Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر کشور در حاشیه نشست مشترک استانداران مرزی با بیان اینکه سه اصل تقویت صادرات، جلوگیری از قاچاق کالا و ارز و برگشت ارز حاصل از صادرات در این نشست مورد تاکید قرار گرفت،گفت: در این جلسه بر روی این سه اصل توافقات خوبی بین دستگاه‌ها صورت گرفت و بنا شد همه امکانات برای عملیاتی شدن این سه اصل مهیا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه نشست مشترک استانداران مرزی و مسئولان دستگاه‌های اجرایی که صبح امروز (دوشنبه) در وزارت کشور برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران، با اشاره به دستور کار بررسی تسهیل روند مبادلات تجاری گفت: امروز جلسه کارگروه مرز با دستور کار قاچاق کالا‌های اساسی و ارز برگزار شد که ١٦ استاندار و نماینده دستگاه‌های مختلف حضور داشتند. در خصوص موانع صادرات قانونی و مقابله با قاچاق نظراتی در حوزه امکانات، تجهیزات و مقررات بررسی شد.

وی با بیان اینکه، در جلسه امروز سه اصل تقویت صادرات، جلوگیری از قاچاق کالا و ارز و برگشت ارز حاصل از صادرات مورد تاکید قرار گرفت،اظهارداشت: در این جلسه بر روی این سه اصل توافقات خوبی بین دستگاه‌ها صورت گرفت و بنا شد همه امکانات برای عملیاتی شدن این سه اصل مهیا شود.

وزیر کشور عنوان کرد: در مناطق آزاد بعنوان یکی از جا‌هایی که موضوع صادرات در آن مهم است به ویژه در جنوب کشور،نگرانی‌هایی در خصوص صادرات کالا‌های اساسی وجود داشت، لذا تصمیم گرفته شد در مناطق مرزی فروشگاه ایجاد شود که با قیمت داخلی عرضه شود.

وی خاطرنشان کرد: مقرر شد امکانات و شرایط گمرکی در قبل از مرز‌ها فراهم شود، این اقدام برای آن است تا کسانی که برای صادرات مراجعه می‌کنند در مرز با مشکل مواجه نشوند.

به گفته رحمانی فضلی، مقرر شد کالا‌هایی که بر اساس مقررات دفعی مانع از صادرات آن‌ها شده است، مستثنی شوند.

وزیر کشور تصریح کرد: نتیجه این جلسه تقویت صادرات، بازگشت ارز حاصل از آن و به صورت جدی مبارزه با قاچاق کالا در مناطق مرزی خواهد بود.

رحمانی فضلی گفت: در این جلسه بنا شد کمیته‌ای متشکل از وزارتخانه‌های امور خارجه، اقتصاد و دارایی، اطلاعات و دستگاه‌هایی مانند گمرک و ناجا تشکیل شود تا همکاری استان‌های مرزی با ١٥ کشور همسایه تقویت شود.

وی در پایان افزود: در حال حاضر ٢ نشست در این خصوص داشتیم و مقرر شد همه موانع و مشکلات در زمینه تبادل کالا و تجارت بررسی و برطرف شود و نشست آتی را همراه با سفرا، روسای اتاق‌های بازرگانی، استانداران ایران و استانداران کشور‌های همسایه برگزار کنند تا به سایر موارد مورد نظر پرداخته شود. انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: استانداران مرزی تقویت صادرات قاچاق کالا و ارز ارز حاصل از صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۱۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود

به گزارش تابناک اقتصادی؛ باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: اول اردیبهشت ماه، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیئت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.  

براین اساس کالاهای مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف کالای چای از این لیست است.  

در این راستا کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند.  

یکی از فعالان صنعت چای گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می شود.  

 طاهری اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می شود.  

این فعال صنعت چای با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هریک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می شود.  

او ادامه داد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می آورد.   

این فعال بخش خصوصی با اشاره به محدودیت های وارد شده به  صنعت چای در یکسال و نیم گذشته، گفت:  مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای که با تلاشی فوق العاده، ایجاد شده دچار خدشه نشود.

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • مبادله تجاری ۱۱ میلیون دلاری گمرکات مازندران و پاکستان
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون دلار گذشت
  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار گذشت
  • تاکید بر تقویت همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی
  • رئیسی: تقویت همکاری قوای مسلح ایران و پاکستان برای منطقه ثبات می‌آورد / تاکید ژنرال عاصم منیر بر جلوگیری از به خطر انداختن روابط دو کشور
  • تقویت همکاری قوای مسلح ایران و می‌توان صلح و ثبات را برای منطقه به ارمغان آورد/ عاصم منیر: مرزهای دو کشور صلح و دوستی است