Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@03:14:10 GMT

حضور اعضای 60 شرکت در اجلاس جهانی گردشگری قطعی شد

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۰۷۷۶۸

حضور اعضای 60 شرکت در اجلاس جهانی گردشگری قطعی شد

همدان- ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: در حال حاضر مراحل نام نویسی از شرکت کنندگان و صدور ویزا برای اعضای چهلمین اجلاس جهانی گردشگری (UNWTO) در حال انجام است و تاکنون حضور اعضای 60 شرکت جهانی در این اجلاس قطعی شده است.

علی مالمیر روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: حضور دبیر کل و تمامی اعضای هیات رئیسه UNWTO (سازمان جهانی گردشگری) در همدان مهمترین مولفه اجلاس جهانی گردشگری است و با پیگیری های انجام شده به دنبال دعوت از محمد جواد ظریف (وزیر امور خارجه) برای شرکت در آیین افتتاحیه چهلمین اجلاس جهانی گردشگری هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در حال حاضر درگیر کارهای فنی این اجلاس هستیم اظهار داشت: این اجلاس در کنار برگزاری نشست به عنوان یک همایش نیز محسوب می شود که در آن سه پنل جای دارد و اساتید متخصص بین المللی در آن حضور دارند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: علاوه بر اینها یک کارگاه آموزشی به زبان انگلیسی و چند برنامه توسط گروه های داخل و خارج استان نیز برپا می شود.
مالمیر عنوان کرد: از ابتدای سال 2018 میلادی به بهانه «رویداد همدان 2018» برنامه های گوناگونی از جمله همایش بین المللی نخبگان و سفیران فرهنگی، همایش بین المللی معماری دستکند، همایش شیره پزی مانیزان، گردو و منبت تویسرکان و بسیاری از همایش های دیگر نیز برگزار شده است.
وی گفت: پس از برگزاری نشست، شرکت کنندگان در این اجلاس در تور یک روزه از اماکن گردشگری مهم استان بازدید می کنند و در صورت درخواست هر یک از اعضا برای بازدید از اماکن گردشگری سایر استان ها، از آنها نام نویسی می کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان دستاوردهای برگزاری این اجلاس را در همدان بسیار ارزشمند دانست و افزود: به طور حتم اثرات مثبت این اجلاس در آینده ای نه چندان دور نمایان می شود.
به گزارش ایرنا، سازمان جهانی گردشگری مستقر در شهر مادرید اسپانیا، از نمایندگی‌های سازمان ملل در بخش گردشگری است که در رابطه با امور جهانگردی سیاستگذاری می کند و امروزه پیشتازترین و شناخته شده ترین سازمان بین المللی مرتبط با سفر و گردشگری در جهان است.
اعضای هیات رئیسه این سازمان متشکل از 12 عضو است که در اوایل مردادماه سال گذشته برای نخستین بار شرکت سیاحتی علیصدر همدان به عنوان یکی از اعضای هیات رئیسه این سازمان انتخاب شد.
استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین دارای بیش از یک هزار و 800 اثر تاریخی و گردشگری است که یک هزار اثر استان همدان ثبت ملی شده اند.
آرامگاه بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، تپه هگمتانه و گنبد علویان، حمام حاج آقا تراب نهاوند، خانه لطفعلیان ملایر، خانه مسعودی، آرامگاه میررضی الدین آرتیمانی و بقعه حیقوق نبی (ع) از مهمترین آثار تاریخی و باستانی این استان است که همه ساله مورد بازدید گردشگران قرار می گیرد.
9904/2087

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي اجلاس جهاني گردشگري رويداد همدان 2018 گردشگري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۷۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا

نشست مقامات ارشد سازمان همکاری اسلامی برای آماده سازی اسناد پانزدهمین اجلاس سران این سازمان در بانجول پایتخت گامبیا از روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ آغاز بکار کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در این نشست که با موضوع اصلی «ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفتگو‌ پیرامون توسعه پایدار» برگزار می‌شود، مسایل و چالش‌های مختلف جهان اسلام به ویژه موضوع فلسطین و وضعیت جاری در باریکه غزه مورد بحث و بررسی قرار گرفته و در مجموع سه سند شامل پیش نویس قطعنامه فلسطین، پیش نویس بیانیه بانجول و پیش نویس سند نهایی نشست سران برای تصویب به ترتیب به نشست شورای وزیران امور خارجه و سپس اجلاس سران ارایه خواهد شد. 

نشست شورای وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی طی روزهای 13 و 14 و نشست سران نیز طی روزهای 15 و 16 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

گامبیا میزبان پانزدهمین نشست سران سازمان همکاری اسلامی، کشوری اسلامی با حدود دو‌ و نیم میلیون نفر جمعیت در منطقه غرب آفریقا واقع شده است. این کشور قرن ها مستعمره بریتانیا بود و در فوریه 1965 به استقلال رسید. گامبیا ریاست نشست سران سازمان همکاری اسلامی را به مدت سه سال از عربستان سعودی تحویل خواهد گرفت.

از جمهوری اسلامی ایران هیاتی به ریاست رضا نجفی معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در نشست مقامات ارشد سازمان همکاری اسلامی شرکت کرده‌است.

همکاری اسلامی: حق وتو آمریکا، ناقض مفاد سازمان ملل متحد است

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مساله غزه در اجلاس باکو
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • دیدار اعضای هیئت کشتی استان همدان با علیرضا دبیر
  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی شهرداری در حوزه گردشگری همدان
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها