Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ «محمود حجتی» روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران، افزود: قیمت خرید تضمینی گندم باید در شورای اقتصاد مطرح شود و امیدواریم دبیرخانه شورای اقتصاد که سازمان برنامه و بودجه است هرچه زودتر جلسه تشکیل دهد و نظر خود را به شورای اقتصاد بدهد.
وی با یادآوری اینکه وزارت جهاد کشاورزی موظف است پیشنهاد خود را در ارتباط با کشت های پاییزه تقدیم شورای اقتصاد کند، اضافه کرد: معاون اول رییس جمهوری نیز بر تعیین تکلیف هرچه سریعتر نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی در شورای اقتصاد تاکید دارد و تا زمانی که این شورا تصمیم نگرفته، نمی توانیم نرخ پیشنهادی خود را اعلام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



** دولت نقشی در قیمت گذاری میوه ندارد
وزیر جهاد کشاورزی  در مورد افزایش قیمت میوه در بازار، گفت: میوه هایی همچون موز وارداتی هستند و در گذشته ارز دولتی به آنها پرداخت می شد اما اکنون ارز نیمایی دریافت می کنند.
وی با تاکید بر اینکه دولت نقشی در قیمت گذاری میوه ندارد، افزود: میوه از مزرعه در بازار عرضه می شود.
حجتی بیان کرد: مشکلی در برخی عرضه برخی میوه ها همچون سیب و انگور داشتیم که به دلیل سرمازدگی عرضه آنها کاهش یافت و برخی از میوه ها نیز متاثر از نرخ ارز بودند.
وی اظهارداشت: دولت به دنبال واردات کالای اساسی است و مصلحت نیست ارز کشور را صرف واردات میوه و دیگر کالاها کنیم بلکه باید در تولید ملی استفاده شود.

** بارها گفته ایم هیچ مشکلی در تامین کالای اساسی نداریم
وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به سوال خبرنگاری درخصوص تامین کالاهای اساسی، گفت: ما مرتب این موضوع را بحث و اعلام کردیم که کالاهای اساسی به وفور داریم.
وی توضیح داد: بخش اعظمی از این کالاها در داخل تولید شده و بخش محدودی هم قرار بوده از خارج وارد شود که دولت، بانک مرکزی و همه دست اندرکاران حمایت کردند و واردات انجام شد.
حجتی افزود: کمبودی که در نهاده های بخش کشاورزی همچون علوفه، کنجاله سویا، ذرت و روغن بود، اکنون برطرف شده و نگرانی در این زمینه نداریم.
وزیر جهاد کشاورزی بخشی از مشکل کمبود نهاده های بخش کشاورزی را ناشی از بروز اختلال در سیستم حمل بار در کشور دانست که سبب شد حجم ذخایر آنها در برخی استان ها کم شود.
وی افزود: حتی کالاهایی که قرار بود از خارج وارد شود در بنادر به وفور وجود دارد برای نمونه در بندر امام خمینی(ره) 2 میلیون تن کالای اساسی انبار شده داریم که آرام آرام ترخیص می شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گندم محمود حجتی میوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۷۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان شامگاه جمعه در گفت‌وگو با خبرنگاران از واردات موز، انبه، آناناس، نارگیل و … از مرز رسمی باشماق خبر داد.

پیمان اسکندری بیان کرد: مرز رسمی باشماق از جایگاه ویژه‌ای بین مرزهای رسمی کشور برخوردار است که در سال ۱۴۰۱ مقدار ۲۶۴ هزار تن و در سال ۱۴۰۲ مقدار ۲۶۶ هزار تن محصولات کشاورزی از این مرز به کشور عراق صادر شده است.

وی افزود: این روند با توجه به سیاست‌های جهش تولید، تولید پایدار، ایجاد اشتغال، ازر آوری، تنظیم و کنترل قیمت محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی در سطح بازار در کشور رو به افزایش است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان یادآور شد: یک حلقه مغفول هم برای واردات محصولات گرمسیری وجود داشت که با توسعه ظرفیت‌های زیر ساختی مرتفع شد و این حرکت باعث رونق بیشتر مرز باشماق و توسعه تجارت خارجی شود.

اسکندری عنوان کرد: تأمین نیاز بازار و مصرف میوه‌های گرمسیری در داخل کشور و نزدیکی مرز باشماق به بندر لاذقیه سوریه نسبت به دیگر مرزهای ترانزیتی رسمی کشور و کاهش هزینه‌های حمل و صرفه جویی در زمان ما را بر آن داشت که مجوز واردات میوه‌های گرمسیری از جمله موز، آناناس، انبه و نارگیل را از این مرز رسمی را از سازمان حفظ نباتات کشور اخذ نمائیم.

وی اذعان کرد: با ایجاد زیر ساخت‌های لازم از جمله احداث ساختمان و ایجاد پست قرنطینه نباتی، بکارگیری نیروی متخصص و آموزش دیده و استقرار آزمایشگاه قرنطینه‌ای دولتی و خصوصی توسط این سازمان و اداره کل گمرک استان با توسعه زیر ساخت‌های گمرکی و پیگیری مستمر توانستیم مجوز واردات میوه‌های گرمسیری را از سازمان حفظ نباتات کشور دریافت کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان اضافه کرد: تجار می‌توانند ضمن اخذ مجوزات لازم اقدام به واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان نمایند.

کد خبر 6096056

دیگر خبرها

  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی خریداری شد
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی در فارس خریداری شد
  • آغاز خرید گندم و کلزا در مناطق گرمسیری استان کرمانشاه
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی