Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی فرهنگستان هنر، در پی تشکیل گروه موسیقی فرهنگستان هنر نخستین جلسه گروه جدید با حضور علیرضا اسماعیلی سرپرست فرهنگستان هنر، سیدعبدالمجید کیانی رئیس گروه موسیقی، احمد صدری قائم مقام و دبیر گروه و شاهین فرهت، محمدسعید شریفیان، علی اصغر بیانی و کاوه خورابه اعضای گروه، با همراهی کیوان رحیمی دبیر فرهنگستان هنر، علی تقوی معاون پژوهشی و مسعود ناصری مدیرکل امور هنری این فرهنگستان تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نخستین نشست گروه موسیقی فرهنگستان هنر، اعضا ضمن ابراز خرسندی از تشکیل مجدد گروه موسیقی به دیدگاه‌های خود پیرامون طرح‌ها و برنامه‌های آتی مبتنی بر اساسنامه مصوب فرهنگستان در موضوعات سیاست‌گذاری کلان کشوری؛ سیاست‌گذاری جهت گسترش نقد هنری و مباحث زیباشناختی موسیقایی؛ پیشنهاد تعیین شاخص‌های توسعه هنری؛ پیشنهاد تاسیس رشته‌های دانشگاهی (میان‌رشته‌ای هنر) به مراجع ذی‌ربط؛ آسیب‌شناسی آموزش و پژوهش در حوزه موسیقی کشور و حمایت از تألیف و ترجمه منابع موسیقایی در سطح ملی پرداخته و اظهار امیدواری کردند با فعالیت تخصصی این گروه، فرهنگستان هنر بتواند به جایگاهی شایسته و بایسته در حوزه موسیقی دست یابد.


برگزاری کارگاه‌های آموزشی پژوهشی تخصصی و پیشرفته‌ توسط استادان بزرگ در خصوص موسیقی‌ ردیف‌ دستگاهی، موسیقی کلاسیک اروپایی، موسیقی نواحی مختلف ایران؛ برگزاری گردهمایی‌های بین المللی موسیقایی مبتنی بر شخصیت‌های تاثیر‌گذار تاریخی در تدوام برنامه‌های گذشته گروه مانند: گردهمایی «صفی الدین ارموی»، «عبدالقادر مراغه‌ای» و... از جمله مهم‌ترین عناوین مطروحه در این جلسه بود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: فرهنگستان هنر موزیک فرهت بیانی جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۰۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام ارشد حماس : اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهیم شد

یک مقام ارشد سیاسی حماس به آسوشیتدپرس گفت که این گروه حاضر است با یک آتش‌بس پنج ساله یا بیشتر با اسرائیل موافقت کند و در صورت ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی، سلاح‌های خود را روی زمین گذاشته و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهد شد.
 
به گزارش یورونیوز، خلیل الحیه در مصاحبه‌ای که روز چهارشنبه با این خبرگزاری در استانبول انجام داده همچنین تاکید کرد که حماس آمادگی دارد به سازمان آزادی‌بخش فلسطین بپیوندد تا یک دولت واحد برای غزه و کرانه باختری تشکیل شود. 
 
این اظهارات مقام ارشد حماس می‌تواند امتیاز قابل توجهی برای اسرائيل به شمار رود چرا که این گروه فلسطینی همواره تاکید کرده که مبارزه خود را تا زمان نابودی اسرائيل ادامه خواهد داد.  الحیه که از مقام‌های بلندپایه حماس به شمار می‌رود که در مذاکرات برای آتش بس و تبادل گروگان‌ها حضور داشته در این مدت گاهی لحن تند و مخالف و گاهی هم بیان آشتی‌جویانه‌ای داشته است. 
 
او در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید کرد که «حماس آمادگی دارد حدود کشور فلسطینی را بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی که تاکید دارد باید در امتداد مرزهای پیش از جنگ ۱۹۶۷ تشکیل شود، بپذیرد.»

او در خصوص اینکه اگر چنین اتفاقی بیفتد چه سرنوشتی در انتظار حماس خواهد بود گفت: «آن‌وقت شاخه نظامی ما منحل می‌شود. تجربیات افرادی که با اشغالگران جنگیدند چه شده است؟ وقتی به استقلال رسیدند و حقوق خود را کسب کردند به احزاب سیاسی تبدیل شدند و نیروهای مبارز هم به ارتش ملی پیوسته‌اند.» 
 
الحیه نگفت که آیا استقبال آشکار او از راه حل دو دولتی به منزله پایان دادن به درگیری فلسطین با اسرائیل است یا گامی موقت به سوی هدف اعلام شده این گروه برای نابودی اسرائیل.
 
تشکیلات خودگردان فلسطین امیدوار است که یک کشور مستقل در کرانه باختری، اورشلیم شرقی و غزه ایجاد کند، مناطقی که اسرائیل در جنگ ۱۹۶۷ در خاورمیانه تصرف کرد. در حالی که جامعه بین المللی به شدت از چنین راه حل دو دولتی حمایت می‌کند، دولت تندرو بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، آن را رد می کند.
 
اسرائیل می‌گوید که از زمان آغاز جنگ، اکثر گردان‌های اولیه حماس را منهدم کرده است، اما چهار گردان باقی‌مانده در رفح مخفی شده‌اند. اسرائیل استدلال می‌کند که حمله به رفح برای پیروزی بر حماس ضروری است.
 
الحیه اما می‌گوید که چنین حمله‌ای نمی‌تواند به نابودی حماس بینجامد. او گفت که تماس‌ها بین رهبری سیاسی خارج و رهبری نظامی در غزه بدون وقفه در جریان است و تماس‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و جهت‌گیری‌ها با مشورت  بین دو گروه انجام می‌شود.
 
جنگ غزه نزدیک به هفت ماه طول کشیده و مذاکرات آتش بس متوقف شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مقام ارشد حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم
  • مقام ارشد حماس : اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهیم شد
  • حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم
  • راهیابی هنرمندان چهارمحال و بختیاری به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس
  • شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • اولین نتایج سفر اردوغان به عراق/ تشکیل ستاد عملیات مشترک بین آنکارا و بغداد
  • سهم «هیچ» از اقتصاد خلاق
  • میزبانی آذربایجان‌غربی از نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر