Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ هیات داوران معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه متشکل از پروانه مرزبان، انسیه شاه حسینی، احمد جولایی، مجید قناد و محمد ایمانی فولادی بودند که پس از بررسی آثار سینمایی اکران شده در این دوره از جشنواره، برگزیدگان در بخش آثار بلند سینمای ایران و آثار بلند داستانی (شبکه خانگی) اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هیئت داوران در بخش کارگردانی به اتفاق آراء ، ضمن احترام به تلاش همه کارگردانان این دوره از جشنواره، جایزه بهترین کارگردانی را شامل تندیس ویژه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، لوح تقدیر و جایزه نقدی چهارمیلیون تومانی بود که به «پرنیا کاظمی پور» کارگردان فیلم «بُروا» تقدیم کردند.
دبیر جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان معاونت اجتماعی قوه قضاییه افزود: این داوران در بخش فیلمنامه با رعایت نکات فنی موجود، جایزه و رأی خود را بدون تقدم و تأخر مشترکا به «بهروز غریب پور» به خاطر فیلمنامه سینمایی «اردک لی» و «هادی شریعتی» به خاطر فیلمنامه سینمایی «در میان امواج» تقدیم کردند که این جایزه شامل تندیس ویژه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، لوح تقدیر و 5 میلیون تومان نقد است.
افتخاری تصریح کرد: هیات داوران در بخش تهیه کنندگی ضمن احترام به همه کسانی که توان مالی خود را در راه خلق آثار فرهنگی و هنری به کار می گیرند، جایزه خود یعنی تندیس ویژه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، لوح تقدیر و مبلغ 6 میلیون تومان وجه نقد را به طور مشترک به «عبدالله باکیده» تهیه کننده فیلم سینمایی «عینک» و «وحید نیکخواه آزاد» تهیه کننده فیلم سینمایی «سوم شخص غائب» تقدیم کردند.
وی ادامه داد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه به منظور کشف استعدادهای جدید و معرفی به جامعه هنری در زمینه بازیگری و همچنین ارج گذاری به تلاش های موثر هنرمندان خردسال، جایزه ای شامل لوح تقدیر و مبلغ دو میلیون تومان را با نظر هیات داوران به «آرین یوسفی» بازیگر خردسال فیلم «بُروا» و و«سانیا رمضانی دره چی» بازیگر فیلم سینمایی «عینک» اختصاص داده است.   زبان هنر فرصتی مغتنم برای عرضه مهارتهای پیشگیرانه در حوزه کودکان و نوجوانان  دبیر شورای ارتقاء آگاهی‌های عمومی، اطلاع‌رسانی و افکارسنجی معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: بیان هنری فرصتی مغتنم برای عرضه مهارت های پیشگیرانه در حوزه کودکان و نوجوانان است.
  افتخاری در مراسم تقدیر از برگزیدگان و هیات داوران جشنواره فیلم کودک و نوجوان که با محور پشگیری از جرم درز معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه برگزار شد، افزود: ما برای اولین بار به این حوزه ورود کردیم و معتقدیم اگر تمام فعالیت‌های خود را به حوزه کودکان معطوف کنیم آثار و برکات خوبی را به همراه خواهد داشت.
وی گفت: از آنجایی که زبان و بیان هنری فرصتی مغتنم برای عرضه مهارتهای پیشگیرانه در حوزه کودکان و نوجوانان است با این جشنواره ارتباط خوبی میان جامعه هنری و معاونت اجتماعی و پیشگیری برقرار شده و آثاری که در این حوزه از جشنواره فجر انتخاب کردیم، بسیار خوش درخشیدند.
افتخاری ادامه داد: فیلم سینمایی "کار کثیف" یکی از فیلم‌هایی بود که انتخاب کردیم و موضوع این فیلم با مشکلات امروز جامعه بخصوص در مسایل آمده مرتبط با مشروبات الکلی، همخوانی دارد و اگر موضوع این فیلم مورد توجه قرار می‌گرفت شاید امروز با این مسئله مواجه نمی‌شدیم.
وی تصریح کرد: سال گذشته فیلم" بدون تاریخ بدون امضاء" توانست خوش بدرخشد و موضوع آن بسیار خوب بود.
این مقام قضایی گفت: برای معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضاییه افتخار بزرگی است که هدف‌گذاری مطلوبی در زمینه کودک انجام داده است.
افتخاری با اشاره به نقش آموزش و پرورش اظهار کرد: آموزش و پرورش و معاونت پیشگیری و وزارت ارشاد می‌توانند به نحو احسن این همبستگی را تقویت کنند و امیدوارم بتوانیم با هم‌افزایی، کشوری آباد داشته باشیم.
وی گفت: ما اخیرا در حوزه اجتماعی مبادرت به ساخت تیزرهای اجتماعی کرده‌ایم تا از این طریق موضوعاتی مهم چون طلاق و اعتیاد را مورد توجه قرار دهیم چرا که در این مساله بیشتریین ظلم به کودکان می شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: پيشگيري قوه قضائيه محور کودک خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۱۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات



معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: توجه به زیرساخت‌های راه و جاده‌ها و همچنین دو موضوع مهم فرهنگ رانندگی و اِعمال قانون نیز باید به جد در اولویت کاری قرار گیرد چراکه نقش بزرگی در پیشگیری از تصادفات حادثه‌ای ایفا می‌کنند.

سید مهدی قویدل معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کرمان در برنامه تلویزیونی گفتگو ویژه خبری با بیان اینکه همزمان با توسعه و پیشرفت تکنولوژی قطعا با آسیب‌هایی مواجه هستیم، اظهار کرد: امروزه در کشور و سطح دنیا موضوع تصادفات یک مقوله‌ای است که با پیشرفت تکنولوژی و ماشینی شدن زندگی افراد، یکسری صدمات و تلفاتی در پی داشته است.

وی تصریح کرد: قطعا تصادفات علل و عوامل متفاوتی دارند که معمولا سه عامل مهم انسان، خودرو و جاده در بروز و یا کاهش تصادفات موثر هستند.
قویدل افزود: استان پهناور کرمان با توجه به داشتن گستردگی راه‌ها وجاده‌های مواصلاتی، با مشکلات زیرساختی بسیاری مواجه است کما اینکه بحث دو بانده شدن جاده ها، نصب سیستم پایش تصویری، هوشمندسازی، راه اندازی جایگاه‌های استراحتی و مجتمع‌های رفاهی بین راهی و... که در قانون برنامه ششم و هفتم توسعه نیز دولت را مکلف به انجام و رفع نواقص کرده است.
وی اضافه کرد: در کنار این زیر ساخت ها، دو موضوع مهم فرهنگ استفاده از خودرو و صحیح رانندگی کردن و دیگری بحث اِعمال و اجرای قانون نیز باید به جد در دستورکار قرارگیرد چراکه این موارد نقش پررنگی در پیشگیری از تصادفات ایفا می‌کنند.
این مقام قضایی با اشاره به اینکه در شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز ۱۰ اتهام اول استان را مطالبه گر هستیم، گفت: یکی از این اولویت ها، بحث تصادفات جاده‌ای است که بسیار مهم و حائز اهمیت است. 
معاون قضایی دادگستری استان کرمان بیان کرد: در کمیسیون ایمنی استانداری و همچنین در شورای پیشگیری از وقوع جرم نیز کارگروه‌های تخصصی تشکیل شده که در یکی از این کارگروه‌های تخصصی در خصوص معادن و بیمه است که به مواردی از جمله صدور بارنامه ها، نظارت بر حمل بار معادن و مسئولیت اجتماعی معادن و بیمه‌ها پرداخته می‌شود و معاونت اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم نیز مطالبه گر این موضوع است.
وی با تاکید بر اینکه سامانه‌های صدور بارنامه باید هوشمندسازی شوند، اضافه کرد: این سامانه و سایر سامانه‌های جاده‌ای باید مستقیما در اختیار پلیس قرارگیرد و باتوجه به اینکه اخیرا خودرو‌هایی توسط پلیس راه توقیف شده مبنی بر داشتن بیش از ۱۰ تن اضافه بار، این نیز معضلی است که باعث وارد آمدن آسیب به راه‌ها می‌شودو همچینین حوادث جاده‌ای را در پی خواهند داشت و همین مشکلات باعث شده که یکی از اولویت‌های کاری ما در سال ۱۴۰۳ مطالبه رسیدگی به مشکلات راه و جاده‌های مواصلاتی استان باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات
  • جزییات سه طبقه شدن میدان ونک | این تغییر چه زمانی رخ می دهد؟
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک
  • احتمال کلنگ‌زنی طرح سه طبقه میدان ونک در سال آینده
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است