Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سمنان- ايرنا- ميزگرد «ضرورت مهارت افزايي براي مقابله با بيکاري» عصر روز دوشنبه در خبرگزاري جمهوري اسلامي(ايرنا) مرکز سمنان برگزار شد.

به گزارش ايرنا، در ميزگرد «ضرورت مهارت افزايي براي مقابله با بيکاري» فاطمه منصوري مديرکل آموزش فني و حرفه اي استان، مهدي پرويني عضو هيات علمي و مدير مرکز کارآفريني دانشگاه سمنان، جليله روشن نهاد رئيس اداره اشتغال و هدايت نيروي کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان و رستم سعداللهي رئيس انجمن مديران صنايع استان سمنان حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مسوولان و صاحب نظران در ميزگرد ايرنا، مهارت افزايي را زمينه ساز توسعه اقتصادي و اجتماعي جامعه عنوان کردند.
حاضران در اين نشست گفتند: آموزش و پرورش و دانشگاه ها بايد افزون بر آموزش هاي تئوري، آموزش عملي را که مدتي است مورد غفلت قرار گرفته مد نظر قرار دهند.
به گفته کارشناسان مهارت آموزي و مهار تفکر مدرک گرايي حلقه گمشده و مقدمه ايجاد کسب و کار در کشور است و تحقق اين مهم نيازمند هم افزايي دستگاه هاي اجرايي با يکديگر است.
به اعتقاد کارشناسان لازمه مهارت افزايي ، خودباوري و خودآگاهي نسبت به توانايي ها و استعدادهاست و در نظر گرفتن بسته هاي حمايتي و تشويقي در سوق دادن افراد به سمت مهارت آموزي نقش مهمي دارد.
در حال حاضر حدود چهار ميليون و 700 هزار دانشجو در مراکز آموزش عالي کشور مشغول به تحصيل هستند.
به گزارش ايرنا، استان سمنان با نرخ بيکاري 7.1 درصد پس از استان مرکزي پايين ترين نرخ بيکاري کشور را دارد و تعهد اشتغال سال 96 دستگاه هاي اجرايي استان سمنان 10 هزار و 400 شغل بود که موفق به ايجاد 10 هزار و 700 شغل شدند.
در استان سمنان بيش از 40 دانشگاه و موسسه آموزش عالي حدود 90 هزار دانشجو دارند.
7342/6103
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۱۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت تیراندازی به ۱۰ هزار دانش آموز قزوینی

ابراهیم رسولی فر مسئول سازمان بسیج دانش آموزی قزوین گفت: دانش آموزان علاقه فراوانی برای حضور در کلاس‌ها و دوره‌های تیراندازی دارند و با همکاری مربیان سپاه و تیپ ۸۲ صاحب الامر (عج) تا ۲۰ اردیبهشت ماه این روند ادامه دارد.

وی در رابطه با کلاس‌های میدان تیر شبیه سازی شده ویژه دختران دانش آموز نیز اضافه کرد: سالن‌های شبیه ساز تیراندازی یکی از ظرفیت‌های سپاه است که بیش از چهار هزار دانش آموز مدارس دخترانه با حضور در این سالن و تحت آموزش مربیان تخصصی، به صورت شبیه سازی با سلاح کلاشینکف تیراندازی خواهند کرد.

رسولی فر اضافه کرد: تمامی دانش آموزان مقاطع تحصیلی نهم، دهم و دوازدهم دختر و پسر که درس آمادگی دفاعی دارند، این درس را با رویکرد مهارت افزایی، تعمیق فرهنگ دفاع مقدس، ایثار، جهاد، ارزش‌های معنوی شهادت و مجاهدت در راه خدا فرا می‌گیرند.

این مسئول با اشاره به محتوای آموزشی درس آمادگی دفاعی عنوان کرد: محتوای آموزشی درس آمادگی دفاعی شامل آشنایی با اهداف آمادگی دفاعی، فرهنگ دفاع امنیت و اقتدار دفاعی انقلاب اسلامی و آشنایی با ساختار و اهداف سازمان بسیج و معارف دفاع مقدس و نیز دفاع نظامی شامل بخش‌های نظام جمع و رزم انفرادی، آشنایی با نیرو‌های مسلح، سربازی، سلاح شناسی و مهارت‌های تیراندازی و همچنین دفاع غیرنظامی شامل بخش‌های جنگ نرم، پدافند غیرعامل، امداد و نجات و اردو‌های عملی دفاع نظامی و اجرای میدان تیر است.

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان قزوین بیان کرد: برای اجرای این برنامه‌ها هماهنگی‌های مناسبی با اداره کل آموزش و پرورش استان و شورای معاونین، روسای مناطق ۱۴ گانه و همچنین مدیران مدارس به منظور برگزاری کلاس‌های تئوری و عملی درس آمادگی برای دانش آموزان شده است.

رسولی فر یادآور شد: این آموزش‌های تئوری و عملی برای نوجوانان و جوانان کشورمان مهم و اثرگذار است چرا که در سند تحول آموزش و پرورش و در سند اعتلای سازمان بسیج، تربیت جوان مومن انقلابی و پای کار برای نظام از اهداف اصلی این اسناد بوده و به نوعی مقدمه سازی و کادرسازی برای ظهور منجی عالم بشریت به شمار می‌رود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور
  • رویداد جامعه پرداز با هدف هم افزایی کنشگران حوزه زن، خانواده و فرزندآوری
  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • آموزش مهارت تیراندازی به ۱۰ هزار دانش آموز قزوینی
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • آغاز دوره‌های آموزش ارتقای مهارت فرش بافان گیلانی
  • هدف گذاری آموزش مهارت‌های دیجیتال به ۳۰۰ هزار نفر در کشور