Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز،  دکتر علیرضا رییسی در خصوص تمهیدات بهداشتی برای مراسم پیاده‌روی اربعین، گفت: یکی از دستگاه‌های متولی تامین امنیت سلامت زائرین کربلا، وزارت بهداشت است و امسال هم براساس تجربیات سال‌های گذشته و بررسی مشکلات موجود در سال‌های گذشته، برنامه ریزی‌ها از سه ماه گذشته صورت گرفت تا بتوانیم علاوه بر تامین سلامت زائرین، سلامت خانواده آن‌ها و ساکنان شهرهایشان را تامین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون بهداشت وزارت بهداشت تعداد آزمایشگاه‌های فعال برای مراسم اربعین را ۹۷ آزمایشگاه اعلام کرد و با اشاره به آمادگی کامل میان آزمایشگاه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، گفت: ۲۸ دانشگاه علوم پزشکی و مرزی کشور به عنوان دانشگاه‌های معین و خط اول هستند و آموزش‌های متعددی برای تیم‌های بهداشتی و درمانی در خصوص روش گرفتن نمونه و ارسال آن‌ها به آزمایشگاه‌ها و یا آزمایشگاه‌های تخصصی‌تر برای برسی بیشتر داده شده است.

رییسی در ادامه با اشاره به هماهنگی بین گروه‌های هلال احمر، اورژانس کشور و معاونت‌های بهداشت و درمان و سازمان‌های مردم نهاد برای تامین امنیت سلامت زائرین اربعین، گفت: ۴ کارگاه آموزشی در ارتباط با بیماری‌های غیرواگیر در دانشگاه‌های علوم پزشکی مرز‌های غربی کشور برگزار شده است و چندین جلسه آموزشی با مرکز پزشکی حج سازمان هلال احمر در زمینه بررسی وضعیت تشکیل شده است.

معاون بهداشت افزود: جلسه ویدیو کنفرانس با نماینده وزارت بهداشت عراق در هفته گذشته به منظور بررسی و تبادل نظر مسائل و ملاحظات بهداشتی و همکاری برای تامین سلامت زائرین اربعین، برگزار شد.

رییسی با بیان این که تیم‌هایی از مراکز بهداشت محیط برای مراسم پیاده‌روی اربعین اعزام شده‌اند، گفت: این تیم‌ها حدود ۳۳ تیم هستند و آموزش‌های لازم برای حضور در منطقه به عنوان ناظرین بخش بهداشت در مرز را دیده‌اند و همچنین تیم‌های بهداشتی کشورمان در کشور عراق نیز مستقر هستند.

معاون بهداشت با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با مسئولین، کارشناسان و مدیران پایگاه‌های بهداشتی مرز غربی کشور، گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی اهواز، آبادان، کرمانشاه، بهبهان، شوشتر، دزفول و ایلام به عنوان دانشگاه‌های مرزی کشور و دانشگاه‌های علوم پزشکی اردبیل، تبریز، ارومیه، خوی، کردستان و همدان به عنوان دانشگاه‌های معین و پشتیبان هستند و دانشگاه علوم پزشکی تهران هم در مراسم پیاده‌روی اربعین همکاری می‌کند.

بنابر اعلام وبدا، رییسی افزود: همچنین نیرو‌های بهداشتی و درمانی در فرودگاه امام مستقر هستند تا افرادی که از مرز هوایی به کربلا می‌روند از نظر بیماری‌های واگیر و کنترل آن مورد بررسی قرار دهند.

معاون بهداشت در ادامه، با اشاره به ورود زائران افغانستان و پاکستان برای عزیمت به کربلا از مرز‌های شرقی کشور و خروج آن‌ها از مرز‌های غربی کشور، گفت: برای این دسته از زائران برنامه‌های ویژه‌ای به منظور کنترل بیماری‌های واگیر و جلوگیری از انتشار آن‌ها به کشور داریم و این افراد در طی مسیر مورد ارزیابی‌های بهداشتی قرار می‌گیرند.

رییسی در پایان یکی از اقدامات جدید به منظور کنترل بیماری‌ها در مراسم پیاده‌روی اربعین را شناسایی زائرانی که بیماری دارند بیان کرد و گفت: مشخصات این افراد در سامانه پرونده الکترونیک سلامت ثبت می‌شود تا از طریق سامانه، مراقبت‌های لازم حتی بعد از ورود به کشور و شهر خود صورت گیرد.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: اربعین 97 بهداشت پیاده روی اربعین 97 وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۰۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۲ هزار مادر باردار و ۱۸ هزار کودک زیر ۶ سال از پوشش تغدیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد استفاده می‌کنند.

دکتر زهرا اباصلتی  افزود: غربالگری تغذیه در  همه مراکز جامع خدمات سلامت و خانه‌های بهداشت انجام می‌شود و افرادی که دچار اضافه وزن، چاقی،   لاغری، دیابت، فشار خون و کنسر‌ها هستند جزو جامعه هدف غربالگری تغذیه هستند..

وی گفت: تغذیه سالم به علت این که نقش پر رنگی که در ابتلا نشدن به بیماری‌ها دارد مورد توجه کارشناسان بهداشتی، مراقبان سلامت و بهورزان است و  در مراکز بهداشتی مشاوره‌های رایگان به عموم مردم ارائه می‌کنند.

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: در مواردی که مراجعان با سوء تغذیه روبرو باشند در دو گروه سنی زیر ۶ سال و مادران باردار برنامه ریزی‌هایی انجام می‌شود و  برای افراد دچار سو تغذیه و اختلال وزن گیری با ارجاع به سازمان‌های حمایتی و اهدای کالا برگ رایگان اقلام غذایی تعریف شده را دریافت می‌کنند.

 دکتر اباصلتی افزود: کارشناسان تغذیه نحوه صحیح طبخ غذا را به مراجعان می‌آموزند و در دوره بعدی شرایط جسمانی فرد را پایش و ارزیابی  می‌کنند تا زمانی که اطمینان از رفع سو تغذیه انجام شود.

وی با بیان اینکه برای افرادی که از سوء تغذیه زیادی رنج می‌برند، پزشک تغذیه مشاوره‌های اختصاصی در نظر می‌گیرد، گفت: علاوه بر این خدمات، مکمل یاری برای گروه‌های سنی محتلف بنا به شرایط جسمانی افراد در نظر گرفته می‌شود.

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: ارائه آموزش فعالیت‌های ورزشی مناسب و تغذیه صحیح از مهمترین خدمات مراقبان سلامت و بهورزان است، زیرا پیشگیری نکردن و درمان به موقع می‌تواند زمینه ابتلا فرد به بیماری‌هایی مانند دیابت، فشار خون و سرطان‌ها را فراهم کند.

دیگر خبرها

  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند
  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • زمان ارائه خدمات درمانی به زوار حسینی در مرز شلمچه اعلام شد
  • برگزاری نخستین نشست سلامت برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی
  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه
  • ۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد