Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-01@19:12:48 GMT

اخذ سفته به عنوان وثیقه تعهدات ارزی مجاز شد

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۹۰۲۳۳

اخذ سفته به عنوان وثیقه تعهدات ارزی مجاز شد

رویداد۲۴ وزارت امور اقتصادی و دارایی در نامه‌ای که به امضای سید رحمت الله اکرمی برای رئیس کل سازمان امور مالیاتی ارسال کرده، اعلام کرد اخذ سفته با درج مبلغ ارزی به عنوان وثیقه غیرنقدی تعهدات ارزی در انجام امور مالیاتی بلامانع و قابل اجرا است.    متن کامل نامه به این شرح است:

جناب آقای تقوی‌نژاد

رئیس کل محترم سازمان امور مالیاتی کشور

سلام علیکم

همانگونه که مستحضرید بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران پس از اخذ نظر موافق آن سازمان، طی بخشنامه شماره ۹۶/۲۶۳۶۹۴ مورخ ۱۳۹۶/۸/۲۱ (تصویر پیوست) عنوان کلیه بانک‌های کشور «اخذ سفته با درج مبلغ ارزی به عنوان وثیقه غیرنقدی تعهدات ارزی» را بلامانع نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متعاقب بخشنامه مذکور و با توجه به ابهامات مطروحه و استعلامات به عمل آمده از طرف تعدادی از بانک‌ها در خصوص نحوه تهیه سفته ارزی و شیوه استفاده از آن، مکاتبات مختلفی از طریق اداره کل اموال دولتی و اوراق بهادار این معاونت با بانک مرکزی صورت گرفت که نهایتاً به منظور اتخاذ تدابیر بهینه، جلسه‌ای در تاریخ ۱۳۹۷/۷/۴ با حضور نمایندگان بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، معاونت امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی، سازمان امور مالیاتی کشور، شرکت سهامی چاپخانه دولتی ایران و هیأت نظارت چاپ اوراق بهادار در محل اداره کل یاد شده، تشکیل و پس از تبادل نظر و با در نظر گرفتن صرفه و صلاح دولت توافق گردید در شرایط فعلی با تدوین دستورالعمل جامع، از ظرفیت سفته‌های جاری و متداول موجود استفاده شود. در این راستا مقرر گردید دستگاه‌های ذیربط نظرات و پیشنهادات خود را برای جمع‌بندی نهایی کتباً به اداره کل فوق‌الذکر منعکس نمایند. با توجه به اینکه علی‌رغم پیگیری‌های متعدد، نقطه نظرات آن سازمان تاکنون واصل نگردیده، خواهشمند است دستور فرمایید مراتب را به قید فوریت مورد رسیدگی قرار داده و نتیجه را به این معاونت اعلام نمایند.

سید رحمت‌الله اکرمی
معاون نظارت مالی و خزانه‌داری کل کشور

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 سازمان امور مالیاتی تعهدات ارزی امور مالیاتی وزارت اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۰۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار

امتداد - تمام ارکان نظام باید به دنبال تداوم سیاست ثبات ارزی باشند؛ چرا که راهکار علاج اقتصاد بیمار ایران این مقوله بسیار مهم است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، آلبرت بغزیان؛ اقتصاددان در گفت‌وگو با خبرنگار ایبِنا در خصوص مدیریت بانک مرکزی بر بازار ارز و تاثیراتی که سیاست ثبات اقتصادی و ارزی در جلوگیری از سفته بازی به‌جا می‌گذارد، گفت: یکی از کارکرد‌های ثبات ارزی که طی سال گذشته توسط بانک مرکزی قابلیت خود را در اقتصاد به نمایش گذاشت، اهمیت تمرکز بر مسائلی است که به ثبات اقتصادی و ارزی منتهی می‌شود، بنابراین این موضوع علاوه براینکه در دستور کار بانک مرکزی است، باید یکی از الزامات مهمی باشد که تمام ارکان دولت‌ها به آن پایبند باشند تا اقتصاد کشور دچار مخاطرات جدی نشود که بی ثباتی ایجاد می‌کند.

وی یادآور شد: هر چند تنش‌های سیاسی و نظامی طی هفته‌های اخیر در مدت محدودی وضعیت بازار ارز را دچار مخاطراتی کرد، اما عدم دستکاری بانک مرکزی به صورت تعمدی درمسائل مرتبط با نرخ ارز نشان داد این بانک خواستار تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی است؛ به همین خاطر نیز نوسانات به تدریج کمتر شدند.

بغزیان در ادامه بحث یادآور شد: به دلیل تداوم سیاست‌های بانک مرکزی در موضوع ثبات ارزی در ماه‌های گذشته شاهد این واقعیت بسیار مهم در عرصه جامعه بودیم که مردم مدتی جویای نرخ ارز نبودند چرا که ثبات ارزی در دستور کار بود.

این اقتصاددان گفت: با اینکه در اجرای سیاست ثبات ارزی توسط بانک مرکزی نرخ دلار در بازار آزاد تفاوتی با نرخ ارز رسمی و دولتی داشت، اما به دلیل ایجاد اطمینان در مردم که بازار ارز نوسان ندارد کسی به دنبال خرید ارز و تقاضای کاذب نبود.

وی با بیان اینکه وجود ثبات ارزی باعث هدایت سرمایه‌ها به سمت بانک‌ها در حساب‌های بلند مدت و سرمایه گذاری در تولید و بورس شد، تاکید کرد: بنابراین این روند نشان می‌دهد تمام ارکان نظام باید به دنبال تحقق و تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی باشند؛ چرا که راهکار و علاج اقتصاد بیمار ایران، این مقوله بسیار مهم است.

بغزیان گفت: ثبات ارزی و بازگشت آرامش به اقتصاد و بازار‌ها منوط به رسیدن دولت به این درک است که نباید در کار بانک مرکزی دخالت کند، بلکه باید اجازه داده شود تا سیاست تثبیت در بانک مرکزی دنبال شود.

این اقتصاددان در پایان تصریح کرد: از سوی دیگر دولت نباید بابت رفع کسری بودجه و تامین نقدینگی مورد نیاز خود بانک مرکزی را تحت فشار قرار دهد، بلکه باید در این مسیر برای اجرای سیاست‌های بانک مرکزی همراه آن باشد تا زمینه برای مشارکت مردم در امر جهش تولید فراهم شود و سایر سیاست‌ها در بخش‌های مختلف نیز کارساز باشند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • بوی گشایش ارزی از ریاض می‌آید
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • واکنش بانک مرکزی به اظهارات میرسلیم/ عقل سلیم چه می‌گوید؟
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • بانک مرکزی: گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • کاهش نقدینگی و تورم با تمرکز بانک مرکزی در حوزه ریال
  • ۱۰ هزار خانه خالی در پرند به سازمان امور مالیاتی معرفی شد