Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین گفت: در مجموع 460 هزار و 160 نفر تحت پوشش بیمه سلامت در استان هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شاخص، دکتر قاسم بهرامی صبح امروز  در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: ۲۷مهرماه تا ۳آبان به عنوان هفته بیمه سلامت نام گذاری شده است.

وی با بیان اینکه سوم آبان سالرزو تاسیس بیمه سلامت است افزود: از ۴۰ میلیون ایرانی که تحت پوشش بیمه سلامت هستند ۳ میلیون تفر خدمات رایگان دریافت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین اضافه کرد: در استان قزوین۲۴۳ هزار و ۶۰۹ نفر دارای بیمه سلامت روستایی و ۱۳۵ هزار و ۶۱۷ نفر بیمه سلامت همگانی دارند.

بهرامی ابراز کرد: در مجموع ۴۶۰ هزار و ۱۶۰ نفر تحت پوشش بیمه سلامت در استان هستند.

این مسئول بیان کرد: با بیمارستان‌های دانشگاهی، دولتی، خصوصی، مطب‌ها، داروخانه‌ها و آزمایشگاه‌ها عقد قرارداد داریم.

پزشکان قزوینی کمترین خطای دریافت زیرمیزی را دارند

وی خاطرنشان کرد: بیماران در استان قزوین با نرخ مصوب دولت هزینه‌ها را پرداخت می‌کنند و خوشبختانه کمترین خطا در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان را داریم.

مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین گفت: ۵۸۲ نفر مبتلا به بیمار خاص تحت پوشش بیمه سلامت در استان داریم که سالانه ۹تا۱۲ میلیارد تومان هزینه برای آن‌ها پرداخت می‌شود.

بهرامی عنوان کرد: برای سهولت در دریافت دفترچه بیمه سلامت توسط بیمه شدگان، اقدام به عقد قرارداد با دفاتر پیشخوان در سطح استان کرده‌ایم.

وی بیان کرد: بیش از ۹۵ درصد مراجعات در میز خدمت انجام می‌گیرد که در پاسخگویی به مراجعان سرعت و سهولت بخشیده است.

این مسئول یادآور شد: دفترچه روستایی برای ساکنین شهرهای زیر ۲۰هزار نفر به صورت رایگان صادر می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین گفت: دارندگان دفترچه بیمه خویش فرما یعنی ایرانیان با ۵۰ درصد تخفیف می‌توانند بدون سیستم ارجاع به بخش‌های درمانی مراجعه نمایند.

۱۸۸ قلم داروهای بیماران خاص و نازایی تحت پوشش بیمه سلامت است

بهرامی ابراز کرد: با کلیه مراکز و موسسات بیمارستانی و با بیش از ۹۰ درصد مراکز درمانی و پاراکلینیکی  در سطح استان قرارداد داریم.

وی عنوان کرد: پذیرش و رسیدگی به نسخه‎های سرپایی پزشکان، آزمایشگاه‌ها و پرتوپزشکی به صورت مکانیزاسیون انجام می‌شود.

این مسئول اضافه کرد: طرح اینترنتی تایید نسخه‎های داروئی در کلیه داروخانه‌های استان جهت کاهش بار مراجعه بیمه شدگان اجرا می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین گفت: ترویج و انجام رایگان زایمان طبیعی در بیمارستان‌های مشمول طرح تحول نظام سلامت اجرا می‌شود.

بهرامی عنوان کرد: پرداخت‌های بیماران در زمان بستری کاهش یافته و فرانشیر بستری بیماران به ۱۰درصد واقعی رسیده است.

وی با اشاره به عقد قرارداد با پزشک خانواده و ماما در مراکز بهداشتی درمانی روستایی بیان کرد: ۱۸۸ قلم داروهای بیماران خاص و نازایی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفت.

این مسئول در پایان افزود: در سال ۹۳ تعهدات برای ۳۷۶ قلم داروی بیماران خاص با برندهای متفاوت افزایش یافت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۵۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۹ همتی برای حمایت ویژه از بیماران خاص و صعب‌العلاج در ۱۴۰۳

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به عمر دو ساله صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، از اعتبار ۹ همتی برای این صندوق در سال جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد مهدی ناصحی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب‌العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: حدود ۲ سال از عمر صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج می‌گذرد. هنگامی که این صندوق ایجاد شد، میزان بودجه تخصیص یافته معادل ۵ همت (۵هزار میلیارد تومان) بود و در سال گذشته به ۷ همت رسید.

وی ادامه داد: در حال حاضر، میزان بودجه تخصیص یافته صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج در سال جاری معادل ۹ همت است.

ناصحی با بیان اینکه موضوع حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در کانون توجه قرار گرفته است، افزود: دولت و وزارت بهداشت به موضوع حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج توجه کرده‌اند و بیمه‌های پایه در جهت پوشش خدمات گام برداشته‌اند. حدود ۲ سال از عمر صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج می‌گذرد اما از شالکه بسیار خوبی برخوردار است.

وی درباره بیماری‌های تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج گفت: ۱۰۷ گروه از بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش قرار دارند.

ادامه دارد

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • اعتبار ۹ همتی برای حمایت ویژه از بیماران خاص و صعب‌العلاج در ۱۴۰۳
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند