Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان وبلوچستان ، غلامرضا یاوند عباسی  شب گذشته در نشست شورای اداری چابهار با محوریت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: توسعه شهرستان راهبردی چابهار با رویکرد توسعه تجارت، بازرگانی و گردشگری اقدام مناسبی است و باید متناسب با فقرزدایی و محرومیت زدایی باشد.
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران افزود: رفع فقر از مردم در کنار توسعه زیرساخت ها، گردشگری و تجارت باید انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره بر ایثار و فداکاریهای دوران دفاع مقدس و خلق حماسه های بزرگی و ماندگار در تاریخ ،  بر عمومیت پیدا کردن فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد و افزود: تمامی مسئولان و کارکنان دستگاههای مختلف باید در جهت ترویج و تعمیق این فرهنگ و ماندگاری آن تلاش کنند.
عباسی در ادامه بر المان سازی شهری چابهار و متناسب سازی محیط با فرهنگ ایثار و شهادت را خواستار شد .
وی گفت: شهدای تاسوعای حسینی چابهار سند افتخار شیعه و سنی هستند و باید مسئولان فرهنگی این شهرستان،  برای شناساندن ایثار و فداکاری اهل سنت و تشیع و خون های ریخته شده این شهدا تلاش کنند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت چابهار نیز گفت: زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت وظیفه همه قشرهای مختلف مردم و مسئولان است.
رئیس شورای اسلامی شهرستان چابهار نیز در این جلسه گفت: باید رفع کامل مشکلات بی آبی این شهرستان مورد توجه مسئولان استانی و کشور باشد تا بتوان بعد از سالها مردم را از آب سالم و بهداشتی بهره مند کرد.
معین الدین سعیدی افزود: هم اکنون در روستاهای چابهار آب وجود ندارد و حتی تانکرها هم امکان آبرسانی سیار به مردم محروم این مناطق را ندارند.
وی بر حل مشکلات چابهار با تلاش مضاعف مسئولان و کار جهادی و ایثارگونه تاکید کرد.
امام جمعه موقت اهل سنت چابهار نیز گفت: فرهنگ ایثار و از خود گذشتگی همیشه در ایران اسلامی جاری است.
مولوی عبدالواحد بزرگزاده افزود: در دوران هشت سال دفاع مقدس با کمترین امکانات در مقابل قدرتهای جهان به پیروزی رسیدیم.
وی ادامه داد: نیازهای آموزشی چابهار باید مد نظر مسئولان باشد تا بتوان از نظر علمی و فرهنگی رشد کنید. 
وی در ادامه بر رفع مشکلات شهرستان چابهار به ویژه  مشکل آب آشامیدنی، غيرفعال بودن  مرز ریمدان و فاقد امکانات بودن 60 هزار حاشیه نشین این شهرستان تاکید کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان رفع مشکلات رفع محرومیت چابهار حاشیه نشینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۳۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، زاهدی سفیر تاجکستان در ایران گفت: دورنمای کشور تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری در بندر چابهار خیلی روشن و‌امید بخش است و باور داریم که این بندر یکی از صحنه‌های همکاری دوجانبه ایران و تاجیکستان برای رونق تجارت و حمل ونقل است.

معاون وزیر حمل و‌نقل و‌سفیر تاجیکستان در ایران افزود: درگذشته ما ازتوانمندی‌ها و‌ظرفیت‌های بندرچابهار خیلی شنیده بودیم، اما امروز با سفر به این بندر برای ما مشخص‌شده که چابهار در زمینه سرمایه گذاری، از ظرفیت بالای برخوردار است.

سفیر کشور تاجیکستان در ایران، افزود: سال گذشته ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری ایران به تاجیکستان سفر کرد که در آن سفر تفاهم نامه همکاری‌هایی برای مراودات تجاری بین دو کشور ایران و تاجیکستان، با محوریت بندر چابهار به امضا رسید که امروز برای اجرایی کردن این تفاهم نامه‌ها ما به بندر چابهار سفر کرده ایم تا ضمن بررسی فرصت‌های تجاری در بندر چابهار، زمینه را برای سرمایه گذاری مهیا کنیم.

همچین شایسته مرادزاده معاون‌حمل و نقل کشور تاجیکستان در بازدید از بندر شهید بهشتی گفت: بندر چابهار برای کشور تاجیکستان که مردمانش با مردم ایران غرابت فرهنگی دارند، یک‌ بندر جدید و‌مفیدی برای رونق تجارتِ دو کشور است که همکاری دوکشور برای کشور تاجیکستان بسیارخوب است.

وی گفت: بندر چابهار برای کشور تاجیکستان که در خشکی محصور است، نزدیکترین مسیر برای تجارت کالا است و از مسیر دریا به دیگر نقاط دنیا است.

شایسته مرادزاده بیان کرد: کشور تاجیکستان برای داشتن یک مرکز لجستیکی در بندر چابهار، برنامه ریزی‌هایی پیش بینی کرده است که امیدواریم مفید واقع شود.

دیگر خبرها

  • تبیین مفاهیم ایثار و شهادت برای نسل جوان ضروری است
  • روستاییان وعشایر جنوب سیستان وبلوچستان خوشحال از باران‌ها اخیر
  • همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند
  • تضعیف فرهنگ جهاد و شهادت، هدف دشمنان انقلاب
  • مسئولان روش‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال را تبیین کنند
  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • ضرورت معرفی جلوه‌های ایثار و شهادت به نسل جدید
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است