Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، نصر الله دریابیگی (عضو کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور و رئیس هیئت مدیره کانون بازنشستگات تامین اجتماعی استان مازندران) با انتشار نامه‌ای خطاب به  تقی نوربخش (مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی) با بیان مشکلات بازنشستگان خواستار توجه هرچه بیشتر برای رفع دغدغه بازنشستگان شد.

متن کامل نامه «نصر الله دریابیگی» خطاب به «تقی نوربخش « که در پنج بند تنظیم شده بدین شرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانگونه که مستحضرید طی ماه‌های اخیر ناشی از خباثت شیطان بزرگ از بیرون همچنین بی‌مهری‌ها، طمع ورزی و بی‌انصافی عده‌ای از درون بر حجم مشکلات جامعه بزرگ کارگران و بازنشستگان افزود و کما فی سابق این بار هم بازنشستگان و کارگران بوده و هستند که بیشترین آسیب بر آنان وارد و این قشر به شدت زیان دیده، تحت فشار سهمگین و غیرقابل تحمل اقتصادی و اجتماعی قرار گرفته‌اند.

اما اکنون با صرف نظر از این کلیّت، ذیلاً به مشکلی جدید که نه آمریکا و نه به دشمنی دیگر مربوط نمی‌شود و فقط و فقط ناشی از کم‌کاری، بی‌توجهی و مسامحه‌کاری افرادی از زیرمجموعه جنابعالی مربوط می‌شود، اشاره، توجه و عنایت به موارد معروضه ذیل‌الذکر، به عنوان تقاضایی جدی مورد تقاضاست.

١- قطعاً تصدیق خواهید فرمود با توجه به افزایش کمی بیمه‌شدگان و بازنشستگان و مستمری بگیران در سطح کشور ، مراکز درمانی و آزمایشگاهی ملکی سازمان، علی‌رغم عزم جدی کارکنان آن، قادر  به پاسخگوئی و امکانات متناسب با افراد تحت پوشش چه از لحاظ کمی و چه از کیفی نبوده و نیست و اکنون عمده نارضایتی‌ها از عملکرد سازمان مربوط به همین حوزه می‌باشد.

٢- علی‌رغم عدم اقبال اعضای کانونهای بازنشستگان به مطرح شدن بیمه تکمیلی (که به حق هم بوده) و در واقع این اقدام موجب کاهش یک طرفه خدمات تعهدی سازمان در حق بیمه شدگان و بازنشستگان و متقابلاً باعث تحمیل هزینه مضاعف بر این قشر ستمدیده. با این حال عده ای خیرخواه و دلسوز برای آینده سازمان به بقاء، موضوع کسر حقوق بیمه مضاعف، از حقوق اندک و زیرخط فقر بازنشستگان، تحت عنوان حق بیمه تکمیلی را عملیاتی که این اقدام موجب تقویت منافع سازمان وکاهش قابل ملاحظه خدمات‌گیری از آن گردید. که بعید است هیچ منصف، مدعی خلاف این ادعای صادق باشد.

٣- سازمان تأمین اجتماعی هر ماهه اقدام به کسر مبلغی از حقوق بازنشستگان جهت واریز به حساب شرکت طرف قرار داد با این کانون جهت پرداخت هزینه‌های درمانی آنان می‌نماید. و این مبلغ امانت است در ید سازمان که شرعاً و قانوناً سازمان حق دخل و تصرف در آن ندارد. مع‌الوصف مدتهاست عده‌ای در آن سازمان برخلاف روش و آئین امانتداری با دست درازی بر این امانت، با تأخیر در واریز آن وجوه به حساب طرف قرارداد این کانون (شرکت آتیه‌سازان حافظ) موجب سرگردانی بازنشستگان و اخلال در روند درمانی آنان گردیدند. زیرا شرکت مذکور به همین بهانه از پرداخت بموقع هزینه‌های درمانی اعضای کانون خودداری می‌نماید.

٤- جناب دکتر نوربخش: ناشی از این عمل مذموم نزد عرف، دین و مذهب که البته موجب ضمان حقوقی و شرعی برای سازمان هم می‌باشد و ایضاً موجبات نارضایتی مردم و از آن بدتر به زیر سوال رفتن خدمات شایسته سازمان در بخش‌های دیگر که انصافاً کارکرد همکاران در سایر بخش‌ها قابل تقدیر است، ما را با چالش شدیدی در مواجهه با اعتراض بازنشستگان عزیز که البته این اعتراضها بحق هم می باشد، نموده تا جایی که بعضی از همکاران روحیه کار در حوزه کانون را از دست داده، با اضطراب و دلهره در کانون حاضر می‌شوند. و این درحالیست که صددرصد این عمل بی‌ارتباط با دشمنی دشمنان بیرون وغیره بوده، تنها مسبب این کار بی‌انضباطی مالی در سازمان می‌باشد.

آقای دکتر: به صراحت می‌گوئیم اگر این مشکل در اسرع وقت مرتفع نگردد. لغو قرار داد با بیمه تکمیلی قطعی و آن وقت مراکز درمانی و مدیران شما مستقیماً مواجه با حجم شدیدی از اعتراض‌ها و انتقادها در مقابل نارسایی‌ها و کم‌کاری‌ها و عدم ایفای به موقع تعهد شده ما به جای حمایت از مدیران شما در کنار منتقدین به نقد و نقادی پرداخته، وضع ما بهتر از زمان حمایت از مدیران سازمان نزد اعضایمان خواهد شد. لذا تقاضامندم که با انتقال این عریضه به عنوان یک هشدار جدی به مدیران محترم ذیربط خود نسبت به رفع این مشکل اقدام عاجل  که چاره‌ای جز ء واریز به موقع وجوه امانی به حساب شرکت مذکور نخواهد بود، مبذول فرمائید.

٥- جناب آقای دکتر نوربخش: بعضی از مدیران سازمان مطرح می‌فرمائید که مقصر این حادثه، شرکت آتیه بوده، و آنان در این بحران می‌توانند بهتر خدمات دهند، درصورتیکه آمار و اسناد نشان می‌دهد در مازندران مبلغ واریزی سازمان به شرکت آتیه سازان (حق بیمه) در قرار داد ٩٧-٩٦ تا به امروز ٤١٢/٤٣٦/٠٠٠/٠٠٠ ریال بوده و کل خسارت پرداختی شرکت مذکور به بازنشستگان ٦٢٦/٢١٩/٠٠٠/٠٠٠ ریال می‌باشد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۵۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زالو درمان می‌کند؟

به گزارش خبرآنلاین، تقریبا همه با «زالو درمانی» آشنا هستیم و بسیار در این مورد شنیده‌ایم یا خود نیز این روش درمانی را امتحان کرده‌ایم. اصولا آیا زالو درمانی، درمان است؟ آیا مورد تایید علم روز پزشکی است؟ عوارض دارد یا خیر؟

ایسنا در گزارشی نوشت: بشر قرن بیست و یکم بیش از هر زمان دیگری در تاریخ به دنبال ارتقاء سطح کیفیت زیست فردی و اجتماعی‌ست. سطح رفاه ارتقاء یافته و همین امر علی‌رغم تمامی مواهبش دارای مشکلاتی جدی نیز هست. امروزه دخالت بیمار در نوع انتخاب روش درمان و مصرف دارو به معضلی تبدیل شده که خسارات جبران‌ناپذیری به همراه دارد. از عمل‌های زیبایی گرفته تا درمان‌های متنوع و مختلف سنتی و طب گیاهی آنقدر در این روزها شایع شده که لزوم شناخت و آگاهی از شرایط درمانی یا برعکس، آسیب‌رسان بسیاری از این روش‌ها بیش از پیش نمود یافته است. از اینرو در شماره‌هایی سریالی به اطلاع‌رسانی در خصوص پرکاربردترین روش‌های درمانی از این دست خواهیم پرداخت.

تقریبا همه با «زالو درمانی» آشنا هستیم و بسیار در این مورد شنیده‌ایم یا خود نیز این روش درمانی را امتحان کرده‌ایم. اصولا آیا زالو درمانی، درمان است؟ آیا مورد تایید علم روز پزشکی است؟ عوارض دارد یا خیر؟

این روزها خبرهایی مبنی بر انتقال بیماری‌هایی نظیر هپاتیت و ایدز از طریق زالو درمانی شایع شده است. اهمیت این موضوع ما را بر آن داشت تا در این خصوص با دکتر مریم مقیمی متخصص طب سنتی گفت‌وگو کنیم که در ادامه می‌خوانید:

در آغاز گفت‌وگو درباره مبنای علمی زالودرمانی و این که در علم پزشکی چه قدر مورد تایید است، بفرمایید؟

اکثر کشورهای دنیا از زالودرمانی استفاده می‌کنند. اگر کسی بخواهد مطمئن شود، کلمه leech therapy را سایت‌های معتبر پزشکی مثل google scholar و pubmed جستجو کند، می‌بیند که چه قدر مقالات در طب رایج در زمینه زالو درمانی در بسیاری از کشورهای دنیا نوشته شده است.

تاثیرات زالو درمانی در مکانیسم بدن چگونه است؟

زالو مواد زائد در خون را می‌مکد. همچنین در بزاق‌ زالو موادی وجود دارد که تا مدتی در بدن می‌ماند و مانع از لخته شدن خون می‌شود. در کشورهای دیگر بیشتر در پیوندهای پوستی و جراحی‌ها از زالودرمانی استفاده می‌شود تا مانع لخته شدن خون شود و عمل پیوند به درستی صورت بگیرد. در طب سنتی ایرانی علاوه بر موارد بالا، در موارد دیگری هم از زالودرمانی استفاده می‌شود. یکی از این موارد خارج کردن مواد زائد از یک موضع است. برای مثال کسی که جوش صورت دارد بعد از پاکسازی کلی بدن و استفاده از داروهای خوراکی ممکن است در موضع‌هایی از صورت هنوز جوش باقی مانده باشد، روی آن مواضع زالو می‌گذاریم، تا زالو آن موضع را از مواد زائد پاک کند. البته مریض باید شرایط لازم مانند نداشتن کم‌خونی و توانایی انجام آن را داشته باشد.

در بسیاری از موارد مریض با علامت سردرد به ما مراجعه می‌کند در اینجا درمان ما فقط زالو درمانی نیست. یعنی اول پاکسازی کلی بدن انجام می‌دهیم تا مواد زائد به طور کامل از بدن پاک شود. سپس برای فردی که سردرد دارد پشت گوش‌اش زالو می‌گذاریم تا زالو مواد زائدی که در پاکسازی کلی از بدن خارج نشده است از موضع سر خارج کند. زالو معمولا تا شعاع ۲۰ سانتی خود را پاکسازی می‌کند. بنابراین برای پاکسازی موضع‌ای از زالو استفاده می‌کنیم. خیلی‌ها فکر می‌کنند بسیاری از بیماری‌ها فقط با زالو درمانی، درمان می‌شود. اما این گونه نیست قبل از زالو درمانی یک پاکسازی قوی به طور معمول لازم است بعد زالو را روی آن موضع قرار می‌دهیم تا اگر ماده‌ای باقی مانده باشد آن موضع پاکسازی شود.

درباره بیماری‌های دیگری که می‌توان از زالو درمانی برای آن‌ها استفاده کرد توضیح دهید؟

برای انواع مختلف بیماری‌های پوستی، سردردها، مشکلات چشمی، دیابت یا کسانی که مشکل عروقی دارند معمولا بعد از پاکسازی کلی، از زالو درمانی استفاده می‌کنیم. برای مثال فردی که در اثر دیابت چشم‌اش دچار مشکل شده بعد از پاکسازی کلی و کنترل دیابت، زالودرمانی هم می‌توانیم در ناحیه چشم‌اش انجام دهیم.

زالودرمانی قدم اول و تنها قدم ما برای درمان نیست. کارهای مختلفی انجام می‌دهیم که یکی از آن‌ها زالو درمانی است.

کسانی که در قسمت‌های مختلف بدن‌شان مشکل عروقی دارند. برای مثال کسانی که زخم پای دیابتی دارند. برای این افراد در ابتدا قند را کنترل می‌کنیم، پاکسازی کامل را انجام می‌دهیم زخم را اگر بافت مرده داشته باشد حتما بافت مرده باید خارج شود. یک زخم تمیز را علاو بر این که درمان‌های موضعی انجام می‌دهیم برای خون رسانی بهتر زالو درمانی هم انجام می‌دهیم. چرا که یکی از مشکلاتی که در دیابت داریم عدم خون رسانی خوب است.

همان‌طور که قبلا هم گفتم زالودرمانی قدم اول و تنها قدم ما برای درمان نیست. کارهای مختلفی انجام می‌دهیم که یکی از آن‌ها زالو درمانی است. خیلی وقت‌ها در گرفتگی‌های عروق قلبی و بیمارهای قلبی مریض اول باید به پزشک متخصص قلب مراجعه کند تا موارد اورژانسی رد شود. اگر دکتر قلب داروهاش را داد بیمار داروهای پزشک قلب‌اش را مصرف می‌کند. افرادی که گرفتگی عروق دارند می‌توانیم در کنار طب رایج، زالو درمانی هم روی قفسه سینه برای آن‌ها انجام دهیم تا کمک کند خون رسانی عروق بیشتر شود و مشکل گرفتگی عروق حل شود.

چه کسانی نمی‌توانند از زالو درمانی استفاده کنند؟

بستگی به شرایط بیمار دارد. برای کسانی که به شدت از زالو می‌ترسند زالو درمانی را توصیه نمی‌کنیم، حتی اگر برای او مفید باشد. به خاطر وحشتی که دارد ممکن است زالو برایش مضر هم باشد. ما قوَت را با توجه به شرایط مزاج و نبض مریض می‌سنجیم کسی که نیرو و توانایی خوبی داشته باشد و کم‌خونی نداشته باشد معمولا می‌تواند از زالو درمانی استفاده کند.

اهمیت سن افراد در زالودرمانی چیست؟

سن افراد مهم است. برای مثال برای نوزادان معمولا زالو درمانی انجام نمی‌دهیم یا در افرادی که خیلی پیر هستند و در اثر کهولت سن بسیار کم توان باشند ممکن است نتوانیم از زالو درمانی استفاده کنیم. بنابراین در این افراد، معمولا از راه‌های درمانی دیگر استفاده می‌کنیم بنابراین اگر لازم باشد و فرد توانایی انجام آن را داشته باشد زالو درمانی را انجام می‌دهیم .در بچه‌های ۲سال به بالا اگر ضرورت داشته باشد انجام می‌دهیم.

برای کسانی که به شدت از زالو می‌ترسند زالو درمانی را توصیه نمی‌کنیم، حتی اگر برای او مفید باشد. به خاطر وحشتی که دارد ممکن است زالو برایش مضر هم باشد.

افراد مسنی که مشکلات واریس دارند زالو درمانی مفید است؟

زالو درمانی یکی از راههای درمان‌ واریس است. منتها در قدم اول پاکسازی کلی انجام می‌دهیم. بعد مریض ۱۰ یا ۲۰ روز داروهاش را که استفاده کرد زالو درمانی را شروع می‌کنیم. در سنین بالا بستگی به قوت مریض و تشخیص پزشک دارد. اگر مریض کم خونی دارد یا قوت لازم را ندارد. معمولا برای این افراد زالو درمانی انجام نمی‌دهیم سعی می‌کنیم ازدرمان‌های دیگری استفاده کنیم.

شایعاتی وجود دارد که بیماری‌های ایدز و هپاتیت از طریق زالودرمانی انتقال می‌یابد؟

زالو درمانی اگر در مراکز پزشکی معتبر انجام شود، هر زالو برای یک نفر استفاده می‌شود. بعد از این‌که زالو خون را مکید و کارش تمام شد جلوی چشم بیمار از بین می رود. این گونه نیست که زالو نگهداری شود و برای کس دیگری استفاده شود. در صورتی باعث انتقال بیماری‌های خونی می‌شود که یک زالو برای چند نفر استفاده شود. این موضوع ممکن است در مراکزی که معتبر نیستند و افرادی که تحصیلات لازم را ندارند یا اطلاعات نداشته باشند یا صرف مسائل مالی بیایند یک زالو را برای چند نفر استفاده کنند، باعث انتقال بیماری شود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901301

دیگر خبرها

  • جذب نیرو‌های بومی در شرکت‌های منطقه از مهم‌ترین دغدغه‌های جوانان دهلرانی است
  • مهمترین دغدغه‌های معلمان نمونه کشور در دیدار با رهبری
  • مهمترین اخبار ۱۱ اردیبهشت/افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • زالو درمان می‌کند؟
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی