Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ جمشید عدالتیان، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران، اظهار کرد: دولت تصمیم دارد مبلغی در حدود ۳۴ هزار میلیارد تومان به صورت وام با بهره‌ ۱۰ درصدی در اختیار صنایع قرار دهد. 

وی به آنچه که خواسته‌ صنایع است اشاره کرد و گفت: اغلب صنایع بدهی معوقه به بانک‌ها داشته و خواستار تنفس یک‌ ساله هستند که فعلا بتوانند بدون بهره، بدهی خود را بپردازند چراکه در حال حاضر سرمایه در گردش مورد نیازشان سه چهار برابر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران افزود: علاوه‌ بر این درخواست دیگر آنها، تعلیق مالیات بر ارزش افزوده حداقل به مدت یک سال است و این که تسهیلات را با شرایط ساده در اختیارشان بگذارند تا این صنایع قدرت رشد پیدا کنند.

عدالتیان با اشاره به این‌که هنوز جزئیات بسته حمایتی که دولت می‌خواهد ارائه دهد به طور رسمی ابلاغ نشده است، اظهار کرد: آنچه که تصویب شده ۳۴ هزار میلیارد تومان است که قرار است  به صورت وام با بهره ۱۰ درصدی پرداخت شود. اما باید منتظر باشیم تا ببینیم جزئیات چه هستند چراکه طرح‌ها زمانی که عملی شده و به بازار می‌رسند، ممکن است شرایط‌شان به کلی عوض شود.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: فشار یک ضرب بر تولیدکنندگان وارد می‌شود و اصناف هم آنچه که تعهد کرده بودند را نمی‌پردازند لذا تعلیق مالیات بر ارزش افزوده حداقل به صورت یکسال می‌تواند کمک کننده باشد. این‌ها می‌تواند کمک به ارز نیمایی که صادراتی است نیز باشد تا سریع‌تر ارز برای تهیه مواد اولیه در اختیار صنایع کوچک و متوسط قرار گیرد.

وی اعلام کرد که به عنوان نمونه، خود ما شش ماه است که منتظر دریافت مقدار کمی ارز هستیم تا بتوانیم مواد اولیه وارد کنیم و خود را سرپا نگه داریم.

او خاطرنشان کرد: آنچه که در حال حاضر برخی بانک‌ها می‌گویند این است که باید غیر از برگرداندن ۱۰۰ درصد پول، ۳۵ درصد هم سپرده‌گذاری کنید که این موضوع در شرایط عادی ممکن است اما باتوجه به بحران اقتصادی حال حاضر و مشکلات فعالان اقتصادی، امکان‌پذیر نیست. لذا همکاری سیستم بانکی و مالیاتی با صنایع کوچک و متوسط ضروری است.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 صنایع اتاق بازرگانی بسته حمایتی تولیدکنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۷۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ مثقال در کانال ۱۴ میلیونی بسته شد
  • بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین
  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • اعطای بسته حمایتی معاونت علمی به یکصد استاد منتخب
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود