Web Analytics Made Easy - Statcounter

عامر حمدون جاسم در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا  با اشاره به علاقه بازرگانان اقلیم کردستان و موصل برای گسترش روابط تجاری با ایران گفت: ما امیدواریم بتوانیم با اشخاص حقیقی وحقوقی ایران ارتباط نزدیک‌تری داشته باشیم موصل یک شهر چهار میلیون نفری است که دارای میراث غنی و سابقه تاریخی است. متاسفانه در 50 سال اخیر هیچ گونه رابطه تجاری با بازرگان‌های ایرانی نداشتیم که این امر به دلیل سیاست‌گذاری‌های دولت مرکزی بوده است و بعد از آن حضور داعش سبب این جدایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نایب رئیس اتاق بازرگانی موصل افزود: در مدت تسلط داعش در این مناطق تمام زیرساخت‌ها به طور عامدانه از بین رفت به طوری که پنج پل اصلی که در این شهر وجود دارند و مناطق مختلف را به یکدیگر متصل می‌کرد اکنون از بین رفته است. مردم موصل اکنون دو ساعت برق دارند و چهار ساعت بدون برق هستند.

وی ادامه داد: در حال حاضر 90 درصد بازار موصل در اختیار کالاهای ترک است، من شخصا نماینده یک شرکت مواد غذایی ترک هستم که هفته‌ای یک میلیون دلار فروش دارد.

حمدون جاسم تصریح کرد: علاوه بر اینکه به لحاظ جغرافیایی ارتباط موصل با ترکیه نسبت به ایران آسانتر است ما به صورت مستقیم با نمایندگی‌های شرکت‌های ترکیه ارتباط داریم و کالاهای باکیفیت تحویل می‌گیریم اما در خصوص کالاهای ایرانی فقط واسطه‌ها هستند که آنها نیز به خاطر انتفاع شخصی، کالاهای بی‌کیفیت به بازار عرضه می‌کنند و این بر روی تصور مردم نسبت به تولید و صنعت ایران تاثیر منفی گذاشت.

وی تصریح کرد: در سال‌های 2002 و 2003 شاهد حضور خوب شرکت‌های ایرانی و کالاهای باکیفیت بودیم و هنوز خاطرات آن کالاها را به یاد داریم اگر شرکت‌های ایرانی می‌خواهند دوباره در بازار موصل حضور داشته باشند باید روند اعتماد سازی و دادن تسهیلات را در نظر بگیرند ضمن آنکه حذف واسطه‌ها و ارتباط با نمایندگی‌های مستقیم صنعتگران ایرانی می‌تواند به این روند کمک کند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران برق دولت مواد غذایی سیاست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۳۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ تورم در دولت رئیسی چند؛ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟

آفتاب‌‌نیوز :

اخیر روزنامه هم میهن از شکستن رکورد تورم تاریخ انقلاب در دولت رئیسی خبر داده بود که بانک مرکزی در جوابیه ای به این گزارش آن را رد کرد اما ناخواسته اطلاعات جدیدی از ثبت رکورد تورم در دولت رئیسی افشا کرده است.

این روزنامه نوشته بود: ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم درست یک سال پیش در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ برای مهار تورم و رشد تولید دستوراتی داد که در ۱۰ بند به دستگاه‌های مختلف کشور تکلیف شد. یک سال از این ۱۰ فرمان گذشته و حالا انتشار لیست تورم توسط بانک مرکزی نشان می‌دهد نه‌تنها در مهار تورم موفقیتی حاصل نشده بلکه رکورد ۸۰ ساله نرخ تورم توسط دولت سیزدهم شکسته شده و به بالای ۵۲ درصد رسیده است.

براساس گزارش خبرگزاری دولت(ایرنا) بانک مرکزی در پاسخ به گزارش این روزنامه درباره میزان تورم، جزئیاتی از روند این شاخص در سال گذشته و آخرین وضعیت آن در فروردین امسال ارائه کرد و نوشت: بر اساس آمار بانک مرکزی تورم نقطه‌به‌نقطه شاخص بهای کالا‌ها و خدمات مصرفی در فروردین سال ۱۴۰۳ نسبت به فرودین سال ۱۴۰۲ به میزان ۲۷.۷ واحد درصد کاهش پیدا کرده و به کمتر از میانه کانال ۳۰ درصد رسیده است.

خبرگزاری دولت افزود: توضیحات بانک مرکزی نشان می‌دهد نرخ تورم نقطه‌به‌نقطه در پایان فروردین امسال به کمتر از ۳۵ درصد رسیده است.

‏ حالا عبدالناصر همتی در واکنش به این گزارش بانک مرکزی نوشته است: از اطلاع رسانی بانک مرکزی ممنون. البته مناسب بود که تورم سالانه در پایان سال ۱۴۰۲  ‏و فروردین ۱۴۰۳ را هم اعلام می‌کردند. 

‏وی افزود: این اعلام، به معنای این است که تورم فروردین ۱۴۰۲ به میزان «۶۳ درصد» بوده است!

‏همتی نوشت: این تورم اعلام نشده، نتیجه رکورد رشد ۴۳ درصدی چاپ پول در سال ۱۴۰۱ و دلیل عمده فشار به نرخ ارز در ۱۴۰۲ بود.

این در حالی است که سال گذشته نیز برخی رسانه ها از ثبت نرخ تورم بالای ۷۰ درصد در دولت رئیسی خبر داده بودند که بانک مرکزی بدون اعلام جزئیات نرخ تورم، آن را تکذیب کرده بود.

از زمان روی کارآمدن دولت رئیسی آمارهای اقتصادی به شدت سانسور می شوند.

دیگر خبرها

  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • ظهور شیوه عجیب در معاملات مسکن در ایران | علت چیست؟
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • نرخ تورم در دولت رئیسی چند؛ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟
  • بی خانمانی ایرانی‌ها را تهدید می‌کند/ هر سال تعداد بیشتری از مردم توان اجاره مسکن را از دست می‌دهند (فیلم)