Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش به گزارش امتداد به نقل از خبرگزاری مهر، محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به واکنش های روز گذشته در مورد موضع اخیر حزب موتلفه اسلامی راجع به مهدی کروبی اظهار داشت: فرزند آقای کروبی اخیراً در حالی گفته است، «چگونه به خود اجازه می‌دهند به شخصیت مجاهدی مانند کروبی برچسب محارب بزنند» که اولاً وی باید توضیح دهد پدرشان تا چه سالی مجاهد بوده اند؛ به نظر ما آقای مهدی کروبی از سوابق مبارزاتی خوبی قبل از انقلاب برخوردار بودند و بعد از انقلاب هم خدماتی در وسع مدیریتی خودشان داشته اند اما به خصوص در فتنه ۸۸ راه برخی از اصحاب نزدیک به پیامبر اعظم(ص) را در پیش گرفت که تا قبل از شروع حکومت امیرالمومنین(ع) یار آن حضرت بودند و از آغاز حکومت ایشان علیه آن امام شمشیر کشیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: او باید توضیح دهد در روز قدس سال ۸۸ وقتی ملت شعار مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا می‌گفتند چرا حامیان کروبی و موسوی «شعار نه غزه و نه لبنان جانم فدای ایران» می دادند. شاید گفته شود این دروغ است؛ اما صوت و تصویر این شعار همان روز از صدای آمریکا و بی بی سی هم پخش شد. چرا آقای کروبی و موسوی از این شعار که علیه آرمان امام خمینی(ره) بود تبری نجستند؟ چرا اصلا آقای کروبی و آقای موسوی در روز قدس سال۸۸ از مردم و انقلاب انشعاب کردند و عده ای را جدای از مردم به راهپیمایی دعوت کردند.

حبیبی تاکید کرد: یک روز قبل از انتخابات سال۸۸ رئیس میز ایران در CIA در یک مصاحبه رسمی می‌گوید فردا در ایران انتخابات نخواهد بود بلکه یک انقلاب رنگین واقع خواهد شد، چرا موسوی و کروبی از گفته وی و گفته های دیگر دشمنان انقلاب اسلامی بیدار نشدند؟

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: در عاشورای ۸۸ عده‌ای از اصلاح‌طلبان دست در دست منافقین و بهایی‌ها و ضدانقلاب‌ها شعار «مرگ بر اصل ولایت فقیه» دادند. آنها شعار دادند «انتخابات بهانه است اصل نظام نشانه است». آنها بی شرمانه به دسته های عزاداری حمله کردند، حسینیه ها و مسجدها را آتش زدند و بعد هم میرحسین موسوی گفت، «آنها مردان خداجوی بودند.»

حبیبی ادامه داد: آقای کروبی در روز عاشورای ۸۸ کجا بود؟ چرا این کارها را محکوم نکرد؟ روز ۱۶ آذر اصلاح طلبان آمریکایی عکس امام(ره) را در دانشگاه تهران آتش زدند و گزارش آن مفصل در صدا و سیمای جمهوری اسلامی پخش شد. واکنش آقای کروبی و آقای موسوی به این فاجعه چه بود؟ اگر فرزند آقای کروبی سندی برای تبری آنها دارد ارائه کند.

وی گفت: عده ای از افراد ضد انقلاب در ۸ ماهه اول سال ۸۸ آشوب کردند، مغازه‌ها را آتش زدند، غارت کردند و مرتکب قتل شدند و علیه جمهوریت و اسلامیت نظام مرتکب اعمال مجرمانه شدند و در دادگاه نیز محکوم شدند؛ جرم آنها بغی و محاربه با نظام بود. همان وقت عده‌ای از علما و مراجع به این احکام تفوه کردند و فرمودند کار اینها محاربه است. سوال این است که محاربین به دستور چه کسانی به خیابان‌ها ریختند و چنگال خون آلود خود را به چهره مردم و نظام کشیدند؟ غیر از دستور، فریاد و فرمان کروبی و موسوی که از حلقوم بی بی سی و رادیو آمریکا شنیده می‌شد؟

حبیبی تصریح کرد: عده ای از براندازان نظام اسلامی سال‌های متمادی است که قبل از حصر و بعد از حصر خط دهنده اصلی به آقای کروبی بوده اند و در حال حاضر هم هستند؛ اینها از آقای کروبی که معتقد به ولایت فقیه بود، شخصیتی در مقابل نظام مبتنی بر ولایت فقیه و شخص ولی فقیه زمان ساخته‌اند، این براندازان در میدان محاربه هستند و آقای کروبی و دیگران را هم به این میدان آورده‌اند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: امروز نظام اسلامی با ارفاق به آقایان کروبی و موسوی آنها را در حصر نگه داشته است تا اقدامات ضدانقلابی خود را ادامه ندهند و با براندازان جمهوری اسلامی بیش از این همراهی نکنند.

وی با اشاره به خاطرات خود در آشوب و فتنه ۸۸ گفت: بنده و آقای عسگراولادی از طرف مرحوم آیت‌الله مهدوی کنی مأمور شدیم با آقای کروبی گفتگو کنیم و عواقب اعمال وی را یاد آور شویم. او حرف‌های ما را شنید و تصدیق کرد اما به محض اینکه از ملاقات با او فارغ شدیم عمال فتنه دور او را گرفتند و او را در راه بی‌بازگشتی که پیش گرفته بود مصمم کردند. او هنوز در حصر همان کسانی است که او را به این روز سیاه انداخته‌اند. در همان هفته دوم بعد از انتخابات ۸۸ پنج نفر از سران اصولگرایان به سرپرستی مرحوم آقای عسگراولادی به دیدار میرحسین موسوی رفتند و او را که به نتیجه انتخابات معترض بود بعد از دو ساعت مذاکره متقاعد کردند که بازشماری آراء موجود در صندوق های پلمپ شده موافقت کند. خود او پذیرفت و در فاصله چند ساعت خناسان شیطان صفتی که اطرافش بودند او را از این موافقت منصرف کردند.

حبیبی با بیان اینکه طمع قدرت کروبی را از جامعه روحانیت مبارز جدا کرد، گفت: تداوم این رفتار حتی او را از مجمع روحانیون مبارز هم جدا کرد و یک حزبی تأسیس کرد که شرح مشخصات آن به فرصت دیگری نیاز دارد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: آقای کروبی خدمات خود به انقلاب را فراموش و با کسانی همراهی کرد که قبلاً در مواردی در مقابل آنها بود. کروبی هنوز مورد امید دشمنان انقلاب و ولایت فقیه است و نامه‌پراکنی اخیر او نشان می دهد هنوز در خیمه تقابل با نظام قرار دارد. ای کاش فرزندان او کمک می کردند از این خیمه بیرون بیاید و آخر عمر خود را توبه کند و به مردم و نظام برگردد.

وی تأکید کرد: ما نباید فراموش کنیم که در فتنه ۸۸ به گواهی بنیاد شهید ۲۲ نفر از همین مردم بی گناه شهید شدند. کروبی و موسوی چه پاسخی در پیشگاه خدا برای این خون‌های به ناحق ریخته شد دارند؟

حبیبی در واکنش به سرمقاله روزنامه اعتماد ملی و نیز موضع گیری آقای الیاس حضرتی و نیز سخنگوی حزب اعتماد ملی گفت: دوستان ما در روزنامه اعتماد و حزب اعتماد ملی باید صریح به مردم و مخاطبان خود بگویند چه نسبتی بین اعمال و گفتار کروبی در فتنه ۸۸ با اساسنامه و مرامنامه حزب و مطالب روزنامه اعتماد وجود دارد. اگر آنها این فاصله را درک نمی کنند حداقل شعور مخاطبین خود را انکار نکنند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: بالاخره آنها باید توضیح دهند که اگر مواضع کروبی همان مواضع نظام بوده چرا اکنون در حصر به سر می برد. اگر بر ضد نظام و انقلاب و مردم بوده چرا چنین کسی را دوباره به عنوان دبیرکل یک حزب انتخاب کرده اند.

وی با تاکید براینکه ممکن است گفته شود کروبی منتقد نظام است، اظهار کرد: خوب باید مرز این انتقاد را مشخص کنند. کسی که در فتنه ۸۸ به دلخواه براندازان عمل می‌کرده است می تواند منتقد باشد؟ کسی که درباره شعار ضد اسلامی و ضد انقلابی مرگ بر اصل ولایت فقیه حداقل سکوت کرده است هنوز می‌تواند یار امام و انقلاب باشد؟ کسی که به فرمان بی بی سی در مورد انتخاب رهبر توسط مجلس خبرگان پس از رحلت امام(ره) با تحریف تاریخ شبهه آفرینی می‌کند می‌تواند دبیرکل یک حزب در چهارچوب جمهوری اسلامی باشد؟

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۸۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: قانون نظام شورایی کشور نسبت به قوانین سایر ساحت‌های حکومتی خیلی جوان است و پس از وضع قوانین بالادستی نسبت به تصویب مفاد قانونی درباره شوراها اقدام شد. همین موضوع، تناقضاتی را رقم زده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مهدی چمران، شامگاه پنجشنبه در همایش روز ملی شوراها در مشهد با بیان اینکه شوراها نمایندگان صادق مردم در عرصه حکمرانی کشور هستند، اظهارداشت: اصول 101 و 106 قانون اساسی به طور محرز به ضرورت فعالیت نظام شورایی در کشور اشاره دارد و در بند 103 قانون اساسی هم تأکید می شود که مسئولان در بخش های حاکمیتی اعم از استاندار، شهردار و فرماندار، باید تابع قوانینی باشد که در شوراها به تصویب می رسند.

وی افزود: در این میان، اهمیت شوراهای محلی هم کم از مجلس شورای اسلامی نیست. شوراهای اسلامی شهر و روستا، پارلمان‌های محلی و انعکاس خواست و سلیقه مردم هستند که ارتباط بی‌واسطه و تنگاتنگی با مردم در هر بخش، شهر و استان دارند. در قانون، نظارت در مقیاس محلی و ملی بر عهده شوراها گذاشته شده و در ساحت‌های گوناگون همچون فرهنگ، اقتصاد، اجتماع و سیاست، این منتخبان ملت در شوراهای محلی هستند که به‌عنوان ناظر شایسته از طرف قانون معین شده‌اند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: مدیریت یکپارچه، حلقه مفقوده‌ای است که امروزه ضرورت آن در سطح کلانشهرهای کشور بیش از پیش احساس می‌شود. مدیریت یکپارچه هم دو رکن اساسی دارند؛ یکی در گرو کار درست و منطقی نمایندگان شوراهای اسلامی است که جز خدمت به مردم دغدغه دیگری نداشته باشند و رکن دوم هم ناظر بر همکاری مسئولان دولتی و قضایی است که همراه و همگام با نمایندگان مردم باشند.

وی ادامه داد: قانون نظام شورایی کشور نسبت به قوانین سایر ساحت‌های حکومتی خیلی جوان است و پس از وضع قوانین بالادستی نسبت به تصویب مفاد قانونی درباره شوراها اقدام شد. همین موضوع، تناقضاتی را رقم زده که می‌توانست توسط نمایندگان مردم در نظام شورایی کشور اصلاح شود اما اکنون گرفتار این مسائل هستیم و باید این چالش برطرف شود.

چمران تصریح کرد: متاسفانه امروزه شاهدیم از بین 126 هزار نماینده‌ای که امروزه در سطح شوراهای اسلامی شهر و روستا فعالیت دارند، برخی افراد گاهی اوقات گرفتار هوا و هوس‌های نفسانی خود می‌شوند و دست به تخطی از قوانین و سرپیچی از سوگندی می‌زنند که با خدا، خون شهیدان و مردم دارند. بیش از دو دهه است که در نظام شورایی کشور در عرصه های مختلف فعالیت دارم و از روی تجربه مشاهداتی که به چشم دیده‌ام، این را به شما برادران و خواهران عزیز می‌گویم که اگر کار خالصانه و مخلصانه باشد، برکت الهی هم پشتیبان آن خواهد شد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • بایدن از ابتدای سال ۲۰۲۴ تاکنون ۱۴۸ اشتباه لفظی مرتکب شده است
  • رکورد داران خطای پنالتی در تاریخ لیگ برتر فوتبال
  • نوع برخورد غرب با تجمعات دانشجویی نشان از ادعاهای واهی آنها است
  • معلمان الگوی خوبی برای دانش آموزان باشند
  • اژ‌ه‌ای: چرا باید فعال اقتصادی ‌را ممنوع‌الخروج کنیم؟!
  • انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور
  • انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است
  • شوراها حلقه میانی بین حاکمیت و مردم هستند
  • توجه همزمان به حقوق و مطالبات کارگری و کارفرمایی در نظام اسلامی
  • آیت‌الله جزایری از هیچ تلاشی برای اهداف انقلاب فروگذاری نکرد