Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، به نقل از شاتا، «وحید منایی»، معاون نظارت بر کالاهای سرمایه ای و خدمات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، درباره نقش سازمان حمایت در کنترل بازار لوازم خانگی گفت: بر اساس قوانین نظام صنفی، بازرسان اتاق اصناف و اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی موظف به نظارت و رسیدگی به تخلفات واحدهای صنفی زیر مجموعه هستند و چنانچه تخلفی در این زمینه ایجاد شود، اتحادیه مذکور در درجه اول ، مسئولیت نظارت را بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات مدیره سازمان حمایت در ادامه سخنانش تصریح کرد: طبق مصوبات کارگروه تنظیم بازار و ابلاغ سیاست‌های مرتبط با ساماندهی و مدیریت بازار انواع کالا و خدمات، تعیین قیمت انواع محصولات لوازم خانگی با رعایت ضوابط عمومی قیمت گذاری سازمان حمایت و درصدهای سود عمده فروشی، خرده فروشی، پخش و دستورالعمل‌های مربوط راساً توسط واحدهای تولیدی، خدماتی و بازرگانی صورت می‌گیرد و این سازمان و سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها موظف‌اند همزمان با رصد و پایش مستمر بازار در صورت افزایش غیر متعارف یا دریافت شکایت مراتب را رسیدگی و اعمال قانون کنند.

منایی در ادامه افزود: نتیجه بررسی به‌عمل آمده حاکی از بروز تغییرات عمومی در قیمت فروش لوازم خانگی در حد متعارف ناشی از شرایط کلان اقتصاد و تغییرات نرخ ارز است. البته در این بین عملکرد سفته بازی و دلالی معدودی از کسبه صنف مذکور که ناشی از کاهش تولید و واردات و ایجاد شرایط عدم تعادل بوده، موجب زیاده خواهی و افزایش غیر منطقی قیمت در برخی از برندهای لوازم خانگی شده که مسئولیت نظارت و برخورد قانونی بهنگام با آن در بازار بدواً بر عهده اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی و در ثانی بر عهده این سازمان است.

وی در پاسخ به مدعای دریافت مبالغ ارزی بر مبنای نرخ رسمی ( هر دلار۴۲.۰۰۰ ریال) توسط شرکت‌های عرضه کننده لوازم خانگی و فروش با قیمت‌های غیر واقعی ،گفت: براساس مصوبات مورخ ۱۶/۵/۹۷ و ۲۹/۵/۹۷ هیأت وزیران واردات و ترخیص محصولات لوازم خانگی از گمرکات کشور از تاریخ مذکور مشمول پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز شده و لذا بحث واردات لوازم خانگی به کشور بعد از ۱۶/۰۵/۹۷ با دریافت و استفاده از ارز به نرخ رسمی موضوعیت ندارد.

منایی در ادامه اضافه کرد: شرکت‌های دریافت کننده ارز رسمی که پیش از مصوبات فوق الذکر نسبت به دریافت ارز رسمی و ترخیص کالای خانگی اقدام کرده‌اند شناسایی شده و طی مکاتبات و پیگیری مستمر با اخذ اطلاعات لازم پیرامون میزان ارز دریافتی، میزان کالای ترخیص شده، نرخ فروش محصول و... ضمن کنترل، ثبت و اطلاع رسانی لیست قیمت‌ها در بخش دریافت کنندگان ارز با نرخ رسمی در سامانه ۱۲۴ نسبت به تشکیل و ارسال پرونده شرکت‌های متخلف در این زمینه به سازمان تعزیرات حکومتی اقدام شده است.

به گفته وی، درخصوص گرانفروشی محصولات لوازم خانگی برای ارائه مصادیق تخلف گران فروشی طی مکاتبات متعدد از اتحادیه لوازم خانگی درخواست شده که متاسفانه تاکنون پاسخی در این رابطه ارسال نشده است.

معاون نظارت بر کالاهای سرمایه ای و خدمات خاطر نشان کرد: با توجه به ابلاغیه مورخ ۱۰/۰۶/۹۷ وزیر صنعت، معدن و تجارت و کارگروه تنظیم بازار، قیمت بنگاه‌های اقتصادی مرتبط با لوازم خانگی در بخش خوداظهاری سامانه ۱۲۴ این سازمان در حال ثبت و بروز رسانی است و هموطنان عزیز در صورت هر گونه ابهام و سوال پیرامون قیمت محصولات خریداری شده می‌توانند به سامانه مذکور مراجعه کرده و از قیمت‌های فروش شرکت‌های عرضه کننده با درج نام واحد یا برند تجاری در بخش جستجو مطلع شوند و در صورت وجود هر گونه شکایت در این زمینه سامانه تلفنی ۱۲۴ در سراسر کشور آماده رسیدگی و پاسخگویی به هموطنان است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تعزیرات تنظیم بازار سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان سرمایه معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۳۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا نسبت به سوء‌استفاده مجرمان سایبری از ایام تعطیلات چند روزه در کشور با افزایش ارسال لینک‌های آلوده و اقداماتی نظیر فیشینگ و کلاهبرداری آنلاین و ... هشدار داد.

سرهنگ رامین پاشایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فرارسیدن تعطیلات سه روزه در کشور گفت: تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته نشان می‌دهد که مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه در کشور، اقدامات مجرمانه خود در فضای مجازی را افزایش داده و اقدام به  کلاهبرداری از کاربران با روش‌های مختلف می‌کنند.  

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ»، «ابلاغیات قضایی»، و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب های مالی آنان هستند. گاهی این افراد با لینک‌های آلوده به اطلاعات خصوصی شهروندان نیز دسترسی پیدا کرده و از این طریق دست به اخاذی از آنان می‌زنند.

وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها اعم از بومی و غیر بومی و گروه‌ها و کانال‌هایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن است، گفت:‌حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

پاشایی اضافه کرد: علاوه بر لینک‌های آلوده، شیوه دیگر مجرمان سایبری، کلاهبرداری و دریافت وجه نقد و ...از کاربران است که لازم است در این خصوص نیز شهروندان هوشیاری لازم را داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا در همین راستا به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی وتلفن‌های همراه هوشمند هشدار داد که در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکرده و از باز کردن لینک موجود در آن خودداری کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات هشدار داد
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز درآذربایجان‌ غربی
  • سرعت رسیدگی به پرونده‌های اموال تملیکی در تعزیرات افزایش یابد
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند