Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا کاتب صبح سه‌شنبه در آئین آغاز سال تحصیلی جدید دانشجویان جدیدالورود دانشگاه دولتی گرمسار با حضور وزیر علوم، ضمن بیان اینکه ایجاد شهرک دانشگاهی در این شهرستان مطالبه مردم است، تأکید کرد: امیدواریم وزارت علوم با توجه به ظرفیت‌های عظیمی که در گرمسار وجود دارد و به‌خصوص نزدیکی به پایتخت، پیگیری و تسریع این مطالبه را مدنظر قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه ایجاد شهرک دانشگاهی در گرمسار از مهم‌ترین اولویت‌های ما در این شهرستان است، افزود: گرمسار ظرفیت‌های متعددی دارد و همان‌طور که وزیر راه نیز در سفر روز گذشته خود اعلام کرد این شهرستان می‌تواند پایلوت شهرهای ریلی و مدرن کشور باشد و لذا پیش‌بینی ما از آینده گرمسار توسعه دانشگاه‌ها و جذب دانشجو از تهران است از سوی دیگر باید در نظر داشت که ۵۵ درصد ظرفیت صنعتی استان سمنان در گرمسار واقع‌شده و این تعامل بین صنعت و دانش می‌تواند این شهرستان را به قطب توسعه کشور بدل سازد.

راهی جز توسعه علمی نداریم

نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس بابیان اینکه رشد توسعه علمی در سال ۲۰۱۷ بالغ‌بر ٨.۲ درصد بوده است،  تصریح کرد: اکنون در مسیر رشد و توسعه علمی جایگاه نخست منطقه از آن کشورمان است و باید برای کسب رتبه نخست در جایگاه علمی جهان تلاش کنیم که این امر در سایه رقابت‌های مختلف دانشگاهی و درعین‌حال اتحاد و حفظ نخبگان در ایران میسر خواهد شد.

کاتب بابیان اینکه صندلی‌های دانشگاه خالی است و دغدغه‌ای برای ارتقای کمی در حوزه توسعه علمی در کشور نداریم و این در حالی است که  رتبه علمی ایران ظرف مدت پنج سال شش رتبه ارتقا یافته است، گفت: سال ۲۰۱۲ رتبه علمی ایران بیست و یکم  بود که اکنون این رتبه به شانزدهم ارتقا یافته است و لذا باید برای کسب رتبه نخست تلاش بیشتری داشته باشیم.

وی بابیان اینکه دانشجویان باید از علم، تولید ثروت کنند، گفت: هر دانشجو می‌تواند شرکت دانش‌بنیان تأسیس کند و دولت و مجلس از این شرکت‌ها حمایت می‌کند لذا باید گفت توسعه این شرکت‌ها در راستای توسعه اقتصادی از مهم‌ترین اهداف مجلس محسوب می‌شود همان‌طور که تاکنون بیش از دو هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعال‌شده است.

عضو خانه ملت ضمن بیان اینکه شرایط علمی کشور درگذشته بسیار ضعیف بود که امروز به همت دانشجویان و نخبگان علمی کشور در حوزه علمی توسعه‌یافته‌ایم، افزود: در سال ۲۰۱۲بالغ‌بر ۳۱ هزار مقاله آی اس آی در ایران تولید شد و امروز ظرف کمتر از پنج سال رشد ۳۵ درصدی را در این بخش شاهد هستیم که تعداد مقالات تولیدی در کشور را به ۵۱ هزار عنوان رسانده است و لذا این نشان می‌دهد که ظرفیت‌های آموزش عالی در کشور عظیم و وسیع هستند.

کد خبر 4431615

منبع: مهر

کلیدواژه: غلامرضا کاتب گرمسار وزارت علوم تحقیقات و فناوری اربعین ۹۷ اربعین 97 کرمانشاه اربعین حسینی خبرگزاری مهر بوشهر گرگان مشهد یاسوج شیراز خرم آباد شهرکرد سنندج بارش باران خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۷۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی

از میان ۲۰ تن از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، پنج نفر اصفهانی فعال در این دانشگاه در میان پراستتنادترین استادان معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ارائه مقالات و تحقیقات علمی و پژوهشی از جمله فعالیت‌های استادان و دانشمندان فعال در مراکز دانشگاهی و آموزش عالی است که ذیل همین فعالیت‌ها استناد به مقالات و پژوهش‌های برتر علمی روز جهان از سوی استادان بعنوان یک شاخص شناخته می‌شود.

شاخصی که در کشورهای توسعه یافته و مدرن به نسبت دیگر کشورها بالاترین درصدها را نشان می دهد و کشورهایی از جمله آمریکا، چین، انگلستان، آلمان و استرالیا در این بین سرآمد پراستنادترین‌ها هستند.

در کشورمان نیز دانشگاه آزاد اسلامی نیز ۲۳ هزار عضو هیئت علمی وابسته و پیوسته فعالیت دارند، که با طرح ها و برنامه‌ریزی های مدیران این دانشگاه استادان در حمایت از اساتید فناور، زمینه ارتقا علمی و تحقیقاتی استادان، رشد ۹ برابری به نسبت چهاردهه اخیر رشد نشان می‌دهد.

استان اصفهان با داران بودن مراکز متعدد دانشگاهی، آموزشی و دانش بنیان از جمله مناطقی است که توانسته در بین پراستنادترین استادان جای گرفته و از میان ۲۰ استاد برتر پنج استاد پراستناد را به خود اختصاص دهد.

دکتر «داود طغرایی سمیرمی» از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر اصفهان، با ۶۴۹ مقاله و ۲۳ هزار و ۷۶۲ استناد در میان همه استادان دانشگاه‌های آزاد کشور سرآمد است و در جایگاه اول این فهرست جای گرفته است.

دکتر مسعود افرند با ۲۲ هزار و ۴۳۵ استناد از دانشگاه نجف آباد، دکتر آرش کریمی پور با ۱۵ هزار و ۷۶۳ استناد از واحد دانشگاهی نجف آباد، دکتر علی‌رضا نظام زاده اژیه با ۱۲ هزار و ۶۹۱ استناد از دانشگاه شهرضا و دکتر حمیدرضا بخششی راد با شش هزار و ۷۵۶ استناد از دانشگاه آزاد نجف آباد چهار استاد دیگری هستند که نامشان در میان استادان پراستناد جای گرفته است.

سهم این پنج استاد در مجموع ۸۱ هزار و ۴۰۷ مورد استناد به مقالات آنها از سوی محققان و دانش پژوهان بوده است.

کد خبر 749594

دیگر خبرها

  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • ایجاد چهار هزار شغل جدید در غرب استان سمنان
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان