Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه شهرستان اردبیل از اعزام هشت هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز اردبیلی به مناطق عملیاتی کشور خبر داد و گفت: اعزام دانش‌آموزان در مرحله نخست تا دوم‌آبان ماه انجام می‌شود. ۲۳ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۸ استانها اردیبل نظرات

به گزرش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سرهنگ پاسدار حسن دهقانی‌نیا صبح امروز در مراسم اعزام کاروان راهیان نور اردبیل به مناطق عملیاتی شمالغرب کشور اظهار داشت: کاروان راهیان نور دانش‌آموزی شهرستان اردبیلبا حضور مسئولان شهرستانی و خانواده‌های دانش‌آموزان به مناطق عملیاتی شمالغرب کشور اعزام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: این کاروان به ظرفیت 220 دانش‌آموز دختر پایه دهم از دبیرستان‌های شهرستان بوده که در قالب چند دستگاه اتوبوس و نیز خودروهایی سبک پشتیبانی راهی مناطق عملیاتی شمالغرب کشور شدند تا از این مناطق بازدید داشته باشند که اعزام دانش‌آموزان در مرحله نخست تا دوم آبان ماه در نظر گرفته شده است.

فرمانده سپاه شهرستان اردبیل با بیان اینکه این کاروان به مناطق عملیاتی استان آذربایجان غربی اعزام شدند، افزود: این دانش آموزان به مدت دو روز در این مناطق عملیاتی حضور یافته و در این مدت از مناطق عملیاتی و نیز یادمان‌های شهید باکری، شهید بروجردی و تمرچین بازدید می‌کنند.

دهقانی‌نیا ترویج و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه را از مهمترین اهداف برگزاری اردوهای معنوی راهیان نور برشمرد و تصریح کرد: این سفر معنوی تجدید عهد و میثاق دوباره دانش آموزان شرکت کننده با آرمان‌های امام خمینی(ره) و شهدای والامقام هشت سال جنگ تحمیلی بوده که نقش مهم و موثری در نهادینه سازی فرهنگ یثار و مقاومت در بین آینده سازان کشور دارد.

وی آشنایی نسل جوان با رشادت‌ها و جانفشانی‌های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس را از دیگر برنامه‌ها و هدفگذاری‌ها در برگزاری این اردوها دانست و گفت: در مدت حضور دانش‌آموزان در این مناطق برنامه‌های مختلف معنوی و ارزشی برای آنها برگزار می‌شود تا بتوانیم با این امر شاهد نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و شهادت در بین آنها و ترویج آرمان‌ها و اهداف شهدای والامقام در جامعه باشیم.

فرمانده سپاه شهرستان اردبیل از اعزام هشت هزار و 500 دانش‌آموز اردبیلی به مناطق عملیاتی کشور خبر داد و افزود: تلاش و جدیت بر این است تا به بهترین نحو شاهد برگزاری این اردوهای معنوی در استان باشیم.

انتهای پیام/م

R41374/P1486/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۲۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان

علی محمدبیگی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی شروع شده، گفت : متقاضیان تا ۳۱ خرداد مهلت دارند، متقاضی جهش تحصیلی شوند و باید تا این تاریخ تقاضای خود را برای جهش تحصیلی به اطلاع مسئولین مدرسه برسانند.

 محمدبیگی با بیان اینکه درخواست والدین و دانش آموزان برای جهش تحصیلی در وهله اول از سوی شورای معلمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: شورای معلمان با توجه به مدارک تحصیلی سنوات گذشته دانش آموز و مستندات مربوط به هوش او در مورد صلاحیت داشتن یا نداشتن دانش‌آموز متقاضی جهش تحصیلی تصمیم گیری و اعلام نظر می‌کنند و در صورت داشتن صلاحیت، دانش‌آموز باید ابتدا در آزمون سنجش هوش شرکت کرده تا در صورت قبولی در این آزمون برای شرکت در آزمون تحصیلی به مناطق مربوطه ارجاع شود.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، جهش تحصیلی از پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم امکانپذیر است.

وی ادامه داد: جهش تحصیلی در مقطع متوسطه اول و دوم هم اتفاق می‌افتد که معاونت آموزش متوسطه عهده دار انجام آن است.

 محمدبیگی با تاکید بر اینکه جهش تحصیلی مورد تایید اساتید و صاحبنظران حوزه روانشناسی تربیتی و تحصیلی نیست، گفت: جهش تحصیلی دانش‌آموزان از نظر علمی توصیه نمی‌شود، چون ممکن است سن هوشی دانش‌آموزی بالاتر از همسن و سال‌های خودش باشد، اما از نظر سن عاطفی و تربیتی قطعا از دانش آموزان بزرگتر از خودش عقب‌تر است، لذا درصورت جهش تحصیلی ممکن است از نظر عاطفی و روحی آسیب ببیند.

محمدبیگی با بیان اینکه تجربه نشان داده که بیشترین درخواست‌ها برای جهشی درس خواندن دانش آموزان ریشه در چشم و هم چشم بین خانواده‌ها دارد، گفت: خانواده‌ها دقت داشته باشند جهشی درس خواندن در اکثر موارد خروجی خوبی نداشته و مورد تایید کارشناسان آموزشی نیست. بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را برای جهشی درس خواندن تحت فشار قرار ندهند و بگذارند دانش‌آموزان فرآیند عادی تحصیلی خود را سپری کنند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته ۳۷۰ دانش آموز در استان کرمانشاه متقاضی جهش تحصیلی شده بودند، گفت: در نهایت ۱۴۲ نفر از این دانش آموزان واجد شرایط شرکت در آزمون جهش تحصیلی شناخته شدند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • یادواره شهدای دانش آموز در یزد 
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • جزئیات برگزاری دور دوم اردوی زیارت‌اولی‌ها ویژه دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار
  • هفته بارانی پیش روی اردبیلی ها
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد