Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

 عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه سومین جلسه ستاد اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: حضور اعضای ستاد با انگیزه، جدی و با علاقه بود و تکالیفی که جلسه قبل داده بودیم که شامل آئین‌نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و سیاست‌ها بود، بررسی شد.

وی افزود: چهار کارگروه تشکیل شده بود و با پیشنهاد اعضا، کارگروه دیگری تحت عنوان حقوقی و قضایی تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان کارگروه‌ها مشخص شدند و قرار شد هفته‌ای یکبار تشکیل جلسه بدهند تا در حوزه شناسایی جریان‌های خبری، اطلاع‌رسانی، شناسایی ابهامات و شبهاتی که در ذهن مردم وجود دارد، نیاز اطلاعاتی و اخبار اقتصادی مردم احصا شوند.

رحمانی فضلی ادامه داد: دستگاه‌های مختلف اجرایی مسئول شدند که حتماً به این نیازها و مطالبات پاسخ دهند. همچنین مقرر شد هر دستگاه اجرایی حدود ٢٥ نفر از کارشناسان برجسته داخل و بیرون از دستگاه داشته باشد تا در توضیح مسائل و مشکلات اقتصادی جامعه در قالب خبر، گزارش و تحلیل با مردم در تماس باشند.

رئیس ستاد اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی با بیان اینکه "باید بتوانیم فضای رسانه‌ای خودمان را در حوزه ایجابی به‌گونه‌ای هدایت کنیم که زمینه ابهام‌زایی و تحریف و دروغ را از بین ببریم"، تصریح کرد: با تشکیل کارگروه‌ها ظرف سه هفته ساختارها در حال تکمیل و تکالیف مشخص شده است. امیدواریم در جلسات بعد با ارائه پیشنهادها و راهکارها نگاه‌ها و نظرات نو از سوی رسانه‌ها مطرح شود.

وزیر کشور اضافه کرد: امیدمان در این کار این است که به کمک رسانه‌های داخلی اعم از سایت‌ها، روزنامه‌ها، مطبوعات و نشریات و حتی کانال‌های پیام‌رسان‌ها و خصوصا صداوسیما در کنار دستگاه‌هایی که ارتباط تریبونی با جامعه دارند، مانند نمایندگان مجلس و ائمه جمعه بتوانیم آرامش، پویایی، فعالیت و در عین حال واقعیت را به مردم بگوییم.

رحمانی فضلی در پایان تاکید کرد: معتقدیم اگر واقعیت شرایط اقتصادی را به مردم بگویم و مشارکت جدی آنها را بطلبیم، حتماً موفق خواهیم شد.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: تبلیغات ذهن مشکلات اقتصادی مطبوعات جامعه نمایندگان مجلس شرایط اقتصادی تبلیغات جامعه ذهن شرایط اقتصادی مشکلات اقتصادی پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۱۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران

سرهنگ سیدابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: بر اساس پایش و رصد انجام شده ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ آمار تصادفات شهر تهران در 
۵۹ درصد این تصادفات در بزرگراه‌های پایتخت به وقوع پیوسته است.

وی تصریح کرد: بر اساس انجام تفکیک کروکی‌های موجود مناطق ۴ و ۱۲ شهر تهران در صدر آمار تصادفات در پایتخت قرار گرفته‌اند.

 رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ همچنین اضافه کرد: در منطقه ۱۲ پایتخت بزرگراهی وجود ندارد اما به دلیل وجود معابر متعدد، شلوغی و حجم قابل توجه تردد در این منطقه جزو یکی از مناطق پر تصادف شهر تهران به شمار می‌آید.

سرهنگ موسوی‌پور در ادامه خاطرنشان کرد: منطقه ۴ با چند بزرگراه مثل بزرگراه شهید بابایی، بزرگراه شهید زین‌الدین و بخشی از بزرگراه شهید یاسینی راه مواصلاتی دارد و بخش عمده وقوع تصادفات مربوط بزرگراه‌های این منطقه است.

وی عمده‌ترین دلیل وقوع تصادفات و حوادث رانندگی در شهر تهران، را سرعت غیرمجاز برشمرد و تاکید کرد: بخش قابل توجهی از این سوانح در زمان خلوتی معابر و تخطی از سرعت مطمئنه رخ می‌دهد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اضافه کرد: کم حادثه‌ترین منطقه شهر تهران در وقوع تصادفات هنوز مشخص نشده است و در صورت احراز اعلام خواهد شد.

سرهنگ موسوی‌پور یادآور شد: برای کاهش حجم تصادفات رانندگی به ویژه در مناطق پر تصادف و پر سانحه پایتخت، کارگروه مشترکی بین پلیس و شهرداری تشکیل شده است و در جلسات این کارگروه علل حوادث رانندگی در مناطق مختلف شناسایی می‌شوند.

وی از صدور دستورات لازم پس از شناسایی علل وقوع تصادفات برای کاهش این حوادث خبر داد و گفت: اقدامات لازم برای کاهش حجم تصادفات و رفع نواقص در محل‌های مدنظر بلافاصله پس از شناسایی عوامل حوادث رانندگی، اجرایی خواهند شد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تصریح کرد: تخلفات حادثه ساز مثل سرعت غیرمجاز از مهمترین دلایل وقوع حوادث رانندگی محسوب می‌شوند و هم جان عابرین پیاده در معابر و هم جان سایر رانندگان را تهدید می‌کنند. 

سرهنگ موسوی‌پور اضافه کرد: با رانندگان متخلفی که هر یک از تخلفات رانندگی مثل سبقت و سرعت غیرمجاز را مرتکب شوند برابر مقررات برخورد می‌شود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز عملیات هوشمند و فعال اقتصادی در کشور تشکیل شود
  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان
  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • دستور رئیسی برای طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره
  • ابراهیم رئیسی دستور ساخت جت ۱۰۰نفره را داد!
  • طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رییس‌جمهور
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس‌جمهور خبر داد
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور خبر داد