Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که کشمکش‌ها و آزار دادن همدیگر در کشور باعث کُند شدن توسعه شده است، گفت: در زمان نخست وزیری هویدا بودجه‌ریزی بر تفکر توسعه‌ای غلبه کرد. ۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۹ اقتصادی اقتصاد ایران پول | ارز | بانک نظرات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی لاریجانی در آیین بهره‌برداری از 10 پروژه در فرودگاه مهرآباد، اظهار کرد: یکی از نکات مهم در کشور ، داشتن کار توسعه‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیلی پروژه‌های مختلف ممکن است وجود داشته باشد که باید نتیجه آن مشخص باشد.

وی با بیان این‌که باید در کشور نظام توسعه ای درستی طراحی کنیم، افزود:  اگر این نظام در ایران مستقر باشد با پدیده‌ انبوهی از پروژه‌ها مواجه نمی‌شویم. در ایران در این زمینه ضعف داریم که متاثر از ساختار و رفتاری است. ساختاری به نظرم به این برمی‌گردد اساس سازمان برنامه و بودجه باید سازمانی برای توسعه کشور می‌بود.

وی با تاکید بر این‌که برای توسعه یک جایی وجود داشت که برنامه توسعه را دنبال می‌کرد، یادآور شد: در  زمان هویدا بودجه ریزی بر تفکر توسعه‌ای در کشور غلبه کرد. تمام هم و غم این بود که  چگونه درآمدها را کسب و آنرا تخصیص دهند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: لذا این یک مشکل ساختاری است اگر کشور بخواهد در این زمینه کار اساسی انجام دهد باید مرکز توسعه تخصصی داشته باشیم. در این صورت هر دستگاهی مجبور است تفکر توسعه‌ای داشته باشد.

لاریجانی اظهار کرد: به جای این‌که فکر توسعه در کشور عمیق‌تر شود فکر کشمکش در کشور توسعه یافته است. یعنی همدیگر را آزار دادن و به همدیگر بد و بیراه گفتن. به جای این‌که تفکر اصلی و داشتن روحیه فداکاری اهمیت دهیم به کشمکش‌ها اهمیت می‌دهیم که خیلی به کشور صدمه می‌زند.

وی با اشاره به این‌که گاه اهلیت زیر سئوال می‌رود که یک اشکال است، گفت: بعد از سال‌ها باید توجه داشته باشیم این کشمکش‌ها توسعه کشور را کُند کرد. علما باید رویکرد متفاوتی به موضوع توسعه کشور داشته باشند. همان مقدار حریت برای نمایندگان امری ذاتی است، شجاعت برای مدیران هم امری ضروری است و باید مدیرانی که ذهن توسعه‌ای دارند مورد حمایت قرار گیرند.

انتهای پیام/

R1012188/P1012122/S7,77,79,81/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۹۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد از تدوین برنامه رشد اقتصادی سال۱۴۰۳در راستایی برنامه‌های توسعه خبر داد.

جهانگیر شاهینی در جمع خبرنگاران گفت: برنامه رشد اقتصادی در استان کهگیلویه و بویراحمد باید بر مبنای سند آمایش سرزمین، چشم انداز، نظریه پایه، سند توسعه و مدل توسعه پایدار استان تدوین شود.

وی اظهارکرد: برای تحقق رشد اقتصادی  در سال ۱۴۰۳ نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنعتی، تجارت، بازرگانی، خدمات، گردشگری و... هستیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تمامی عوامل  موثر از جمله منابع انسانی، منابع مادی، منابع اطلاعاتی و فیزیکی باید مورد توجه قرار گیرد. برنامه رشد اقتصادی نیازمند زمان، برنامه و توجه به تمام ابعاد است.

شاهینی بر لزوم استفاده از نخبگان و خبرگان و کارشناسان دستگاههای اجرایی برای تدوین برنامه رشد اقتصادی استان تاکید و تصریح کرد: تحقق رشد اقتصادی همراه با عدالت اجتماعی و کاهش فاصله طبقاتی ماموریت اصلی سازمان برنامه و بودجه کشور در سال ۱۴۰۳ است.

به گزارش ایسنا، در راستای تحقق شعار سال مبنی بر«جهش تولید با مشارکت مردم» و بر اساس ضوابط  ابلاغی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور، نشست هم‌اندیشی به منظور تبیین برنامه رشد اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۳، در محل سازمان مدیریت برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد و با حضور رئیس سازمان،  روسا و اساتید دانشگاه‌های استان، مدیران، معاونین و کارشناسان دستگاه اجرایی استان برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • حضور ۲ هزار ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است/اتکای برپایی نمایشگاه به بودجه‌ دولتی کم است
  • رابطه سلامت روده و سلامت مغز
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور