Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، صارم رضایی در آیین افتتاحیه کارگاه پیشگیری از اعتیاد که با حضور اعضای جوانان جمعیت هلال احمر لرستان در خرم آباد برگزار شد، اظهار کرد: جمعیت هلال احمر لرستان طی چند سال گذشته برنامه های خوبی در حوزه مسائل اجتماعی برگزار کرده است که می توان به برگزاری بیش از ۲۶ دوره پیشگیری از اعتیاد در سطح استان اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در حوزه جوانان جمعیت هلال احمر برنامه هایی نظیر طرح شوق رویش، مسابقات رفاقت مهر، المپیاد آماده، اعزام به برنامه ها و همایش های کشوری و... برگزار شده که همه این ها به نوعی می‌تواند در آن راهکارهایی بیان شود که جوانان کمتر به سمت استفاده از مواد مخدر بروند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان گفت: باید جوانان در رأس برنامه های جمعیت هلال احمر قرار بگیرند و بتوانند ۵۰ درصد از تشکیلات این حوزه را به خود اختصاص دهند؛ ضمن اینکه جوانان به دنبال تکریم انسان‌ها و گسترش دوستی نیز حرکت کنند.

اقدام قضایی و انتظامی راه حل کافی برای مقابله با اعتیاد نیست

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر لرستان نیز در این مراسم اظهار کرد: آیات و روایات زیادی داریم که در مورد به هلاکت رسیدن انسان ها توسط خودشان اشاره دارد.

حجت الاسلام بهزاد پیروزفر اظهار کرد: یکی از این موارد همین بحث مواد مخدر است که باعث معضلات دیگری نظیر کودک‌آزاری، قتل، دزدی، فساد و سایر انحرافات نیز می شود.

 وی با اشاره به این که مواد مخدر باعث از بین رفتن شخصیت انسان ها می شود، بیان کرد: یکی از راه های جنگ نرم بحث مواد مخدر است که با توجه به این وضعیت اقتصادی و مشکلات معیشتی برای مردم به وجود آمده است و خود زمینه‌ساز بسیاری از مشکلات دیگر نیز شده است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر لرستان با بیان این که اقدام قضایی و انتظامی دیگر نمی تواند راه حل کافی در این حوزه باشد، گفت: مقام معظم رهبری نیز به این موضوع اشاره کردند و اظهار داشتند که باید ۵۰ درصد امکانات و منابع در بحث پیشگیری صرف شود.

حجت الاسلام پیروزفر افزود: باید شما تلاش کنید تا در این جامعه افراد سالم را نگه دارید و خود این کار یک اقدام ارزشمند است.

انعقاد تفاهم نامه همکاری با ستاد مبارزه با مخدر لرستان

معاون جوانان جمعیت هلال احمر لرستان نیز در این مراسم گفت: طبق انعقاد تفاهم نامه ای که با ستاد مبارزه با مخدر لرستان و جمعیت هلال احمر صورت گرفته است برنامه هایی بسیار خوب و راهبردی در حوزه مبارزه با مواد مخدر صورت داده ایم.

حمید جمشیدی اظهار کرد: تا قبل از این تفاهم نامه فعالیت های جمعیت هلال احمر در بحث پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر موردی بود، ولی هم اکنون اهمیت کار دو چندان شده و برنامه های متنوع و فعالیت‌های ما در این حوزه نیز گسترش یافته است.

وی افزود: جوانان باید مبلغ باشند و بتوانند آموزش های لازم را به همنوعان خود ارائه دهند تا بتوانیم با یک مشارکت همگانی در این زمینه بر بسیاری از انحرافات غلبه یابیم.

برنامه های هلال احمر در حوزه های مختلف فرهنگی و اجتماعی گسترش یافته است

عضو شورای عالی جمعیت هلال احمر کشور نیز در آیین افتتاحیه کارگاه پیشگیری از اعتیاد اظهار کرد: حقیقتاً اقدامات فرهنگی و آموزشی و تربیتی در حوزه پیشگیری از اعتیاد ارزشمند است که جای تقدیر و تشکر دارد.

فرج اللهی گفت: در حوزه جوانان جمعیت هلال احمر لرستان طی چند سال گذشته اقدامات بسیار خوبی انجام شده و اثرات ارزشمندی را در پی داشته است.

وی افزود: لذت کار کردن در هلال احمر در جای دیگری وجود ندارد چرا که در اینجا افراد به جز خود دیگران را می بینند و سرنوشت زندگی دیگران برای آنها اهمیت دوچندانی دارد.

عضو شورای عالی جمعیت هلال احمر کشور بیان کرد: حوزه های اعتیاد هم اکنون در جامعه گسترش یافته است و تمرکز زندگی را از دست افراد و خانواده ها نیز گرفته است.

فرج اللهی یادآور شد: شروع اعتیاد برای افراد ابتدا تفننی است و از این رو خیلی ها متوجه وضعیت خود نمی شوند که به آن اعتیاد یافته اند.

وی بیان کرد: باید افتخار کنیم که در جمعیت هلال احمر برنامه ها در حوزه های مختلف فرهنگی و اجتماعی گسترش یافته است و خدمت رسانی به همه مردم و اقشار آسیب پذیر نیز نسبت به گذشته از رشد زیادی برخوردار شده است.

بر اساس این گزارش،  دوره پیشگیری از اعتیاد برای ۴۰ نفر از اعضای جدید الورود به مدت ۴ روز در خانه معلم خرم آباد برگزار می شود.

کد خبر 4430387

منبع: مهر

کلیدواژه: جمعیت هلال احمر لرستان خرم آباد اربعین ۹۷ اربعین 97 کرمانشاه خبرگزاری مهر اربعین حسینی گرگان بوشهر مشهد یاسوج شیراز خرم آباد شهرکرد سنندج خطبه های نماز جمعه بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۶۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور ضمن تشریح آخرین وضعیت امدادرسانی به مناطق تحت تاثیر سیل و آبگرفتگی در کشور اعلام کرد که طی هفت روز اخیر به بیش از ۵۳۰۰ نفر در ۱۷ استان کشور امدادرسانی شده است.

بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره جزئیات اقدامات انجام شده از سوی امدادگران جمعیت هلال احمر در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان کشور گفت: پس از هشدار هفته گذشته سازمان هواشناسی، سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر امدادگران خود و تجهیزات امدادی را در  استان‌هایی که از سوی هواشناسی با بارش شدید باران پیش‌بینی شده بودند، به حالت آماده‌باش درآورد. پس از آن با شروع بارش‌ها از تاریخ  ۱۲ اردیبهشت ماه تا صبح امروز شاهد وقوع سیل و آبگرفتگی در ۱۷ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، البرز، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، سمنان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بوراحمد، لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد بودیم.

وی با بیان اینکه در این ۱۷ استان، مجموعا ۱۳۸ مورد عملیات امداد و نجات از سوی امدادگران جمعیت هلال احمر انجام شده است، گفت: در مجموع این ماموریت‌ها به پنج هزار  و ۳۶۹ نفر متأثر از سیل امدادرسانی شده است، همچنین ۲۲۵نفر به مناطق امن انتقال داده شده و از ۲۰۲ واحد مسکونی تخلیه آب صورت گرفت. ۲۰۶ نفر نیز اسکان اضطراری داده شدند.

محمودی درباره اقلام توزیع شده در میان حادثه دیدگان نیز گفت:‌ چهارهزار و ۷۰۷ قوطی کنسروجات، دو هزار و ۸۳۲ کیلوگرم  برنج، دوهزار و ۵۷۶کیلوگرم نایلون، ۶۰۴ کیلوگرم حبوبات، هزار و ۴۸۴ تخته پتو، ۷۲۰تخته موکت، ۴۲۰ کیلوگرم روغن، ۴۶۹بسته غذایی، ۲۰۰ قرص نان، ۳۲۴ست شستشو، ۸۹ ست بهداشتی و ۴۶دستگاه چادر امدادی، توسط نیروهای جمعیت هلال احمر در بین متأثرین توزیع شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور اضافه کرد:۲۴۲تیم عملیاتی متشکل ۸۸۱ نفر امدادگر و نجاتگر در این ماموریت‌ها حضور داشته به متأثرین از سیل و آبگرفتگی امدادرسانی کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • غافلگیری سارقان کلینیک ترک اعتیاد
  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان
  • برگزاری دوره امداد و کمک‌های اولیه در شهرکرد
  • امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل کرمانشاه
  • امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل در کرمانشاه
  • امدادرسانی هلال‌ احمر خراسان‌جنوبی به ۲۵۶ نفر گرفتار در سیل
  • امدادرسانی هلال‌احمر خراسان‌جنوبی به ۲۵۶ نفر گرفتار در سیل
  • امدادرسانی هلال احمر در خراسان‌جنوبی به سیل‌زدگان
  • امدادرسانی هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد به ۲۴۰ سیل زده
  • آبگرفتگی و سیلاب در ۸ شهر استان کرمانشاه