Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-29@20:36:28 GMT

زنان این علائم را دربدن خود جدی بگیرند

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۰۳۸۱۴

شراره غفوریان همت‌پور، مسئول کمپین پیشگیری و تشخیص سینه در بانوان اظهار داشت: با توجه به شیوع سرطان سینه زنان باید به علائم هشداری در مورد این مسئله توجه زیادی داشته باشند و هرگونه پوسته پوسته شدن، برآمدگی ، غیرقرینگی، قرمزی، گرمی، ترشحات خونی و آبکی به ویژه به صورت یک طرفه را سینه جدی بگیرند.

وی افزود: تبدیل وضعیت سینه به حالت پوست پرتقالی و یا متراکم و سفت شدن آن همچنین ایجاد رگ‌های جدید و توده‌هایی که گاهی قابل لمس و بدون درد بوده از دیگر علائم ابتلا به سرطان سینه است که در صورت تشخیص به موقع می‌توان درمان موفقیت‌آمیزی را شاهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پزشک عمومی ادامه داد:‌زنان 40 سال به بالا  جهت تشخیص زودهنگام سرطان سینه باید سالانه یکبار نسبت به انجام ماموگرافی اقدام کنند و زنان بالای 50 سال که پس از نخستین ماموگرافی مشخص شد وضعیت نرمالی دارند، هر دو سال یکبار نسبت به انجام ماموگرافی باید اقدام کنند.

غفوریان‌ همت‌پور با اشاره به اینکه توده سرطانی بیشتر در منطقه ربع فوقانی خارجی در سینه ایجاد می‌شود، گفت: دو دسته از عوامل غیرقابل تغییر و قابل تغییر می‌توانند سبب بروز این سرطان شوند که ژنتیک، قاعدگی زودرس قبل از 12 سالگی و یائسگی دیرهنگام بالای 55 سالگی از عوامل غیرقابل تغییر در بروز این سرطان است.

 این پزشک عمومی عنوان کرد: سن، جنس، کیفیت زندگی ناسالم، رژیم غذایی پرچرب، عدم تحرک، استعمال سیگار، مصرف الکل، آلودگی هوا، نداشتن فرزند و عدم شیردهی همچنین بارداری‌ها در سن بالا از عوامل قابل تغییر در بروز سرطان سینه است.

وی با تأکید بر انجام خودآزمایی سینه توسط خود فرد و پس از آن پزشک تأکید کرد: این مسئله سبب می‌شود که افراد سریع‌تر توده را پیدا کرده و نسبت به سونوگرافی و ماموگرافی به هنگام اقدام کنند، همچنین بیوپسی و پاتولوژی از دیگر راه‌های تشخیصی سرطان سینه بوده که در صورت نیاز انجام می‌شود.

غفوریان همت‌پور بهترین زمان برای خودآزمایی را سه روز پس از قاعدگی اعلام کرد و گفت:‌در این زمان توده‌ها قابل لمس‌تر بوده و در صورت مشاهده یا لمس توده باید حتماً فرد به پزشک مراجعه کند.

این پزشک عمومی گفت: اولین گردهمایی بزرگ پیشگیری و تشخیص سرطان سینه مخصوص زنان با مشارکت مرکز بهداشت ملارد و خیریه راز 25 مهرماه ساعت 8:30 صبح تا 12 در فرهنگسرای بعثت صفادشت برگزار می‌شود و ورود برای همه زنان آزاد و به صورت رایگان است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سرطان سینه پوست ابتلا به سرطان درمان پزشک سرطان زنان رژیم غذایی ابتلا به سرطان پزشک درمان رژیم غذایی زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۳۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟ (+ اینفوگرافی)

پستانداران، اگرچه بخش کوچکی از موجودات زمین را تشکیل می دهند، اما نقش های زیست محیطی حیاتی در سطح جهانی دارند. آنها برای حفظ سلامت اکوسیستم از طریق کمک به گرده افشانی، پراکندگی بذر و تغذیه شکارچیان طبیعت بسیار مهم هستند. اینفوگرافی زیر میانگین طول عمر پستانداران را با استفاده از داده های Discover Wildlife و سازمان ملل متحد به تصویر کشیده است.

طول عمر انسان در حال افزایش است

به گزارش روزیاتو، پستانداران به عنوان موجودات خونگرم با مو یا خز تعریف می شوند که از شیر غدد پستانی برای نوزادان خود استفاده می کنند. در حالی که حیوانات کوچکتر مانند راسوها معمولاً ۱ تا ۲ سال عمر می کنند، همتایان بزرگتر مانند فیل ها می توانند برای چندین دهه زنده بمانند و در راس آنها نهنگ ها، می توانند ۲۰۰ سال یا حتی بیشتر عمر کنند.

طول عمر انسان افزایش قابل توجهی داشته است. طبق گزارش بخش جمعیت سازمان ملل متحد، میانگین امید به زندگی در جهان از ۴۷ سال در سال ۱۹۵۰ به ۷۲ سال در سال ۲۰۲۲ افزایش یافته است که نشان دهنده افزایش ۲۵ ساله است. از عوامل تاثیرگذار در افزایش طول عمر انسان می توان به تغذیه، دارو و دسترسی به منابع ضروری، اشاره کرد.

با این حال، همانطور که طول عمر انسان شکوفا می شود، می تواند تأثیر نامطلوبی بر جمعیت پستانداران حیات وحش داشته باشد. طی ۱۰۰,۰۰۰ سال گذشته، افزایش جمعیت انسانی باعث کاهش ۸۵ درصدی زیست توده پستانداران وحشی شده است.

امروزه، دام ها ۶۲ درصد، انسان ها ۳۴ درصد و پستانداران وحشی تنها ۴ درصد از زیست توده پستانداران جهان را تشکیل می دهند

علیرغم کاهش تنوع پستانداران، زیست توده کل پستانداران زمینی به طور قابل توجهی افزایش یافته است و در طول ۱۰,۰۰۰ سال گذشته تقریباً ۹ برابر شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • با دقت در نحوه خوابیدن به خواسته‌های درونی خود پی ببرید
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟ (+ اینفوگرافی)
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر