Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
غلامعلی جاودان گفت: ۶۳.۷ درصد مردان هرمزگانی کم تحرک هستند، در حالی‌که میانگین آمار کم تحرکی در کشور ۵۵.۶ درصد است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه هرمزگان رتبه نخست کم تحرکی مردان در کشور است، اظهار کرد: مشکلی در تامین دارو وجود ندارد جو روانی در جامعه باعث شده که برخی از افراد برخی از اقلام را بیشتر خریداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌به گزارش ایسنا،‌ غلامعلی جاودان با اشاره به اینکه کم تحرکی زمینه ساز بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان و دیابت است، تصریح کرد: اضافه وزن، چاقی و در پی آن بیماری‌های غیر واگیر یکی از مشکلات اساسی حوزه غذا، تغذیه و نظام سلامت در استان است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه 28 درصد از جمعیت استان در مرحله پیش دیابتی هستند که 9 درصد بیشتر از میانگین کشوری است، اظهار کرد: 24 درصد بیماران استان فشارخونی هستند که سه درصد بیشتر از میانگین کشوری است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار کرد: مصرف فست فود در استان 18 درصد است که 4 درصد بیشتر از میانگین کشوری است.

جاودان با بیان اینکه 43.9 درصد هرمزگانی‌ها چربی خون دارند، از هرمزگانی‌ها خواست با انتخاب سبک زندگی سالم و تغذیه سالم در مصرف نمک، قند و چربی‌ها بیشتر توجه کنند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به شعار روز جهانی غذا با عنوان «اقدامات ما آینده را می‌سازد» خواستار اقدامات موثر برای بهبود وضع غذا و تغذیه شد.

جاودان افزود: مشکلی در تامین دارو وجود ندارد جو روانی در جامعه باعث شده که برخی از افراد برخی از اقلام را بیشتر خریداری کنند.

وی عنوان کرد: سهمیه توزیعی داروهای وارداتی بر اساس سهمیه استان‌ها توزیع می‌شود و بیماران استان مشکل کمبود دارو ندارند.

جاودان با بیان اینکه در شش ماهه اخیر 106 مورد بازدید فنی از کارخانه‌های مواد غذایی استان صورت گرفته و از 212 واحدهای تولیدی مواد غذایی نمونه برداری شده است، خاطرنشان کرد: در این مدت 125 مورد پروانه بهداشتی برای واحدهای صنفی صادر و سه مورد از واحدهای صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در پایان گفت: در نیمه نخست امسال 51 مورد گواهی بهداشت صادر و 382 مورد هم از فروشگاه‌های استان مواد غذایی خریداری و آزمایش شده است.

در همین زمینه: بررسی مشکلات فروچاله‌های ایجاد شده در میناب بزرگترین مرکز سوانح و سوختگی جنوب کشور در انتظار برق کلیات لایحه الحاق جزیره هرمز به منطقه آزاد قشم تصویب شد بزرگترین فرش خاکی جهان در ساحل جزیره هرمز رونمایی شد

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۳۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است

ایسنا/اردبیل مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی دارای جایگاه قابل توجه و پراهمیت است.

صمد نژادابراهیمی امروز، ۵ اردیبهشت در نشست با هیات رئیسه، روسا و معاونان پژوهشی دانشکده‌ها، سردبیران مجلات و محققان برجسته دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به وضعیت رشد علمی ایران در مقایسه با سایر کشورها، گفت: ایران در مقایسه رشد مقاله‌ها به نسبت هزینه کم، بازدهی بالایی را دارد. این امر بیانگر این است که در صورت هزینه با توجه به دارا بودن نیروی انسانی کارآمد، شاهد نتایج مثبتی خواهیم ‌بود.

وی به رشد قابل توجه مقالات در زمینه علوم‌انسانی و علوم‌اجتماعی اشاره کرد و افزود: این مقالات با فرهنگ تمدن ما ارتباط دارند و این امر حائز اهمیت است.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از روند رشد نشریات دارای رتبه Q ایران در پایگاه اسکوپوس خبر داد و گفت: تعداد نشریات نمایه شده جهش داشته ‌است. از طرفی ایران با ۸۸۰ نشریه نمایه شده رتبه ۶ دنیا را در DOAJ کسب کرده و زبان فارسی با ۴۸۲ نشریه نهمین زبان نشریات نمایه شده در DOAJ است.

وی به ارائه خلاصه عملکرد پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی پرداخت و گفت: دانشگاه محقق اردبیلی طی شش سال اخیر در رتبه علمی یک پله ارتقا داشته است. این دانشگاه به ‌عنوان دانشگاه جامع دارای تنوع موضوعی قابل قبولی در مقاله‌ها داشته است.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه عملکرد دانشگاه محقق اردبیلی رتبه بالاتری نسبت به میانگین کشور را دارد، به روند رو به رشد میزان اثربخشی مقالات چاپ شده در جامعه علمی اشاره کرد و گفت: ۱۰ کشور ارجاع دهنده به مقالات ایرانی به ترتیب چین، ایران، هند، آمریکا، عربستان سعودی، ترکیه، مصر، کره جنوبی، پاکستان و مالزی هستند.

وی با اشاره به حضور شش پژوهشگر یک درصد برتر جهان در دانشگاه محقق اردبیلی، گفت: روند رو به رشد دانشگاه محقق اردبیلی در این زمینه بسیار قابل توجه است. همچنین این دانشگاه ۱۶ پژوهشگر ۲ درصد برتر جهان و ۱۲دانشمند برتر پراستناد در حوزه علوم‌انسانی، علوم‌اجتماعی و هنر و معماری دارد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی دارای جایگاه قابل توجه و پراهمیت است.

جبرائیل رزمجو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به تولیدات علمی دانشگاه محقق اردبیلی در سال‌های اخیر، گفت: سال گذشته بازنگری آئین‌نامه گرنت نیز انجام شد و شاهد افزایش چند برابری پاداش‌ها در آن بودیم.

وی با اشاره به پذیرش ۴۱ پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه محقق اردبیلی در سال گذشته، افزود: امسال نیز با مجوز وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزایش تعداد پژوهشگر پسا دکتری را شاهد خواهیم بود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه دو ماموریت اصلی برای دانشگاه در حوزه گردشگری و سیب‌زمینی تعریف شده است، ادامه داد: در سال‌جاری نیز در حوزه‌های انرژی، گلخانه و غیره نیز به ماموریت‌های دانشگاه محقق اردبیلی افزوده خواهد شد.

وی یادآور شد: پیشرفت‌ها و تولیدات علمی دانشگاه محقق اردبیلی حاصل زحمات کلیه دانشگاهیان اعم از دانشجویان، اعضای هیات علمی و دانشجویان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • برگزاری نمایشگاه و جشنواره سلامت در بندرعباس
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین