Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-03@17:19:29 GMT

۱۵۰ پیام تهدید به قتل برای یک نماینده مجلس!

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۷۸۰۶۴

عبدالرضا هاشم‌زایی با اشاره به پیامک‌های ادامه‌دار بعد از تصویب CFT گفت‌: بعضی از پیامک‌ها حاوی فحش‌های رکیک است و بیش از ۱۵۰ پیام تهدید به قتل برایم ارسال شده است.

یک نماینده مجلس به اعتماد آنلاین، گفت که تعداد پیام‌هایی که مخالفان CFT روز رأی‌گیری به او ارسال کرده‌اند که بیش از ۲۰۰ پیام بوده و ۵۰ پیام آن حاوی فحش رکیک بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند روزی از تصویب لایحه CFT در مجلس می‌گذرد اما بعضی از نمایندگان مجلس می‌گویند همچنان پیامک‌های توهین‌آمیز به نمایندگان در این باره ادامه دارد. عبدالرضا هاشم زایی، نماینده تهران و عضو فراکسیون امید در این باره می‌گوید: قبول ندارم که ارسال‌کنندگان پیام‌های تهدید و توهین‌آمیز قبل و بعد از تصویب CFT کارگروه‌های خودسر باشد، ارسال‌کنندگان پیام‌ها سازمان‌دهی شده هستند.

آقای هاشم‌زایی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در هنگام بررسی CFT پیامک‌های تهدیدآمیزی دریافت می‌کردند. با تصویب لایحه CFT انتظار می‌رفت که این تهدیدها هم به پایان برسد اما نه‌تنها پیامک‌ها ادامه دارد بلکه گویا محتوای پیامک‌ها هم‌ تغییر کرده است و توهین بیشتری در آن به چشم می‌خورد. شما دلیل را چه می‌دانید؟ چه کسانی اقدام به ارسال این پیامک‌ها می‌کنند و آیا برای مقابله با آن‌ها می‌خواهید اقدامی انجام دهید؟

همیشه درباره کارهایی که به این شکل در مقاطع مختلف در کشور انجام می‌شد گفته می‌شد که کار گروه‌های خودسر است اما من این را قبول ندارم. با توجه به تجربه‌ای که من دارم هیچ‌کدام از این حرکت‌ها را ناشی از اقدام گروه خودسر نمی‌دانم. گروه‌هایی که در محافلی می‌نشینند و تصمیم می‌گیرند به سفارت عربستان حمله کنند و منافع کشور را به این شکل تحت تأثیر قرار دهند و به سینماها و راهپیمایی‌ها حمله کنند، زمان آقای خاتمی وزیر را کتک می‌زنند و... این‌ها نمی‌توانند خودسر باشند. این‌ها گروه‌های سازمان‌یافته شده‌ای هستند که منافعی پشت این ماجرا دارند. از جمله داستان پیامک‌هایی که از چندین ماه قبل به نمایندگان مجلس ارسال می‌شد.

شما روز تصویب لایحه CFT چند پیام دریافت کردید؟

تعداد پیام‌هایی که مخالفان CFT روز رأی‌گیری به من ارسال کردند بیش از ۲۰۰ پیام بود که ۵۰ پیام آن فحش ناموسی بود که من از این که خانواده‌ام این‌ها را خوانده بودند، خجالت می‌کشیدم. برخی از ارسال‌کنندگان پیام‌ها اسم من را هم نوشته بودند. بیش از ۱۰۰ تا ۱۵۰ پیام هم تهدید به قتل بود. برخی عکس مرحوم نواب صفوی را فرستاده بودند و این‌ گونه تهدید می‌کردند. مخالفان به‌ جز ارسال پیامک در تلگرام واتس‌آپ هم پیام می‌دادند. بعضاً شماره‌ها نیز مشخص بود. من معتقدم گروهی که به هر دلیل ذی‌نفع هستند، ارسال‌کنندگان پیام‌ها را سازمان‌دهی کردند. شنیدم بعد از این که ما در مجلس CFT (الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم) را تصویب کردیم، برای رد این لایحه در شورای نگهبان پیام‌هایی به اعضا ارسال می‌شود. البته ممکن است پیام‌ها به این سطح نباشد و سخنگوی شورای نگهبان رسماً موضع‌گیری کرد و گفت شورای نگهبان تحت تأثیر این پیام‌ها قرار نمی‌گیرد.

بنابراین شما معتقد به سازمان‌دهی پیام‌های تهدیدآمیز به نمایندگان هستید؟

بله، در این که ارسال این پیامک‌ها سازمان‌دهی شده است شک ندارم.

شما دلیل مخالفت این افراد را با CFT را چه می‌دانید؟

گروه‌هایی را که با این کنوانسیون‌ها مخالفت می‌کنند می‌توان در سه گروه دسته‌بندی کرد؛ یک گروه افراد صادقی هستند منتها تحت تأثیر حرف‌های مخالفان قرار می‌گیرند و فکر می‌کنند به‌ واقع مجلس می‌خواهد یک معاهده استعماری را به تصویب برساند که این گروه در هر صورت قابل‌ احترام هستند.

گروه دوم کسانی هستند که می‌دانند می‌خواهند چه‌ کاری انجام دهند. آنها منافع ملی را به دلایل و تحلیل‌هایی که دارند به خطر می‌اندازند. شاید یکی از تحلیل‌های این گروه این باشد که به‌ نوعی عنوان کنند دولت دوازدهم نمی‌تواند مسائل کشور را حل و اداره کند. این گروه خطرناک هستند و این‌ها هستند که به دیگران القا می‌کنند که لایحه CFT خطرناک است.

گروه سوم هم کسانی هستند که ممکن است تحت تأثیر مخالفان جا بزنند. من تمام مراحل را گذرانده‌ام و اگر تهدید توخالی هم نباشد من نمی‌ترسم و عمر خودم را کرده‌ام. این گروه جوان‌تر هستند و ممکن است فکرهای دیگری داشته باشند و می‌خواهند زندگی کنند که این پیام‌ها نگرانشان می‌کند.

بنده با رأی‌هایی که داده‌ شده و در مجلس رصد می‌کردم فکر نمی‌کردم که مخالفان CFT در مجلس بیش از ۷۰ نفر باشد اما یک‌دفعه مخالفان به ۱۲۰ نفر افزایش پیدا می‌کنند.

پیام افزایش مخالفان تصویب CFT در مجلس چیست؟

افزایش تعداد آرای مخالفان نشان‌دهنده این است که یک عده نگران شدند و حتی اگر نترسند هم ممکن است تحت تأثیر بمب باران تبلیغاتی قرار بگیرند و در این شرایط افرادی که تجربه کمتری دارند یا عمیق به مسئله نگاه نمی‌کنند؛ افراد مخالف را تحلیل نکرده و تحت تأثیر قرار می‌گیرند. در این شرایط ۶۰ یا ۷۰ رأی به ۱۲۰ رأی افزایش می‌یابد.

آیا نمایندگان نمی‌خواهند در قبال ارسال‌کنندگان پیام‌های تهدید و توهین‌آمیز شکایت کنند؟

این شکایت‌ها به‌جایی نمی‌رسد. ما بحث کردیم که از طریق پلیس فتا ارسال‌کنندگان را شناسایی کنیم چون بعضاً شماره تلفن‌ها مشخص است، البته برخی ممکن است در تلگرام و واتس‌آپ پیام ارسال کرده باشند که به‌ سختی قابل‌ کنترل باشند اما کسانی که پیامک ارسال کرده‌اند، قابل‌ شناسایی است. بعضاً از تلفن‌های اعتباری هم پیام ارسال نمی‌کردند بلکه از تلفن‌هایی با پیش‌شماره ۹۱۵ که برای خراسان است و ۹۱۷ که برای استان فارس است، پیامک ارسال می‌شد که می‌توان شکایت کرد تا با آنها برخورد شود اما من فکر می‌کنم صدایمان به‌ جایی نمی‌رسد.

زمانی که روزنامه کیهان رسماً به نماینده توهین می‌کند که این‌ها نفوذی هستند و نطقشان را اسرائیل یا هلند نوشتند و... ما می‌توانیم برویم و از این روزنامه مشخص شکایت کنیم و چنین قصدی هم داشتیم اما فکر می‌کنیم به نتیجه نمی‌رسد و متهم می‌شویم به این که این‌ها با فضای باز سیاسی مخالف هستند. اگر این شکایت‌ها از روزنامه کیهان و ارسال‌کننده پیامک‌ها به نتیجه می‌رسید، قطعاً شکایت می‌کردیم.

برخی از تغییر آرای مردم به دلیل این نوع رفتارهاست. اگر این هجمه سیاسی بی‌انصافی به اصلاح‌طلبان نبود در رقابت میان دو جناح قدرتمند اصلاح‌طلب و اصولگرا در پایتخت شاید هر ۳۰ نفر لیست اصلاح‌طلبان در تهران رأی نمی‌آورد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سی اف تی مجلس پیامک های تهدید آمیز اف ای تی اف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۸۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا نسبت به سوءاستفاده مجرمان سایبری از ایام تعطیلات چند روزه با افزایش ارسال لینک‌های آلوده، هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، رامین پاشایی اظهار کرد: با تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضائی و تجربیات ادوار گذشته مشخص شده است مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه کشور اقدام به کلاهبرداری از طعمه‌های خود می‌کنند.

وی با اشاره به شگرد این مجرمان افزود: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوین دریافت کالابرگ، ابلاغ قضائی، سهام عدالت، پرداخت وام و نظایر آن مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آنها هستند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا گفت: ارسال و دریافت این پیامک در تمام پیام‌رسان‌های بومی، غیر بومی، گروه‌ها و کانال‌ها که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن و حتی ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان نیز احتمال دارد.

پاشایی ادامه داد: افراد در صورت مواجه با این پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمام آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، توجه نکنند و در صورت غفلت و گرفتار شدن در دام مجرمان سایبری می‌توانند بلافاصله با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا در سراسر کشور تماس بگیرند و از خدمات انتظامی و تخصصی این پلیس بهره‌مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: در صورت نیاز، شیفت‌های قضائی دادگاه‌ها، دادسراها و حوزه بانکداری در سراسر کشور آمادگی ارائه خدمات به افراد است.

کد خبر 750037

دیگر خبرها

  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • هشدار؛ این پیامک‌ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است | تصویر پیامک را ببینید
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • هشدار؛ مراقب پیامک‌های جعلی یارانه باشید
  • این پیامک ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است/ تصویر پیامک را ببینید
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • ارسال پیامک از سامانه سهما به اتباع مجاز
  • مهاجرین پیامک سامانه «سهما» را جدی بگیرند