Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، در جلسه‌ای با حضور فرماندار نایین و مدیران باشگاه خبرنگاران جوان، هماهنگی لازم جهت راه‌اندازی دفتر باشگاه خبرنگاران جوان در شهرستان نایین به عمل آمد.
محمود جمالی فرماندار نایین در این جلسه با استقبال از پیشنهاد راه‌اندازی این مجموعه خبری در شهرستان، بر ارتقای فعالیت‌های خبری و معرفی هر چه بیشتر جاذبه‌های فرهنگی، طبیعی، هنری و فرصت‌های، علمی، آموزشی و اقتصادی تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود : شهرستان های شرق اصفهان وکویری بویژه شهرستان تاریخی نایین توجه بیشتری در زمینه پوشش خبری دارند چرا که این شهرستان از طرفی در چهار راه مواصلاتی قرار گرفته و از سوی دیگر داشتن ابنیه و جاذبه های تاریخی و گردشگری زیاد ، وجود معادن ارزشمند باعث شده تردد در این شهرستان افزایش یابد.
جمالی بیان نمود: امروز جوانان نسل های انقلابی در گوشه و کنار این شهرستان همواره عرصه فرهنگی و خدمت به نظام جمهوری اسلامی ایران تلاش می کنند با حداقل ها توانسته ایم در رضایت مندی اصحاب رسانه شهرستان اقدامات خوبی داشته باشیم.
فرماندار شهرستان نایین اظهار نمود : همت ، حمایت وخدمت سه مقوله مهم در راستای حفظ رضایت مندی شهروندان و نظام جمهوری اسلامی ایران است که فرمانداری و اصحاب رسانه برای تحقق آن بایستی پیش قدم بوده و خط قرمزها را رعایت کنند.
جمالی با اشاره به اینکه به عنوان نماینده دولت از هرگونه حمایت و همکاری در حد توان دریغ نخواهیم کرد گفت : امیدواریم با راه‌اندازی این دفتر، اقدامات موثری در زمینه اطلاع‌رسانی و خدمت به مردم برداریم .
سید محمد طباطبایی مدیر باشگاه خبرنگاران در این جلسه گفت : باشگاه خبرنگاران به عنوان بزرگترین خبرگزاری فارسی زبان جهان در سایت های رده بندی جهان محسوب شده و این به دلیل رسالت خوبی است که صدا و سیما آن را ابداع نمود چرا که سازمان صدا و سیما اگر می خواست کلا روی واحد خبر خود متمرکز شود تعداد زیادی از علاقه مندان به حوزه خبرنگاری آزاد را از دست می داد که در اواخر دهه هفتاد به فکر تاسیس باشگاه خبرنگاران افتاد و باشگاه را راه اندازی کردند وامروز خیلی موفق هم عمل نمودند.
وی در ادامه بیان نمود: در دفاتر خبری علاوه بر رسالت اصلی که پوشش خبری است، به جوانان علاقمند در زمینه های خبرنگاری، مستند سازی نیز آموزش های علمی و تخصصی داده می شودو این در شهرستان نایین که از ظرفیت های خوب تاریخی بهره می گیرد بسیار اهمیت و مهم است.
مدیر باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اینکه با راه اندازی دفتر خبری در نایین اتفاق خیلی خوبی خواهد افتاد گفت : اگر برای یک دفتر خبری هزینه می شود آن را باید با دید سرمایه گذاری و اینکه خبر هایی که در حوزه های مختلف شهرستان تولید می شود چند صد برابر این هزینه ای که صورت گرفته دوباره به شهرستان برمی گردد و این بازی برد برد هم برای باشگاه خبرنگاران که برای جذب خبرنگاران و آموزش آنها قدم بردارد مفید خواهد بود و از طرفی نیز با ظرفیت ایجاد شده در شهرستان استفاده خواهد شد.
طباطبایی در پایان از امضای تفاهم‌نامه فی‌مابین باشگاه خبرنگاران جوان استان اصفهان و فرمانداری نایین در خصوص راه اندازی دفتر خبری این رسانه اشاره نمود و خاطرنشان کرد : جذب و آموزش خبرنگاران جوان می تواند در منطقه تاثیر گذار باشد که بایستی در این زمینه از ظرفیت های آموزش و پرورش ودانشگاه بایستی استفاده نمود.
محسن حسن زاده معاون باشگاه خبرنگاران جوان در ادامه به بیان ظرفیت های خوب شهرستان اشاره نمود و گفت : یکی از ضروریات در بحث شهرستان ها ، شناسایی و آموزش همچنین به کارگیری آن ها است چرا که می توان در حوزه ها به صورت موی رگی ابعاد جامعه را پوشش داد که باشگاه خبرنگاران جوان با گستره خیلی خوبی که دارا است با جذب جوانان باانگیزه بالا می توانیم اهرم را از دست رسانه های معاند بگیریم و ضروری است که ما حتماً رسانه ها را در شهرستان ها راه اندازی کنیم .
وی افزود : از زمانی که نمایندگان باشگاه خبرنگاران در نایین شروع به کار نموده اند بالغ بر 20 گزارش در حوزه فرهنگی ، گردشگری ، اقتصادی و... از شبکه های سراسری پخش شده و این نشان دهنده ظرفیت بالای نایین است، شهرستانی که با قدمت بالای تاریخی و به لحاظ گردشگری می تواند از حیث وجود یک دفتر خبری بهره مند باشد.
حسن زاده در پایان با اشاره به راه اندازی دفاتر خبری باشگاه در شهرستان ها خاطرنشان نمود : وجود دفتر خبری باشگاه خبرنگاران در مناطق از طرفی بازخورد خوبی در سطح شهرستان داشته و هم از طرفی مسئولان خدماتی را که به مردم داشته اند بهتر و بیشتر انعکاس داده شده است.
مدیران باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان پس از دیدار با فرماندار ، به دیدار امام جمعه شهرستان نایین رفتند و از رهنمود های
حجت الاسلام سجادی بهره بردند.

انتهای پیام /

راه اندازی باشگاه خبرنگاران جوان در نائین

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرمانداری وزارت ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۷۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروی جوان کیفیت جمعیت هر کشور را معرفی می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، موضوع جمعیت امروزه یکی از حساس ترین و چالشی ترین موضوعات کشور است که آینده نه چندان دور کشور را تحت تاثیر قرار می دهد و اگر کنشگران و مسؤولین دیر از خواب بیدار شوند ضربات جبران ناپذیری بر ایران اسلامی مان وارد خواهد شد. همانگونه که می دانید جمعیت جوان یکی از مولفه های قدرت هر کشوری است که چرخ صنعت، اقتصاد سیاست، امنیت و علم را می چرخاند. چیزی که در آینده هر کشوری مهم است در وهله اول کمیت جمعیت نیست بلکه کیفیت جمعیت است به بیان دیگر نیروی جوان هر کشور، کیفیت جمعیت آن کشور را معرفی می کند.

امروز حدوداً ۱۳ درصد جمعیت کشور ما را سالمندان تشکیل می دهند و طبق سناریوهای موجود در سال ۱۴۳۰ حدود ۵۰ درصد یعنی نیمی از جامعه را افراد سالمند تشکیل می دهند که برای هیچ کشوری فاجعه ای بزرگتر از این قابل تصور نیست!

در اولین نشست برخط سری جلسات ایده پردازی با موضوع فرصت‌های هفته جمعیت که توسط بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیا، با حضور حجت الاسلام رسول ساکی دبیر مجمع فعالان جمعیت کشور و حجت الاسلام محمد مجید دایی دایی، ایده‌پرداز و طراح سامانه دعوت برگزار شد، جلوگیری از اسقاط جنین و آگاه سازی در مورد مشکلات پزشکی و روحی و شرعی این عمل قبیح، درمان و جلوگیری از ناباروری و تاکید بر سلامت تغذیه، جلوگیری از تاخیر در بارداری که ناباروری ثانویه را ایجاد میکند، آگاه سازی در حوزه مضرات و مشکلات تک فرزندی، ترغیب جوانان در حوزه ازدواج، تقبیح سبک زندگی بی فرزندی و ارتقا هویت و حمایت اجتماعی از خانواده های خوش جمعیت یا با شکوه نظام مسائل حوزه جمعیت مطرح شدند.

امروز با فرصت محدودی که تا بسته شدن پنجره جمعیتی داریم موظفیم گام به گام در راه این نظام مسایل تلاش کنیم. نمونه ای از طرح ها و ایده های قابل اجرا در حوزه جمعیت که حاصل هم اندیشی بسیاری از کنشگران فعال این حوزه بوده توسط شبکه شاپرک تهیه شده و در اختیار فعالان فرهنگی کشور قرار داده شده است.

مشروح این‌گزارش در ادامه می‌آید؛

۱. راه اندازی خبرگزاری جوانی جمعیت

۲. راه‌اندازی درمانگاه طب سنتی ناباروری

۳. اهدای لوح به سازمان‌های دوستدار جمعیت

۴. راه‌اندازی موسسه دیده بان قانون جوانی جمعیت

۵. ساخت موشن گرافی‌های مرتبط با حوزه جمعیت

۶. جشنواره فیلم کوتاه با موضوع جمعیت

۷. برگزاری دوره‌های آموزشی مرتبط با نظام مسائل ذکر شده

۸. راه‌اندازی باشگاه همسران جوان

۹. ساخت سرودهای دانش‌آموزی با موضوعات فرزند بیشتر، زندگی شادتر

۱۰. طراحی و توزیع کاراکتر خانواده های شاد و خوش فرزند

۱۱. پخش مستند "خونریزی" برای آگاهسازی افکار عمومی در حوزه سقط جنین

۱۲. توزیع بروشورهای مرتبط با حوزه جمعیت در نماز جمعه‌ها و مراسم‌های گوناگون

۱۳. تولید بروشورهایی با موضوع پیشنهاد به مدیران برای حمایت از فرزندآوری کارکنانشان

۱۴. تولید سررسید جمعیتی که پیوست جمعیتی هر مناسبت در آن وجود داشته باشد

۱۵. پویش نذرهای مادرانه (اهدا جوراب‌های نوزادی به خانمها به همراه نوشته ای احساسی)

۱۶. راه‌اندازی خیریه حمایت از زوج‌های نابارور

۱۷. تولید کتاب قصه‌های کودکان در حوزه برادر / خواهرخواهی

۱۸. راه اندازی جشن همدم در مدارس (تجلیل از دانش آموزانی که به تازگی صاحب خواهر و یا برادر شده‌اند)

۱۹. ارتباط با انجمن اولیا و مربیان مدارس و برگزاری کارگاه برای آنها

۲۰. برگزاری کارگاه ویژه مشاوران و روانشناسان

۲۱. برگزاری کارگاه ویژه ماماها و پزشکان زنان

۲۲. پویش قربانی ماهانه ویژه مادران باردار

۲۳. راه اندازی گروه سرود هزار نفری از دانش آموزان با موضوعات نظام مسائل ذکر شده

۲۴. تولید بازی‌های فکری با موضوع جمعیت

۲۵. برپایی نمایشگاه‌های مرتبط با حوزه جمعیت در ادارات و سازمان‌ها

۲۶. چاپ کتابچه قانون جوانی جمعیت برای مدیران و نخبگان

۲۷. تولید پیوست رسانه ای قانون جوانی جمعیت

۲۸. راه‌اندازی موکب‌های مادر و کودک در مناسبت‌های مختلف در سطح شهر

۲۹. تولید نقشه راه برای ارگان‌ها و نهادها در حوزه جمعیت

۳۰. تولید محتوای آموزشی متنوع برای تدریس در بین مخاطبان مختلف

۳۱. تولید محتوا در فضای مجازی (عکسنوشت / استیکر / یادداشت / …)

۳۲. راه‌اندازی مرکز جامع تولید محتوا در فضای مجازی با موضوع جمعیت

۳۳. اجرای دیوار نگاره‌های مختلف در فضای شهری

۳۴. برگزاری مسابقه عکس با موضوع جمعیت

۳۵. راه اندازی جشنواره کاریکاتور با موضوع جمعیت

۳۶. راه‌اندازی کارگاه تولید پوستر با موضوع جمعیت

۳۷. شناسایی و تقدیر از خانواده‌های باشکوه

۳۸. اجرای طرح موسات مادری در مساجد هیئت‌ها و کانون‌های فرهنگی

۳۹. راه‌اندازی رادیو جمعیت

۴۰. تولید مجموعه پادکست‌های روایت‌های مادرانه

۴۱. تولید برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی با موضوعات نظام مسائل ذکر شده

۴۲. جمع آوری و انتشار لیست پزشکان دوستدار جنین (مخالفان سقط و حامی فرزند آوری*)

۴۳. تولید کلیپ‌های چالشی در سطح شهر با موضوع جمعیت جهت ارائه در فضای مجازی

۴۴. راه‌اندازی میزهای مشاوره در نماز جمعه و مکان‌های پر جمعیت

۴۵. طرح به عشق مادری (سرکشی به زایشگاه‌ها و اهدای بسته به تازه مادران در مناسبت های مختلف)

۴۶. راه‌اندازی کارگاه مشاوره درمان ناباروری با طب سنتی

۴۷. بیمه فرهنگی خانواده‌های فرزنددار شده

۴۸. تولید محتوا در حوزه های افزایش رزق و روزی

۴۹. راه‌اندازی مرکز جامع مشاوره فرزندآوری

۵۰. راه‌اندازی سامانه اجاره رایگان خانه به زوج‌های جوان به شرط فرزندآوری

۵۱. برگزاری جشن‌های شاد در هفته جمعیت با حضور خانواده های خوش جمعیت

۵۲. اجرای طرح روز شاد در مدارس (روز همراهی با خواهر و برادر در مدرسه)

۵۳. برگزار جشن مامان اولی‌ها

۵۴. جشن سرمایه های زندگب (برگزاری جشن پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها همراه با نوه‌هایشان)

۵۵. اجرای طرح هر محله یک کنشگر جمعیت

۵۶. نشست آموزشی با رابطین بهداشت و بهورزهای شهرستان‌ها و روستاها

۵۷. جذب خیرین سرمایه گذار در حوزه راه اندازی کارخانه پوشک اقتصادی

۵۸. جذب خیرین سرمایه گذار در حوزه تولید شیرخشک اقتصادی

۵۹. اهدا بن خرید پوشک و شیرخشک به خانواده های تازه فرزند دار شده به وسیله خیرین

۶۰. توزیع مستمر بلیط رایگان یا نیم بها برای بازدید از مکان های گردشگری مختص خانواده های با سه فرزند و بیشتر

۶۱. تولید لالایی های مادرانه با موضوع "فرزند بیشتر زندگی شادتر"

۶۲. تولید شعرهای کودکانه با موضوع "ما برکت خونه ایم"

۶۳. راه اندازی باغ زندگی توسط شهرداری ها (پدر و مادر ها به اسم نوزاد تازه به دنیا آمده شان یک درخت شناسنامه دار آنجا میکارند)

۶۴. طرح پدر محله (نوشتن نامه محبت آمیز توسط روحانی محله برای خانواده های تازه فرزنددار شده)

۶۵. برگزاری مسابقه بهترین خاطره مادر و فرزندی یا پدر و فرزندی

۶۶. راه اندازی صندوق قرض الحسنه خانوادگی یا محله ای ویژه خانواده های خوش جمعیت

۶۷. برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتابهای مرتبط با این حوزه مانند کتاب ایران جوان بمان یا کتاب مثبت سه یا...

۶۸. تولید دوره های ضمن خدمت با موضوعات مرتبط با نظام مسائل جمعیت ویژه کارکنان ادارات

۶۹. تقدیر از خانواده های خوش جمعیت و با شکوه در مراسم های مختلف

۷۰. امضا تفاهم نامه با مراکز مختلف فرهنگی، آموزشی، تفریحی، گردشگری در حوزه خدمات به خانواده های با شکوه

۷۱. برگزاری مسابقه باموضوع بهترین و زیباترین تجربه ها و خاطرات خوب فرزندآوری

۷۲. دیوار نویسی آیات قرآن در مورد رزق و روزی

۷۳. برگزاری کارگاه تغذیه و طب اسلامی برای تسریع در فرزندآوری و نیز داشتن فرزندان چند قلو

۷۴. برپایی جشنواره تئاترهای خیابانی با موضوع معایب تک فرزندی

۷۵. تولید کتاب های داستان و رمان با موضوع خانواده های شاد پرجمعیت و یا مشکلات خانواده های تک فرزند

۷۶. تولید کتاب تجربه گران اسقاط جنین و مشکلات و بلاهایی که پس از اسقاط بر سر آنها آمده

۷۷. راه اندازی پویش چهره به چهره ویژه کنشگران حوزه جمعیت

۷۸. پویش سهم من در ایران جوان (اجاره مسکن با قیمت پایین تر به شرط فرزند دار شدن)

۷۹. نصب پوسترهای عواقب اسقاط جنین و مضرات تک فرزندی در مطب های پزشکان و نانوایی ها

۸۰. برگزاری کارگاه تغذیه ناسالم و اثرات آن بر ناباروری

۸۱. تقدیر از مادر دانشجوها و مادر طلبه ها

۸۲. توجیه روسای دانشگاه ها مبنی بر اولویت در اختیار گذاشتن خوابگاه های متاهلین به دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی

۸۳. تدوین پیوست جمعیتی طرح ها در مناسبت های مختلف

۸۴. برگزاری مراسم تقدیر از مامان مهندس ها و مامان دکتر ها

۸۵. برگزاری مسابقه نقاشی ویژه کودکان با موضوع "برادران و خواهران من"

۸۶. برگزاری جشن شاد " گل غلتان" ویژه نوزادان تازه به دنیا آمده

۸۷. توجیه و آموزش مربیان مهد کودک در حوزه تحریک برادر / خواهر خواهی کودکان

۸۸. برگزاری جشن های بزرگ برادر خواهری

۸۹. مطالبه از سازمان اوقاف برای در اختیار گذاشتن خانه های اوقافی به زوج های جوان به شرط فرزندآوری

۹۰. توجیه زوجین جوان در آموزشهای قبل از ازدواج در مورد عواقب پزشکی و روحی و شرعی سقط جنین و همچنین در مورد عواقب تاخیر در بارداری که موجب ناباروری ثانویه میشود

۹۱. توجیه ائمه جمعه برای اختصاص یک خطبه در حوزه موضوعات مرتبط با جمعیت

۹۲. تشویق پزشکانی که حامی فرزندآوری بیشتر هستند در رسانه ها

کشور ما متاسفانه بیش از ۳۰ سال به صورت مداوم در حوزه های ضد جمعیتی کار کرده است و توقع یک شبه درست شدن این سیاستها و این جریان فکری، کاری عبث است؛ بلکه باید با ایمان قوی به نصرت الهی و توکل به او در میدان آگاه سازی و جریانسازی فرهنگی گام نهاد تا ان شالله بتوانیم گامی متقن در این زمینه برداریم و لبخند رضایت حضرت ولیعصر (ارواحنا فداه) را به لبان مبارکشان بنشانیم.

کد خبر 6098014 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • نیروی جوان کیفیت جمعیت هر کشور را معرفی می‌کند
  • (ویدئو) لحظه پلمپ دفتر شبکه خبری الجزیره قطر در تل‌آویو
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • کشف جسد جوان غرق شده پس از ۶ روز در خوزستان
  • ببینید | لحظه پلمپ دفتر شبکه خبری الجزیره قطر توسط پلیس اسرائیل در تل‌آویو
  • فیلم/لحظه بستن دفتر شبکه خبری الجزیره در تل‌آویو
  • کشف یک جسد با دست‌ و پای بسته در شهرستان اردل
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است