Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@03:48:44 GMT

برطرف کردن سیاهی دور چشم با روشهای طبیعی

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۸۸۸۷۸

برطرف کردن سیاهی دور چشم با روشهای طبیعی


درمانگران طب رایج و طب سنتی در جهان دلایل مختلفی برای تیرگی دور چشم و حلقه‌های سیاه اطراف چشم سراغ دارند. برخی از آن‌ها خستگی، کار زیاد، تنظیم نبودن ساعت خواب و تغذیه نامناسب را دلیل بروز این مسئله می‌دانند و گروهی خون‌رسانی نامناسب به ناحیه چشم، استرس و ناراحتی‌های کلیوی را عامل بروز این تیرگی‌ها معرفی می‌کنند و متناسب با علت به‌وجود آمدن این تیرگی، نسخه‌هایی را جهت درمان ارائه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با وجود این نسخه‌ها و شیوه‌های درمانی عمومی و بدون خطری وجود دارد که بسیاری از درمانگران طب‌های سنتی و طبیعی از آن برای تسکین و تعدیل سیاهی و کبودی دور چشم استفاده می‌کنند. در این‌جابرخی از این نسخه‌های طبیعی را با هم مرور می‌کنیم.

تاثیر چای کیسه‌ای را دست‌کم نگیرید

یکی از روش‌های خانگی برای بهبود کبودی و سیاهی دور چشم، استفاده از چای کیسه‌ای مرطوب و سرد شده است. پس از استفاده از چای کیسه‌ای به محض آن‌که کیسه چای حرارت خود را از دست داد، آن را روی چشمتان بگذارید. بهتر است از ۲چای کیسه‌ای به‌طور همزمان استفاده کنید و اجازه دهید تا به‌مدت ۲۰دقیقه روی چشم‌ها و ناحیه زیر چشم باقی بماند.


برگ چای به‌دلیل داشتن ماده‌ای به نام «تانین» موجب بهبود سیاهی و تیرگی دور چشم شده و همین‌طور از بروز پف و تورم در این ناحیه نیز پیشگیری می‌کند. می‌توانید چای کیسه‌ای را در یخچال بگذارید و حداکثر ظرف مدت ۲۴ ساعت آن را مصرف کنید.
بادام و لیموترش کمک می‌کنند

یکی از بهترین روش‌ها برای از بین‌بردن تیرگی دور چشم، بهبود جریان گردش خون در این ناحیه است. برای این منظور کافی است ناحیه اطراف چشم و عضلات آن را با کمک روغن بادام تلخ که با اندکی آب لیموترش تازه ترکیب شده، خوب ماساژ دهید. ماساژ این ناحیه هر شب پیش از خواب با کمک این روغن علاوه بر آن‌که به بهبود گردش خون در عضلات اطراف چشم کمک می‌کند موجب بهبود تیرگی‌ها و سیاهی اطراف چشم شده و آن را تعدیل می‌کند.

مواظب چشم‌هایتان باشید

یکی دیگر از روش‌هایی که به تسکین و بهبود سیاهی دور چشم ناشی از خستگی و کار زیاد کمک می‌کند، استفاده از ماسک خیار و گلاب است. برای تهیه این ماسک کافی است؛ یک خیار را با پوست یا بدون پوست رنده کنید و آن را درون ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری گلاب خالص خیس کنید.

سپس این ترکیب را روی پلک‌ها، اطراف چشم و گودی چشم بگذارید و اجازه دهید به‌مدت ۱۵دقیقه به همین صورت بماند. نکته مهم آن است که خیار را به‌خوبی بشویید و مراقب باشید که پلک‌ها را به‌خوبی ببندید تا آب این ماسک وارد چشم‌هایتان نشود. سپس این ماسک را با دستمال مرطوب از روی چشم‌ها برداشته و صورتتان را با آب نسبتا خنک بشویید.
گلاب درمانگر

یکی از ساده‌ترین و کاربردی‌ترین نسخه‌های خانگی برای از بین‌بردن پف زیر چشم استفاده از یک دستمال نخی تمیز و آغشته کردن آن به گلاب است. این دستمال را روی صورتتان بیندازید، به‌گونه‌ای که چشم‌ها و ناحیه زیر آن را به‌خوبی پوشش دهد. هر چند دقیقه یک‌بار درصورت نیاز با کمک اسپری، مقداری گلاب روی دستمال بپاشید.

تکرار این روش به‌مدت یک هفته به شما کمک می‌کند که برای مدت‌ها از شر پف زیر چشمتان راحت شوید. علاوه بر این در طول هفته از مصرف بیش از اندازه نمک نیز پرهیز کنید زیرا نمک موجب حفظ مایعات در بافت‌های بدن شده و در ‌‌نهایت منجر به بروز پف در نواحی مختلف از جمله زیر چشم می‌شود.
نعنا هم می‌تواند مفید باشد

استفاده از کمپرس عصاره برگ‌های نعنا تاثیر زیادی در بهبود تیرگی اطراف چشم دارد. به اعتقاد بسیاری از درمانگران شیوه‌های طبیعی درمانی تهیه عصاره برگ‌های نعنا که از جوشاندن برگ‌های این گیاه دارویی به‌دست می‌آید موجب بهبود این تیرگی می‌شود.

بهترین روش برای تهیه این عصاره آن است که ۲ تا ۳ قاشق از برگ‌های نعنا را درون ۲‌لیوان آب بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید تا بجوشد. سپس عصاره به‌دست آمده را صاف کرده و اجازه دهید سرد شود. در این مرحله دستمالی تمیز و نخی را به عصاره نعنا آغشته کرده و آن را روی چشم‌ها بیندازید و درصورتی که امکان آن را دارید، بگذارید تمام شب روی صورتتان باقی بماند.
موز و انار بخورید

برای از بین بردن تیرگی و سیاهی اطراف چشم علاوه بر رعایت نسخه‌های خانگی ذکر شده باید به توصیه‌های زیر نیز توجه کنید.

در طول شبانه روز ۸ ساعت را به خواب شبانه و استراحت اختصاص دهید. بی‌خوابی یکی از عوامل مهم در بروز تیرگی اطراف چشم است.

مصرف سبزی‌ها به‌ویژه سبزی‌های سبز رنگ مثل اسفناج، جعفری و کاهو را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید.
نوشیدن آب در طول روز را فراموش نکنید. دریافت میزان کافی آب علاوه بر حفظ رطوبت بدن به تسکین تیرگی دور چشم کمک می‌کند.میوه‌هایی مانند انار و موز از جمله بهترین خوراکی‌ها برای بهبود کبودی دور چشم محسوب می‌شوند.   منبع: ایران ناز 

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۸۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشکسالی یزد با بارندگی‌های اخیر برطرف نمی‌شود

به گزارش گروه استان‌های ایسکانیوز، رضا برهانی صبح امروز در جمع اصحاب رسانه استان یزد با اشاره به اینکه در سال آبی جاری پدیده‌های مختلفی در استان یزد ایجاد شده است، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین پارامترهای جوی در استان یزد مربوط به بارندگی است که با میانگین بارش 86 میلیمتر متاسفانه آخرین استان کشور از لحاظ بارش است.

وی ادامه داد: در سال آبی جاری و در فصل پائیز و زمستان دوروی سکه را در استان یزد شاهد بودیم به‌نحوی‌که در پائیز شاهد یکی از کم‌بارش‌ترین فصل‌های سال بودیم به‌نحوی‌که میانگین بارش به 10 میلیمتر نرسید و باعث خشکسالی گسترده در 100 درصد مساحت استان شد ولی در فصل زمستان شاهد تغییر این وضعیت بودیم.

مدیرکل هواشناسی استان یزد با بیان اینکه در اسفند شاهد ورود سامانه‌های بارشی به استان بودیم تصریح کرد: در فصل زمستان شاهد کاهش دمای هوا و بارش‌های نسبتاً خوبی در استان یزد بودیم.

برهانی با تأکید بر اینکه در فصل پائیز علاوه بر کاهش بارندگی با افزایش دما در سطح استان یزد نیز روبه‌رو بوده‌ایم تصریح کرد: در فصل زمستان خوشبختانه وضعیت بارندگی در سطح استان بهبود پیدا کرد و به حد نرمال خود رسید.

وی ادامه داد: اسفند سال جاری از لحاظ میزان بارش‌ها بی‌سابقه بود به‌نحوی‌که در اسفند سال گذشته شاهد بارش میانگین 40 میلیمتر بارندگی در سطح استان بودیم و حتی دما نیز از میانگین خود پائین‌تر بود.

مدیرکل هواشناسی استان یزد با اشاره به اینکه بارندگی‌ها در ماه فروردین نیز ادامه داشت تصریح کرد: سامانه بارشی فروردین میانگین بارشی استان یزد را 24 میلیمتر افزایش داد و سامانه های بارشی اردیبهشت نیز به تنهایی 22 میلیمتر میزان بارش ها را افزایش داد.

وی ادامه داد: با بارندگی‌های دو ماه اخیر استان یزد میانگین بارشی استان به 107 میلیمتر افزایش یافت که نسبت به مدت مشابه خود و میانگین بلند مدت وضعیت بسیارخوبی دارد.

برهانی با اشاره به اینکه علی‌رغم اینکه وضعیت فرا بارش را در استان شاهد هستیم تصریح کرد: خشکسالی سال‌های گذشته تا سال‌ها بر روی وضعیت کشاورزی استان حکم‌فرما بوده و فعلاً خبری از رفع خشکسالی در استان نیست.

وی با تأکید بر اینکه برای سامانه بارشی اخیر استان در ابتدا هشدار زرد و با نزدیک‌شدن به زمان شروع بارش‌ها هشدار نارنجی توسط هواشناسی استان صادر شد گفت: اطلاع‌رسانی‌ها و هشدارهای داده شده باعث ایجاد آمادگی و ارتقا آمادگی دستگاه‌های متولی در استان شد و میزان خسارت را به‌شدت کاهش داد.

برهانی تصریح کرد: خروجی مدل‌های پیش‌بینی هواشناسی نشان از در پیش بودن یک سامانه بارشی از چهارشنبه و پنج‌شنبه هفته جاری در سطح استان یزد که این موج جدید بارش‌ها می‌تواند منجر به روان آب‌ها، خسارت و تشکیل سیلاب در مناطق مختلف شود.

مدیرکل هواشناسی با تأکید بر اینکه به علت بارندگی‌های اخیر و رطوبت موجود، نفوذ آب به زمین با مشکل همراه خواهد بود تصریح کرد: به علت عدم نفوذ آب با سرعت مناسب به زمین، شاهد ایجاد روان آب‌ها و سیلاب در مناطق مختلف استان خواهیم بود که فعلاً هشدار زرد صادر شده ولی برنامه‌ریزی‌شده است که در ظهر امروز هشدار نارنجی صادر شود.

وی ادامه داد: با ایجاد 100 ایستگاه هواشناسی در سطح مناطق مختلف این اداره کل توانسته است یک اشراف کاملی بر پدیده های جوی استان داشته باشد و تمام تلاش را به کار گرفته ایم که نقاط ضعف احتمالی نیز برطرف شود اما باید مردم بدانند پیش بینی یک موضوع احتمالی است و در هیچ کجای دنیا امکان پیش بینی کامل وجود ندارد.

شیر غلامی رئیس گروه توسعه هواشناسی کاربردی استان یزد با اشاره اینکه برعکس برخی مسائل مطرح شده در فضای مجازی، به‌هیچ‌عنوان امکان انحراف ابرها وجود ندارد گفت: میزان بارش‌ها در شهرستان اردکان در دو ماه خیر 21.3 میلیمتر بوده است که 5 شهرستان دیگر استان از جمله میبد که نزدیک به این شهرستان است از این میزان پائین تر بوده است.

وی ادامه داد: سامانه‌های بارشی اخیر دارای تغییرات بسیار سریع و منطقه‌ای هستند و به همین علت احتمال اینکه در یک شهرستان بارندگی شدیدتر و در یک شهرستان دیگر بارندگی کمتر باشد وجود دارد.

شیر غلامی با تأکید بر اینکه تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و صنعتی‌شدن کشورها باعث این موضوع شده تصریح کرد: در تابستان سال جاری پیش‌بینی یک‌هوای گرم و 2 الی 3 درجه گرمتر شدن هوای یزد نسبت به مدت مشابه را داریم.

خبرنگار: علیرضا شفیعی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229079 برچسب‌ها استان یزد قحطی و خشکسالی مرکز ملی خشکسالی بارش باران

دیگر خبرها

  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی
  • آماده‌سازی ۲۵ پارکینگ در اطراف بازار اصفهان برای پارک موتورسیکلت‌ها + لیست پارکینگ‌ها
  • فرماندار: طرح تأمین پارکینگ اطراف حرم مطهر رضوی را تحویل دولت داده‌ایم 
  • آبشار آبگرمه دورود با مناظر رویایی+فیلم
  • خشکسالی یزد با بارندگی‌های اخیر برطرف نمی‌شود
  • «قبرستان نو» با حفظ حرمت تمام قبور بهسازی می‌شود / هیچ تخریبی در کار نیست
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • حادثه دریایی جدید در اطراف یمن
  • ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که از روشهای IVF برای درمان ناباروی اقدام می کنند بچه دار می شوند 
  • گذر از میانه تاریخ با سفر به روستای انجدان اراک