Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کارگروه امور بین‌الملل ستاد توسعه فناوری نانو گفت: صادرات محصولات فناوری نانو نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های موفقیت‌آمیز ملی در سطح کشور است. علی بیت‌اللهی مدیر کارگروه امور بین الملل ستاد توسعه فناوری نانو در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره یازدهمین دوره برگزاری نمایشگاه نانو بیان کرد: این نمایشگاه هرساله با هدف به نمایش درآوردن دستاور‌های ایران در حوزه تکنولوژی نانو برگزار و برنامه‌های مختلفی برای آن تدارک دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به حضور بیش از ۱۸۰ شرکت تولیدکننده محصولات نانو در عرصه‌های مختلف ادامه داد: برخی شرکت‌های حاضر شده در این دوره از نمایشگاه توانسته‌اند بیش از ۴۸۰ محصول را در بازار عرضه کنند.

بیت‌اللهی با اشاره به صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش از ۵ کشور دنیا اظهار داشت: این دستاورد‌ها نتیجه تلاش و برنامه‌های موفقیت‌آمیز ملی ما در سطح کشور است که ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه توسعه فناوری و علم را منجر شده است.

وی رتبه ایران را به لحاظ تولید علم در حوزه فناوری نانو، چهارم عنوان کرد و گفت: درحال حاضر جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از بازیگران مطرح و فعال در دنیا است و ما در حوزه زیرساخت‌های مورد نیاز دستاورد‌های بسیار خوبی داشتیم.

مدیر کارگروه امور بین الملل ستاد توسعه فناوری نانو با تاکید بر آنکه نمایشگاه نانو بیانگر تلاش‌های محققان، پژوهشگران و شرکت‌های فعال این حوزه است، ادامه داد: خوشبختانه امروزه فناوری نانو به بیش از ۱۵ شاخه صنعتی ورود پیدا کرده است و بسیاری از شرکت‌های بزرگ صنعتی به تولید محصولات نانویی روی آورده‌اند، چون استفاده از فناوری نانو بسیاری از موارد منجر به ارتقای کیفیت محصولات و کارآیی هر چه بهتر آن‌ها می‌شود و امروز شاهد این توانمندی در شرکت‌های بزرگ خود هستیم.

بیت‌اللهی با بیان اینکه دستاورد‌های خوبی را در سطح ملی و بین‌المللی برای حوزه استانداردسازی محصولات داشته‌اند، یادآور شد: تاکنون بیش از ۸۰ استانداد ملی را منتشر کردیم، رهبری ۴ استاندارد بین‌المللی را برعهده داشتیم و همچنین در کمیته ISO ، پنج استاندارد بین‌المللی دیگر را در دست داریم. درواقع تمام این تلاش‌ها در راستای پشتیبانی محصولات تولید داخل برای عرضه در بازار‌های بین‌المللی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محصولات نانو صادرات محصولات نانو فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۴۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه گفت: فولاد مبارکه با صادرات ۱.۴ میلیون تن محصولات فولادی به ارزش بیش از ۷۰۰ میلیون دلار، عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده غیرنفتی-پتروشیمی کشور را به خود تخصیص داد. - اخبار بازار -

به گزارش خبرنگار فولاد، گمرک ایران آمار عملکرد 100 صادرکننده اول کشور در حوزه تجارت خارجی را در سال 1402 اعلام کرد. از مجموع صادرات غیر نفتی کشور در سال گذشته، بالغ بر 136 میلیون تن به ارزش بیش از 49 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی انجام شده است که از این میزان، 69 میلیون و 739 هزار تن به ارزش 28 میلیارد و 955 میلیون دلار توسط 100 صادرکننده برتر انجام گرفته است. این میزان صادرات توسط 100 صادرکننده برتر، بیانگر افت 1.47 درصدی از نظر وزن و افت 18.9 درصدی از نظر ارزش دلاری نسبت به سال 1401 است. با این حال فولاد مبارکه توانسته است در سال 1402 هم از نظر وزنی و هم از نظر ارزش دلاری، رشد قابل توجهی نسبت به سال 1401 داشته باشد. 

نکته حائز اهمیت در رشد صادرات محصولات فولاد مبارکه، افزایش هم‌زمان وزن و ارزش دلاری صادرات است.
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در رابطه با میزان صادرات این شرکت در سال 1402 گفت: شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تغییر رویکرد در حوزه فروش و بازاریابی و حضور موثر در بازارهای جدید توانست ضمن تامین نیاز مصرف کنندگان داخلی در سال 1402 بالغ بر یک میلیون و 409 هزار تن محصولات فولادی به ارزش بیش از 707 میلیون دلار صادر کرده که از نظر وزنی 16.61 درصد و از نظر دلاری 14.68 درصد نسبت به مدت مشابه در سال 1401 رشد داشته است و این رشد صادرات در شرایطی رقم خورده است که در سال 1402 با محدودیت‌های شدیدی در حوزه برق و گاز مواجه بودیم. 
طیب‌نیا افزود: نکته حائز اهمیت در رشد صادرات محصولات فولاد مبارکه، افزایش هم‌زمان وزن و ارزش دلاری صادرات است. این مسئله بیانگر نگاه ویژه فولاد مبارکه برای گذر از خام‌فروشی و صادرات محصولات با ارزش افزوده بالاتر است. مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: فولاد مبارکه با کسب سهم 1.43 درصدی ارزش دلاری صادرات در بین کل صادرکنندگان در جایگاه پنجم قرار گرفته است و این در شرایطی است که رتبه اول به شرکت ملی گاز و سه رتبه دیگر به شرکت‌های حوزه پتروشیمی باز می‌گردد و این مهم، اهمیت رتبه فولاد مبارکه را به عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده غیرنفتی و پتروشیمی دو چندان می‌کند. طیب‌نیا با اشاره به جزئیات صادرات محصولات فولاد مبارکه گفت: فولاد مبارکه بزرگترین تولیدکننده محصولات تخت در منطقه منا به شمار می‌رود و 84 درصد تولیدات ما در سال 2023 راهی بازارهای داخلی و 16 درصد راهی بازار صادراتی شده است.  
طیب‌نیا افزود: البته در بخش صادرات چالش‌هایی نیز وجود دارد که امیدواریم در سال‌های آتی رفع شود. نخست آن که برای فروش و ارائه محصولات متنوع به بازار جهانی محدودیت داریم. همچنین چالش اصلی صادرات در شرایط کنونی کشور عدم امکان برنامه‌ریزی بلندمدت با توجه به باثبات نبودن پیش‌بینی‌ها بر شرایط ارزی و تغییرات احتمالی قوانین و تعرفه‌ها و معافیت‌های صادراتی و ... است. به عنوان نمونه حذف معافیت‌های مالیاتی صادرات به واسطه محدودیت گذاشتن بر سقف معافیت‌ها در قانون بودجه سال جاری از مواردی است که با توجه به الزام به عرضه ارز با قیمت نیما توجیه صادرات را برای بسیاری شرکت‌ها از بین خواهد برد. 
همچنین زیرساخت‌های کشور برای صادرات باید تقویت شود؛ در بخش لجستیک و حمل و نقل نیاز به بهبود داریم، اسکله‌ها در بنادر باید تقویت شود تا بتوانیم محصولات را با تناژهای بیشتر صادر کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • موفقیت کمپین تحریم اسرائیل در کشورهای اسلامی
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • اجرای موفقیت‌آمیز آزمون نمونه‌های طرح پیش بسته‌بندی در خراسان جنوبی
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد