Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت اعلام کرد که آماده دریافت نظرات و پیشنهادهای صاحب‌نظران دانشگاهی و حوزوی نسبت به بخش‌ها و فرازهای این الگوست.

به گزارش گروه سیاسی قدس آنلاین، مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در پی فراخوان روز گذشته حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی طی بیانیه‌ای تصریح کرد: تدوین الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت تنها سرآغازی است برای پیمودن راهی طولانی و دشوار با عزمی استوار و تلاشی بی وقفه و نظارت و ارزیابی مداوم تا به اجراء در آید و به سرنوشت برخی سیاست‌ها و برنامه‌های معطل مانده دچار نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل بیانیه مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

پیروزی انقلاب اسلامی ایران هنگامی کامل می‌شود که کشور به جایگاهی در خور ظرفیت‌های بنیادین معنوی و مادی‌اش دست یابد. این ظرفیت‌ها در مقایسه با ظرفیت‌های بسیاری از کشورها چنان عظیم است که جایگاهی در خور آن فاصله زیادی با وضع فعلی کشور دارد.

رسیدن به آن جایگاه شایسته با پیشرفت کشور بر طبق الگویی علمی و عملیاتی تحت تعالیم عالیه اسلامی و با استفاده از دستاوردهای متقن بشری و تجارب بومی و جهانی و متناسب با مقتضیات ایرانی میسر می‌شود که به ابتکار رهبر معظم انقلاب اسلامی بر طبق نقشه راه علمی و به همت بیش از سه‌هزار تن از متفکران و متخصصان و صاحبنظران و چند هزارتن از جوانان فرزانه تدوین شده و در معرض بررسی و ارتقا از سوی دستگاه‌ها و نخبگان قرار گرفته است.

واقع‌بینی و آرمان‌گرایی، صراحت و ایجاز، بالادستی و عملیاتی بودن، انسجام و تحول آفرینی از ویژگی‌هایی است که در طراحی الگو مطمح نظر بوده است. برای طراحی الگو مطالعات و تحقیقاتی از جمله تحت عناوین سنت‌های الهی، تحلیل تاریخ اسلام و ایران، تبین پیشرفت از نگاه امام راحل و مقام معظم رهبری، معنویت در زندگی، تحلیل و ارزیابی نظریه‌ها و تجربیات جهانی توسعه، آینده پژوهی ایران و جهان، قابلیت‌های ماندگار ملی، مسئله شناسی ایران، آسیب‌شناسی اسناد برنامه‌ای کشور و گفتمان پیشرفت، انجام گرفته و بیش از یک هزار نشست تخصصی و راهبردی برگزار شده و نتایج آن مورد استفاده قرار گرفته است. تاکنون بیش از نود هزار صفحه از این نتایج تدوین گردیده و قابل استفاده محققان است.

بیش از یک هزار نقد و نظر از سوی استادان و صاحبنظران نسبت به نسخه ماقبل آخر الگوی پایه واصل و بررسی و عندالزوم ترتیب اثر داده شده است. با این همه بررسی آن از سوی دستگاه‌های اصلی سیاستگذاری و قانون‌گذاری و برنامه‌ریزی و اجرایی و نیز شمار بیشتری از متفکران و محققان و صاحبنظران کشور نسخه نهایی الگو را به ترازی رفیع نایل خواهد کرد.

با مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس شورای اسلامی، دولت و شوراهای عالی مشورت به عمل خواهد آمد تا برنامه زمانی برای تشریح الگو در مراجع یادشده و استفاده از نظرات و پیشنهادهای آن‌ها تنظیم و اجرا شود. مرکز آماده است نظرات و پیشنهادهای مشخص استادان و صاحب‌نظران و گروه‌ها و دانشکده‌ها و پژوهشکده‌ها و انجمن‌ها و حلقه‌های علمی دانشگاهی و حوزوی را نسبت به بخش‌ها و فرازهای الگو که در قلمرو تخصصی آن‌ها است دریافت و استفاده کند.

تدوین الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت تنها سرآغازی است برای پیمودن راهی طولانی و دشوار با عزمی استوار و تلاشی بی وقفه و نظارت و ارزیابی مداوم تا به اجراء در آید و به سرنوشت برخی سیاست‌ها و برنامه‌های معطل مانده دچار نشود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت رهبر معظم انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۶۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید مطهری الگوی تعلیم و تربیت است

به گزارش گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ در پیام محمدرضا حسین نژاد آمده است: شهید بزرگوار مرتضی مطهری بدون شک یکی از نخبگان و متفکران جامعه اسلامی است که راه طریقت، علم، آگاهی و جستجوگری را به عنوان متعالی‌ترین اندیشه‌ها در مسیر زندگی جوانان قرار داد تا دریچه حقیقت، فضیلت و معرفت را به روی همگان بگشاید.
حسین نژاد افزود: داشتن روحیه تواضع علمی و حقیقت طلبی از مشخصه بارز جامعه معلمان و آموزگاران، این تلاشگران بی ادعای عرصه علم و تربیت است و با چنین رویکردی، جامعه پویایی و بالندگی مسیر خود را خواهد یافت.
استاندار خراسان شمالی در این پیام ابراز امیدواری کرد که به لطف خداوند متعال با تلاش و همت معلمان، مربیان نسل آینده و معماران آینده جامعه، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر علم، دانش و پرورش دانش آموزان این خطه از میهن اسلامی ایران اسلامی باشیم.
۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری در سال ۱۳۵۸، در تقویم رسمی کشور روز معلم نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • شهید مطهری الگوی تعلیم و تربیت است
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • حضور خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس
  • صاحب‌نظر روس: ایران الگوی مثال‌زدنی پیشرفت برای شرق و غرب است
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • آمادگی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیا بافت تاریخی گرگان
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • تعلیم و تربیت زیر ساخت اصلی سعادت و پیشرفت کشور است