Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهانبخش قنبری، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی، در گفت‌و‌گو با ایکنا از استان مرکزی گفت: 21اُمین دوره جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با محوریت کانون پرورش فکری در حال برگزاری است.
وی تصریح کرد: جشنواره قصه‌گویی از مراکز کانون پرورش فکری شهرستان‌ها آغاز شده و در مراحل استانی، منطقه‌ای، کشوری و بین‌المللی ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جشنواره یاد شده به بخش‌های قصه‌گویی تخصصی، 90 ثانیه‌ای و مقاله‌نویسی تقسیم می‌شود.
قنبری ادامه داد: قصه‌گویی تخصصی به جهت رده سنی در قالب قصه گویان نوجوان از 14 سال تا 18 سال، 18 سال به بالا و پدر بزرگ‌ها و مادر‌بزرگ‌ها تعریف می‌شود. در قصه‌گویی 90 ثانیه‌ای نیز قصه‌گو باید توان بیان بخشی از خاطرات زندگی و مباحث مربوط به زندگی را داشته باشد. در مقاله‌نویسی نیز موضوعات مشخص و در قالب مبانی دینی که همگی در برگیرنده مکارم اخلاقی است عنوان می‌شود.
این مقام مسئول ادامه داد: در استان مرکزی در بخش نوجوانان 100 نفر قصه‌گو شرکت کردند. 96 نفر از بزرگسالان بالای 18 سال که اغلب از مربیان کانون هستند نیز شرکت دارند، 16 پدر بزرگ و مادر بزرگ نیز اثرات خود را ارسال کردند. در بخش قصه‌گویی 90 ثانیه‌ای نیز 90 اثر از استان تولید شده است. در مجموع تمام بخش‌ها 815 اثر تولید شده است.
وی گفت: از منابع غیر‌‌رسمی اعلام شده است استان مرکزی از لحاظ تعداد شرکت کننده رتبه دوم را داراست، اما قطعا بین سه رتبه اول کشور هستیم. 21اُمین جشنواره قصه‌گویی با شعار«خوب زندگی کردن تمرین می‌خواهد» از شهریور امسال در مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز شد. از ابتدای مهر داوری‌ها آغاز و 25 اثر از 96 اثر بزرگسالان به مرحله داوری استانی راه یافت از این 25 اثر نیز 5 اثر به مرحله منطقه‌ای راه می‌یابند.
قنبری از برگزاری مرحله استانی بیست و یکمین جشنواره قصه‌گویی خبرداد و افزود: این مرحله از جشنواره فردا 25 و پنجشنبه، 26 مهر‌ماه به صورت حضوری برگزار می‌شود. نفرات برگزیده در مرحله منطقه‌ای که به میزبانی استان مرکزی با حضور استان‌های کرمانشاه، ایلام، همدان، قم، لرستان و مرکزی برگزار می‌شو. شب یلدا مرحله کشوری و بین‌المللی جشنواره برگزار می‌شود.
مدیرکل کانون پرورش فکری استان ادامه داد: فعالیت کانون تنها به برگزاری جشنواره ختم نمی‌شود، مهم‌ترین رسالت این کانون فرهنگ‌سازی است، به منظور بررسی تأثیر قصه‌گویی بر تحکیم روابط خانوادگی نشست‌های قصه‌گویی با حضور والدین برگزار شده است.
وی تصریح کرد: امروز با توجه به تغییر ساختار اطلاع‌رسانی نوع ارتباط خانواده با فرزندان تغییر پیدا کرده است، از آنجا که برخی خانواده‌ها از نظر برقراری ارتباط کلامی با فرزندان خود با مشکل مواجه هستند قصه‌گویی با محوریت بیان مکارم اخلاقی می‌تواند بسیار اثربخش باشد.امروز قصه‌گویی در قالب محورهای قرآنی و فرهنگی یکی از ابزارهای مهم تربیتی است که در اختیار داریم.
قنبری با اشاره به ارسال پوسترهای جشنواره قصه‌‌گویی با آموزش و پرورش، ارشاد، تبلیغات اسلامی، کتابخانه‌های عمومی، هلال احمر، بهزیستی و ...، اظهار کرد: عمده فعالیت ما مهارت آموزش است، تمام قصه‌های ما به نوعی ترویج مکارم اخلاق، جلوگیری از اخلاق‌های مذمت شده و توسعه اخلاق حسنه است. در قصه‌گویی اخلاق‌های پسندیده از زبان حیوانات، درختان و .. بیان می‌شود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در پایان اظهار کرد: شرکت برای عموم در مرحله استانی و منطقه‌ای آزاد است، از خبرنگاران دعوت می‌کنم این اتفاق مهم که تأثیر بسیاری در فرهنگ‌سازی و حرکت جامعه به سمت توسعه مکارم اخلاقی را دارد به تصویر و خبر کشند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری ایکنا ایکنا مرکزی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۰۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در راستای اجرای طرح هفته فرهنگی دانشگاه و آشنایی دانشجویان با وظایف و فعالیت‌های مختلف اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی و همفکری و تعامل بیشتر با نهاد‌های فرهنگی سطح شهر نشستی برخی از دبیران فعال کانون‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با حجت‌الاسلام جواد فراهانی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی برگزار شد.

در این نشست، طرفین بر ضرورت همکاری و تعامل بیشتر بین فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی دانشگاه و تبلیغات اسلامی در زمینه‌های مختلف، از جمله حمایت و ارتقا فعالیت‌های فرهنگی در حوزه رسانه، زنان، امید بخشی و ایجاد نشاط به جامعه  تأکید کردند.

در حاشیه این جلسه که به همت حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد، دبیران کانون‌های دانشجویی دانشگاه، توضیحات مبسوطی درباره کانون‌های دانشجویی و حوزه فعالیت‌های خود ارائه کردند و حجت‌الاسلام جواد فراهانی، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی با پاسخ به پرسش برخی دانشجویان توضیحاتی درباره فعالیت‌های سازمان بیان و با اعلام خرسندی از این جلسه بر استمرار این نشست‌ها تأکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگران بازوان توانمند اقتصاد کشور هستند
  • اماندهی حریم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری به کرمان آمد
  • پیگیری تولید برنامه های خلاق و پویا ویژه کودک ونوجوان
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان 
  • احتمال تبدیل دریاچه نمک قم به کانون جدید گرد و غبار کشور​
  • افزایش اعتبار هنرستانهای خراسان شمالی /هنرستان ها باعث رشد اقتصادی منطقه می شود
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در اشکنان
  • شهرستان اردل میزبان چهاردهمین جشنواره منطقه‌ای شعر تمداربیت