Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-26@00:46:44 GMT

سامانه موشکی باور۳۷۳ "Vertical launch" است

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۸۲۵۲۱

سامانه موشکی باور۳۷۳ 'Vertical launch' است

جانشین فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) ورتیکال لانچ بودن سامانه باور۳۷۳ را تأیید کرد.

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، باور ۳۷۳ یک سامانه پدافند هوایی برد بلند تماماً ایرانی است که توسط متخصصان صنایع دفاعی کشورمان طراحی و تولید شده است. مرداد ماه سال ۹۵ درجریان بازدید رئیس جمهور از نمایشگاه دستاورد‌های دفاعی از سامانه باور ۳۷۳ و اجزای مختلف آن رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما از آن زمان تا کنون اطلاع دقیقی از نحوه عملکرد این سامانه پدافندی منتشر نشده است.

تصاویری که سال ۹۵ از سامانه باور ۳۷۳ منتشر شد، نشان می‌داد لانچر‌های پرتاب موشک این سامانه از نوع عمودپرتاب یا ورتیکال لانچ (Vertical launch) هستند، اما هیچ مسئولی تاکنون این موضوع را به‌صورت رسمی تأیید نکرده بود.

رادار آرایه فازی معراج ۴ متعلق به سامانه موشکی باور ۳۷۳

اخیراً شبهاتی پیرامون ورتیکال لانچ بودن باور ۳۷۳ در فضای مجازی مطرح شده و گفته می‌شد لانچر‌های این سامانه عمودپرتاب نبوده و از نوع زاویه‌پرتاب هستند.

در همین رابطه، امیر علیرضا الهامی جانشین فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) در گفتگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم ضمن تأیید ورتیکال لانچ بودن سامانه موشکی باور ۳۷۳ گفت: لانچر موشک‌های این سامانه از نوع زاویه‌پرتاب نبوده و عمودپرتاب یا ورتیکال لانچ هستند.

وی درباره زمان عملیاتی شدن سامانه پدافندی باور ۳۷۳ اظهار داشت: زمانی که قرار است یک سامانه پدافندهوایی در حد باور ۳۷۳ که سامانه‌ای بسیار پیچیده بوده و از اجزای مختلفی تشکیل شده ساخته شود، به تست‌ها و آزمایشات مختلفی نیاز دارد که هرچه به مراحل پایانی این آزمایش‌ها نزدیک می‌شویم، این تست‌ها پیچیده‌تر می‌شوند.

لانچر‌های سامانه موشکی باور ۳۷۳

امیر الهامی ادامه داد: ما در حال طی مراحل پایانی تست‌های سامانه باور ۳۷۳ هستیم و تلاش می‌کنیم این سامانه تا پایان سال عملیاتی شود.

به گزارش تسنیم، ورتیکال لانچ یا پرتابگر عمودی موشک‌ها یکی از انواع لانچر‌های پرتاب موشک است که در سامانه‌های مختلف موشکی به‌ویژه سامانه‌های پدافندی از آن استفاده می‌شود.

در سامانه‌های ورتیکال لانچ، موشک به دو صورت "cold launch" (پرتاب سرد) و "hot launch" (پرتاب گرم) پرتاب می‌شود. در سامانه‌های هات لانچ مانند باور ۳۷۳، موتور موشک داخل پرتابگر، روشن می‌شود، اما در سیستم‌های پرتاب سرد مانند سامانه موشکی S-۳۰۰، ابتدا موشک به‌وسیله بوستر‌های کمکی، از لانچر به بیرون پرتاب شده و پس از فاصله گرفتن موشک از لانچر، موتور اصلی موشک روشن شده و موشک روانه هدف می‌شود.

لحظه پرتاب موشک ۴۸N۶ از سامانه اس ۳۰۰ به بالا توسط بوستر‌ها

منبع: تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سامانه باور 373 موشک ایرانی توان موشکی ایران پدافند هوایی اس 300 اقتدار نظامی ایران معراج 4 فضای مجازی لانچر پدافند هوایی خاتم الانبیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۲۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: ما یک قدرت نظامی فوق العاده می‌سازیم

خواهر رئیس کره شمالی یک روز پس از اولین آزمایش ضد حمله هسته‌ای این کشور، اظهار کرد ما یک قدرت نظامی فوق العاده می‌سازیم. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، کیم یو جونگ خواهر قدرتمند رئیس کره شمالی اظهار کرد ما به ایجاد قویترین قدرت نظامی فوق العاده برای حفاظت از حاکمیت خود و صلح منطقه ای ادامه می دهیم.

براساس گزارش خبرگزاری دولتی کره شمالی، خانم کیم افزود: مجموعه‌ای از تمرین های نظامی ارتش آمریکا در منطقه در سال جاری که با مانورهایی با پرتاب آتش همراه بوده و با مشارکت گانگسترها و تبهکاران ارتش کره جنوبی، انجام شده، وضعیت امنیتی منطقه را به سمت خطرناکی پیش برده است.

وی تصرح کرد ما به ایجاد یک قدرت نظامی فراگیر و قویترین قدرت نظامی برای حفاظت از حاکمیت خود، امنیت و صلح منطقه‌ای ادامه می دهیم.

خواهر رئیس کره شمالی در حالی این اظهارات را بیان کرد که روز گذشته پیونگ یانگ نخستین رزمایش ضد حمله هسته‌ای خود را برای شبیه سازی سیستم مدیریت ماشه هسته‌ای برگزار کرد.

ارتش کره جنوبی اعلام کرد همزمان با این رزمایش، پیونگ یانگ چند فروند موشک بالستیک کوتاه برد را از سواحل شرقی خود به سمت دریا پرتاب کرد.     

این در حالی است که به نظر می رسد کره شمالی در حال آماده شدن برای پرتاب یک ماهواره جاسوسی دیگر به فضاست. این کشور پیشتر در ماه نوامبر یک فروند ماهواره شناسایی را با موفقیت در مدار زمین قرار داد.

در همین حال، ارتش های آمریکا و کره جنوبی در ماه های اخیر رزمایش هایی را در مقیاس های گسترده و شدید و تحت تعهد سران هر دو کشور برای ارتقای آمادگی نظامی خود علیه تهدیدات نظامی کره شمالی برگزار کرده اند.

همچنین ارتش کره جنوبی اعلام کرد حدود 100 هوایپمای نظامی، رزمایش های هوایی گسترده‌ای را به مدت دو هفته در ماه جاری برگزار کردند.

کره شمالی نیز گفت: تمرین های نظامی ارتش آمریکا برای آماده شدن آنها به منظور یک جنگ هسته‌ای علیه پیونگ یانگ است. واشنگتن و سئول اظهار کردند این مانورها ماهیت دفاعی دارند و به طور منظم برای حفظ آمادگی نظامی کشورها انجام می شود.

هفته گذشته نیز کره شمالی یک فروند موشک کروز استراتژیک را برای آزمایش یک کلاهک هسته‌ای بزرگ و یک موشک جدید ضد هواپیما آزمایش کرد.

براساس گزارش سازمان موشکی کره شمالی، آزمایش قدرت یک کلاهک جنگی فوق العاده بزرگ که برای موشک کروز استراتژیک «هواسال-1 آر ای-3» طراحی شده و پرتاب آزمایشی یک فروند موشک جدید ضد هواپیمای «پیولجی -1-2» انجام شد.

چند روز پیش سه منبع آگاه اعلام کردند آمریکا، کره جنوبی و ژاپن در تلاش برای راه اندازی هیئتی جدید از کارشناسان چند ملیتی خارج از سازمان ملل، به منظور ارزیابی و اجرای تحریم ها علیه کره شمالی هستند.

این تلاش پس از آن انجام می شود که روسیه از تمدید سالانه ماموریت کارشناسان سازمان ملل خودداری کرد. کارشناسانی که طی 15 سال گذشته روند اجرای تحریم هایی را ارزیابی می کردند که با هدف تعدیل برنامه های موشکی و اتمی کره شمالی وضع شده بود.

این در حالی است که مسکو و پکن خواستار کاهش تحریم ها علیه کره شمالی شدند تا بدین ترتیب روند مذاکرات دیپلماتیک با پیونگ یانگ آغاز شده و از درد و رنج انسانی در این کشور فقیر کاسته شود.

کره شمالی از سال 2006 تاکنون، به‌دلیل برنامه اتمی و موشک‌های بالستیک خود، تحت تحریم‌های متعدد سازمان ملل قرار دارد، این تحریم‌ها شامل ممنوعیت توسعه و گسترش موشک‌های بالستیک است. این تکنولوژی برای پرتاب نخستین ماهواره جاسوسی پیونگ یانگ به مدار زمین بکار گرفته شد و برای آزمایش ده‌ها موشک بالستیک طی 20 ماه گذشته استفاده شده است. آمریکا بارها هشدار داده که پیونگ یانگ آماده انجام هفتمین آزمایش اتمی خود است.

اولین آزمایش ضد حمله هسته‌ای کره شمالی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تایفون آمریکا در راه آسیا و اقیانوسیه(+عکس)
  • سامانه پدافند اس-۵۰۰؛ علیه موشک‌های هایپرسونیک عمل می‌کند؟!
  • سامانه پدافند اس-۵۰۰ چیست؟ آیا می‌تواند علیه موشک‌های هایپرسونیک عمل کند؟
  • ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره
  • فیلم/ پرتاب موشک‌ به سمت شهرک‌های سدروت و نیرام توسط سرایاالقدس
  • کره شمالی: ما یک قدرت نظامی فوق العاده می‌سازیم
  • انتشار تصاویری از سیستم لانچ و پرتاب پهپاد ۱۳۶ برای اولین بار
  • ارتش روسیه به سامانه ضدهوایی اس-۵۰۰ مجهز می شود
  • اولین آزمایش ضد حمله هسته‌ای کره شمالی
  • واکنش انگلیس به پرتاب موشک بالستیک در کره شمالی