Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@18:21:07 GMT

مدیریت انسانی از عوامل کاهش مهاجرت روستاییان است

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۶۷۰۸۱

مدیریت انسانی از عوامل کاهش مهاجرت روستاییان است

بیرجند - ایرنا - رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی گفت: عوامل طبیعی و ضعف مدیریت انسانی از عوامل مهاجرت روستاییان بوده و نقش مدیریت انسانی و مسئولان در کاهش مهاجرت بسیار تاثیرگذار است.

فرهاد فلاحتی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با مدیریت جهادی و تقسیم عادلانه اعتبارات و امکانات به راحتی می توان روند مهاجرت روستاییان را کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: قهر طبیعت و کاهش سطح درآمد در چند سال اخیر باعث مهاجرت روستاییان شده و خشکسالی های چندین ساله به شدت ابعاد زندگی روستاییان را تحت تاثیر قرار داده و آنان را مجبور به مهاجرت کرده است.
نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: مهاجرت از چالش های مهم در خراسان جنوبی است چرا که از یک طرف تخلیه روستاها به عنوان کانون امنیت مرزها را در پی دارد و از طرفی دیگر باعث حاشیه نشینی در کلانشهرها و معضلات اجتماعی می شود.
وی کمبود شدید آب در روستاها را مهمترین مشکل روستاییان دانست و اضافه کرد: روستاییان از روی رغبت مهاجرت نمی کنند بلکه از روی ناچاری مهاجرت به کلان شهرها را انتخاب می کنند.
فلاحتی گفت: یکی از علل مهاجرت روستاییان کم آبی است که با برنامه ریزی جدی می توان این مشکل حل کرد و باروری ابرها، آبرسانی از سایر مناطق کشور و مدیریت منابع موجود استان باید با جدیت دنبال شود.
وی تصریح کرد: عدم مدیریت انسانی درست باعث شده که سالانه میلیون ها مترمکعب روان آب را در استان کویری خراسان جنوبی از دست بدهیم در صورتی که با مدیریت درست این منابع می توان بخشی عظیمی از مشکل کم آبی را برطرف کرد.
رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای طرح های آبخیزداری در بالادست قنوات در افزایش آب قنوات تاثیرگذار است که این موضوع جدی گرفته نمی شود.
وی اظهار داشت: امسال 150 میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی برای اجرای طرح های آبخیزداری و مدیریت آب ها اختصاص یافته که با تقسیم عادلانه این اعتبار و مدیریت درست، می توان به راحتی روند مهاجرت روستاییان را کاهش داد.
فلاحتی افزود: در مجموع توجه به روستاها و حرکت در جهت توانمند سازی روستاییان سبب کاهش نرخ بیکاری، حاشیه نشینی، افزایش تولید ملی و در نهایت کاهش مهاجرت ها آنان می شود.
وی با تاکید بر اینکه باید با نگاه عدالت محورانه به نقاط محروم خدمات رسانی شود گفت: ارتقای شاخص های خدمات رسانی باید بیش از گذشته در روستاها دنبال شود و توسعه مناطق روستایی نیازمند گام های عملی است.
7556*3028

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد توسعه روستايي مهاجرت مديريت انساني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۷۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، حسن پرکار در گفتگویی با بیان اینکه متقاضیان حج تمتع امسال این استان طبق نوبت اعلام شده از امروز (پنجم) تا شانزدهم اردیبهشت ماه برای انجام واکسیناسیون اجباری فرصت مراجعه دارند، اظهارکرد: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید ۱۵ روز قبل از اعزام، واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

وی اظهار کرد: تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیانی که در ۲ سال گذشته این واکسن را تزریق نکرده‌اند، اجباری است.

معاون درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی با بیان اینکه در مشهد حدود ۱۰ هزار نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروانها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند، ادامه داد: با توجه به مدت مشخص جهت تزریق واکسن برای حجاج تمتع، ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیرخراسانی را هم در مشهد با توجه به زیارتی بودن این شهر داریم.

وی ادامه داد: شمار متقاضیان حج تمتع امسال استان خراسان رضوی ۹ هزار و ۵۶۷ نفر هستند که در قالب ۶۷ کاروان به این سفر زیارتی اعزام می‌شوند، ۳۹ کاروان از این شمار متعلق به مشهدی‌ها است.

پرکار گفت: تامین عوامل یکی از آشپزخانه‌های مرکزی در مکه نیز با خراسان رضوی و به تعداد ۱۰۰ نفر است که معاینات پزشکی این تعداد از روز گذشته در مشهد آغاز شده است.

شایان ذکر است، نخستین کاروان اعزام متقاضیان حج تمتع امسال خراسان رضوی از روز ۲۹ اردیبهشت ماه جاری آغاز می شود و تا ۱۲ خرداد ادامه دارد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899103

دیگر خبرها

  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • مازندران؛ مهد علم و دانش و نیروی انسانی کارآمد
  • «مهاجرت» توازن توانمندی‌های توسعه‌ای را دگرگون می‌سازد
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • موتورسیکلت‌ها با ۳۵ درصد از عوامل تصادفات درون شهری هستند
  • تعداد عوامل اجرائی دور دوم انتخابات در حوزه ورامین کاهش می یابد
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • پیگیر اجرای هدفمندسازی یارانه‌های دانشجویی در سال جدید هستیم
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس