Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران، متن نامه اعضای انجمن رادیوتراپی انکولوژی به این شرح است:

وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ جناب دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی
حل مشکلات و معضلات مزمن در سیستم‌های اداری و آموزشی نیازمند شجاعت و تدبیر است و تنها از عهده کسانی بر می‌آید که دل در گرو رفع مشکلات زندگی مردم داشته باشند و این شجاعت و تدبیر را برای آرامش آنان بکار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در حالی‌که درمان سرطان در کشور ما از سالیان دور توسط رشته‌ای جامع به نام رادیوتراپی انجام می‌شد. مدعیان جدید با نفوذ زیاد در وزارت خانه، مانع بزرگی را در پیشرفت این رشته ایجاد کردند که مسؤولان متعدد با علم به حقانیت این رشته و مزایای آن برای ارایه خدمات به بیماران مبتلا به سرطان توان رفع آن‌را نداشتند و این معضل به عمد یا به سهو سالیان سال بدون هیچ اقدام قاطعی در وزارت بهداشت ادامه یافت و به مشکلی مزمن تبدیل شد.
بر همین اساس جداسازی شیمی درمانی از رادیوتراپی که منشاء درمان‌های ناکامل و ساب اپتیمال و اتلاف منابع مالی سلامت و حاصل نشدن نتایج درمانی رضایت بخش برغم صرف هزینه‌های فراوان بود رواج یافت.
انجمن رادیوتراپی انکولوژی در دوره‌های مختلف، نسبت به این رویه‌ها، معترض بوده و مشاوره‌ها و هشدار‌های کارشناسی خود را به مسؤولان وقت ارائه داده است، ولی طبق معمول با تصمیماتی محافظه کارانه، مسائل به آینده موکول و در نهایت، پیچیده و پیچیده‌تر شد.
با شروع وزارت جنابعالی با روحیه عملگرایانه‌ای که از آن جناب سراغ داشتیم و حساسیتی که برای نخستین بار در بحث‌های مربوط به درمان سرطان ارائه کردید، امید‌ها برای حل این مشکل مزمن شکفته شد و با جمع آوری اطلاعات کارشناسی که خود در آن ورود کردید و پس از سفر به کشور‌هایی که سیستم درمان سرطان با استاندارد‌های روز داشتند، برای نخستین بار و در ماه‌های پایانی سال ۱۳۹۵، تصمیماتی شجاعانه و مبتنی بر تدبیر و به دور از محافظه کاری‌های متداول را ارائه کردید که اگر بی کم و کاست و بدون انحراف ابلاغ می‌شد، تأثیراتی شگرف و مبارک در سیستم سلامت و درمان سرطان کشور بجا می‌گذاشت.
متأسفانه، در هنگام ابلاغ این تصمیمات، بند‌ها و اضافاتی توسط سیستم اداری دبیرخانه شورای تخصصی به آن ملحق شد که تدابیر مزبور را از حیز انتفاع ساقط و مصوباتی غیر قانونی و عجیب و غریب همچون فلوشیپ یک رشته تخصصی در رشته‌ای دیگر، تفکیک هیأت علمی از غیر هیأت علمی برای ارایه خدماتی که هر دو گروه دوره‌های کامل تخصصی مربوط را دیده و به اخذ مدرک تخصصی از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نائل آمدند از آن خارج شد که نه تنها مشکلات را برای مردم و متخصصان هر دو رشته درگیر حل نکرد نگرانی‌های بیماران را بیشتر کرده و یأس و ناامیدی را بیش از پیش در دل متخصصان این رشته قدیمی به همراه داشت.
پیگیری‌های متعدد طی یک و نیم سال گذشته در دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی نه تنها حاصلی نداشته بلکه بار‌ها مصوبات خود شورا از جمله ابلاغ کوریکولوم هم مورد شک و تردید قرار گرفته و برنامه‌های علمی که توسط همکاران ما تدارک دیده شده بدون امتیاز گذاشته شد و برخورد‌ها آنچنان غیر منطقی بود که ما را بر آن داشت برای تحقق آنچه که حق مردم است و به طور قطع مد نظر حضرتعالی هم بوده از مراجع قانونی پی گیر شویم که روندی طولانی خواهد بود.
با عنایت به خلاصه فوق الذکر درخواست داریم تا برای صیانت از سلامت بیماران مبتلا به سرطان و برای برخورداری این بیماران از درمان‌های جامع و علمی، بند‌های غیر کارشناسی نشست ۸۵ را کان لم یکن کنید و طبق رسم و عادت مرسوم و مألوف، کوریکولوم آموزشی رادیوتراپی انکولوژی را بدون اضافات و بند‌های ملحقی آن، که حاصل تدبیر و دقت نظر حضرتعالی بوده است همانند آنچه که برای سایر رشته‌ها اتفاق افتاده ابلاغ فرمایید.
اعضای هیأت مدیره انجمن رادیوانکولوژی (رادیوتراپی انکولوژی) آمادگی کامل برای ادای توضیحات حضوری برای شما را دارند.