی با بیان اینکه 50درصد باغات شهرستان دماوند از سرما ابتدای سال خسارت دیدند، گفت: افرادی که از طریق جهاد کشاورزی ثابت شود که خسارات وارده از سرما زدگی دارند در صورت دریافت تسهیلات مربوط کشاورزی و پایان یافتن تاریخ سر رسید، با 5 درصد تسهیلات پرداخت شده می توانند وام خود را به صورت مجدد تقسیط کنند.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان دماوند با اشاره به اینکه حدود یک هزار هکتار از میزان محصول سیب درختی دماوند به روش پایه رویشی کشت می‌شود، گفت: تراکم کشت در این روش نسبت به محصول سیب سنتی بالاتر و محصول بیشتر و هم توجیه اقتصادی بهتر برای بهره‌برداران دارد.
طهرانی پور با اشاره به اینکه محصول سیب شهرستان دماوند حدود 8 درصد از تولید سیب کشور را داراست، افزود: با توجه به میزان تولید سیب در سطح کشور میزان تولید امسال با وجود کاهش نسبت به سال گذشته، هم برای مصرف داخلی و هم برای صادرات کافی است.
این مقام مسئول در خصوص نگهداری و دپو سیب در این شهرستان گفت: در حال حاضر 13 سردخانه در سطح شهرستان موجود و ظرفیت ذخیره 80 هزار تن را دارد که قصد داریم 3 سردخانه دیگر با ظرفیت 15 هزار تن را به این مجموعه اضافه کنیم.
وی گفت: 80درصد محصول سیب درختی شهرستان در بازه زمانی یک مهر ماه تا یکم آبان ماه برداشت می شود و یک نوع سیب دیگر دماوند در 15 آبان برداشت خواهد شد.
تهرام/7246/ 1539

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سيب دماوند برداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۰۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت کلزا از مزارع شهرستان کرخه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرخه گفت: در سال زراعی جاری بالغ بر۳ هزار و ۲۷۶هکتار از اراضی زراعی شهرستان به کشت محصول کلزا اختصاص یافت.

علیرضا رضایی افزود: میانگین عملکرد کلزا در شهرستان ۱/۷ تن در هکتار برآورد شده است و پیش بینی می‌شود که درحدودبیش از۵۵۰۰تن کلزا از این مزارع استحصال شود.
وی ادامه داد: تمام برنامه ریزی‌ها و هماهنگی‌های لازم برای برداشت، خرید و انتقال محصول کلزا انجام گرفته است و   دو مرکز خرید تعاونی روستایی اتحاد روستای عبدالخان پاییند و  دهخدا در روستای خویس بخش شاوور درحال تحویل محصول کلزای کشاورزان هستند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرخه اظهار کرد: کلزا یکی از محصولات استراتژیک است که روغن این محصول به دلیل داشتن اسید‌های چرب اشباع نشده از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بوده و علاوه بر این کاشت دانه روغنی کلزا به دلیل تناوب زراعی با غلات باعث حاصلخیزی و بهبود ساختمان خاک، کاهش آفات و بیماری‌های گندم و افزایش عملکرد می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری دو هزار میلیاردی درشهرستان گرمه
  • توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است
  • آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم
  • برداشت گندم از مزارع شهرستان دشتی
  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • تولید ۱۷ درصد کلزای خراسان رضوی در مشهد
  • برداشت کلزا از مزارع شهرستان کرخه