Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ اسداله درویش‌امیری در جلسه هیات‌امنای انجمن خیرین مسکن‌ساز استان با اشاره به این که جامعه دارای اقشار طبقاتی متفاوتی است، اظهار کرد: قشر اول، طبقه نیازمند و محتاج بوده که کمک و حمایت از این قشر ضروری است ولی قشر دوم جامعه را طبقه متوسط جامعه تشکیل داده که این قشر نیز با توجه به شرایط اقتصادی موجود، در حال تبدیل شدن به طبقه اول هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مقام عالی اجرایی استان ادامه داد: قشر سوم شامل طبقه برخوردار جامعه است که خیرین باید از این قشر انتخاب شوند.
درویش‌امیری با بیان این که علت ایجاد بسیاری از بیماری‌های روحی و روانی و حتی بعضا مشکلات جسمی به دلیل بی‌سرپناهی و نداشتن مسکن است، افزود: تامین مسکن، آسایش و آرامش روانی خانواده را فراهم می آورد و بسیاری از دردها و رنج‌ها را تسکین می‌بخشد.
استاندار زنجان با اشاره به اینکه با روند مالی و بودجه‌ای کشور، کار برای دستگاه‌های اجرایی جهت انجام پروژه‌های عمرانی بسیار دشوار شده است، خاطرنشان کرد: شرایط اقتصادی کشور به‌گونه‌ای است که 90 درصد درآمدها صَرف امور جاری شده و با 10 درصد باقی‌مانده هم کار عمرانی چشمگیری نمی‌توان انجام داد.
وی با بیان این که علی‌رغم گذشت نزدیک به 7 ماه از سال جاری، تاکنون ریالی از اعتبارات عمرانی تخصیص‌یافته به استان، ابلاغ نشده است، ابراز کرد: این موضوع، مربوط به دولت فعلی نبوده و با ادامه این روند، دولت‌های آینده نیز با این شرایط، مواجه خواهند شد.
نماینده عالی دولت در استان با بیان اینکه انجام پروژه‌های عمرانی با مشکلات فراوانی روبه‌روست، اظهار کرد: پس از پایان جنگ تحمیلی و در دوره اول دولت سازندگی، 65 درصد درآمد کشور برای عمران، آبادانی، زیرساخت، سدسازی و مانند این‌ها هزینه می‌شد در حالی که این میزان با حجیم‌تر شدن بدنه دولت در سال 92 به 8 درصد رسیده و مابقی صرف امور جاری کشور شده که ادامه این روند، کشور و استان را در سخت‌ترین شرایط مالی قرار داده است، لذا در ایجاد توازن توزیع اعتبارات عمرانی و جاری کشور باید تجدید نظر شود.
درویش‌امیری با بیان اینکه به تبع شرایط اقتصادی موجود، کار برای موسسات خیریه و نهادهای مدنی هم سخت و دشوار شده است، گفت: موسسات خیریه به همین مقداری هم که در سطح کشور و به‌ویژه استان زنجان قدم برمی‌دارند مستحق تقدیر و سپاسگزاری بوده و باید قدردان آن‌ها شد.
استاندار زنجان تاکید کرد: باید با تلاش و پیگیری مضاعف نسبت به شناسایی خیرین و جذب کمکهای بیشتری در بخش احداث مسکن اقدام شود تا مشارکت ایشان در این کار خیر افزایش یابد.
وی با بیان این که با توجه به شرایط موجود، جذب کمک‌های مردمی از محل حساب 100 امام(ره) نمی‌تواند پاسخگوی تمامی مطالبات این حوزه باشد، افزود: برگزاری همایش‌های متعدد و تعبیه صندوق‌های دریافت کمک‌های مردمی در اماکن عمومی می‌تواند یکی از راهکارهای جلب مشارکت مردم و خیرین در تامین مسکن نیازمندان باشد.

 

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان زنجان تجدید نظر هیات امنای انجمن خیرین مسکن ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۷۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مؤلفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

کد خبر 6090434

دیگر خبرها

  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد
  • بازدید استاندار از اراضی ده هکتاری واقع در پهنه شمالی شهر زاهدان (شهرک شهریار)
  • افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری استان
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • هلال احمر سمنان در توزیع اعتبارات و مولدسازی دارایی‌ها دیده شود
  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود
  • بررسی روند جذب اعتبارات عمراني در آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • بودجه شهرداری‌های زنجان ۳ برابر شد