Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

 با توجه به این‌که محاسبات نرخ بلیت هواپیما در ایام اربعین علی‌رغم تکلیفی نبودن نرخ پروازها به‌ویژه پروازهای خارجی، مدیران عامل شرکت‌های هواپیمایی توافق کردند تا نرخ بلیت هواپیما را براساس نرخ سامانه نیما محاسبه کنند و نه نرخ ارز آزاد، بر همین اساس بکار بردن لفظ سودجویی در مورد شرکت‌های هواپیمایی نه کارشناسی است و نه منصفانه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین‌نیوز و به نقل از روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، هم‌چنین اظهارنظر در خصوص نرخ اعلام‌شده بدون محاسبه هزینه ارزی و هزینه‌هایی که فرودگاه نجف دریافت می‌کند و پروازهای یک‌سرخالی در این ایام کارشناسی نبوده و مقایسه این پروازها با دیگر پروازهای خارجی هم‌چون گرجستان و استانبول و هم‌چنین پروازهای داخلی ازجمله کیش و مشهد مقدس که هزینه‌های مترتب بر این پروازها چه به لحاظ هزینه‌های هندلینگ و خدمات فرودگاهی و غیره قیاس صحیحی نبوده و به تعبیری زحمات این شرکت‌ها برای توافق بر قیمت تعیین‌شده که رقم قابل‌توجهی نسبت به پروازهای خارجی پایین‌تر است را زیر سوال برده است.

بنابراین سازمان هواپیمایی کشوری انتظار دارد مطالب و اظهارنظرها به‌گونه‌ای منعکس شود تا تلاش‌ها و همکاری‌های فعالان بخش هوایی و فعالیت‌های این بخش را که در ایام نوروز چهار میلیون نفر و در ایام اربعین سال گذشته 110‌هزار زائر و در عملیات حج نیز 85‌هزار زائر را با توجه به ظرفیت‌های محدود و محدودیت‌هایی که از طرف آمریکایی‌ها بر این بخش تحمیل‌شده جابه‌جا کند، زیر سوال نبرده و این‌گونه قضاوت نشود.

همگان اذعان دارند محدودیت‌های ضدانسانی و زیر پا گذاشتن پیمان بین‌المللی شیکاگو در خصوص حمل‌ونقل هوایی ایران، کل حمل‌ونقل هوایی این کشور را نشانه رفته و زمین‌گیر شدن کامل این صنعت را دنبال کرده است.

اگرچه این سیاست‌های نهادینه‌شده توسط آمریکایی‌ها راه به‌جایی نمی‌برد و همت ولی پایداری مجموعه صنعت و شرکت‌های هواپیمایی هم‌چون روزهای سخت گذشته موجب شده سرپا بمانند و پرواز کنند و قانون مداری خود در مجامع بین‌المللی را به هم‌پیمانان اثبات کنند که یقینا این تلاش‌ها استحقاق حمایت و همکاری سایر دستگاه‌های مسئول را داشته تا بتوانند ایمنی که اولویت نخست و سرویس‌دهی مناسبی در این شرایط برای متقاضیان بخش هوایی ارائه دهند.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: شرکت های هواپيمايی نرخ بليت هواپيما نرخ پروازها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۹۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق این امر با اپراتورها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

وی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمندسازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

به گفته او، هدف اصلی این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت‌ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح‌های آنها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت‌ها کسر می‌شود.

کرباسی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به اینکه بر اساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی و فناوری به اپراتورها داده شود بلکه هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد؛ افزود: این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این همان طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان آورد

کد خبر 6097069

دیگر خبرها

  • استخدام ۵ عضو یک خانواده در صداوسیما
  • پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام -تهران لغو شد
  • لغو دو پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • دور سوم مسابقات فضایی در قرن بیست و یکم آغاز می‌شود
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان
  • بازگشت پرواز تهران ـ خرم‌آباد ‌به مبدأ در پی شرایط بد جوی