Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@14:20:23 GMT

۲۰ هزار روستای کشور نیازمند اجرای طرح هادی است

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۱۰۷۲۱

۲۰ هزار روستای کشور نیازمند اجرای طرح هادی است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا شاملو ظهر چهارشنبه در مراسم بهره‌برداری از ۳ پروژه طرح هادی در نهاوند گفت: درگذشته تمام اعتبارات طرح‌ هادی استانی بود اما خوشبختانه طی سال‌های اخیر برای این پروژه‌ها ردیف ملی به‌عنوان کمک به طرح‌های هادی در نظر گرفته‌شده است.

وی بابیان اینکه همچنان نگاه این است که بخشی از منابع طرح‌های هادی باید از منابع استان تأمین شود، گفت: با توجه به وضعیت روستاها و اینکه اجرای طرح هادی مطالبه عمومی و کشوری شده در بخش‌های دیگر نیز ردیف ملی گرفتیم که کمک‌های خوبی هم صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن کشور بابیان اینکه نهاوند از میانگین شاخص برخورداری استان پایین‌تر است، گفت: باید کمک کنیم تا این عقب‌ماندگی جبران شود و در این راستا نیز باید بتوانیم مردم را تشویق به همکاری کنیم کمااینکه این همکاری‌ها و تعامل از قبل وجود داشته است.

وی در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر در بیش از ۲۰ هزار روستا با جمعیتی افزون بر ۲۰ خانوار هیچ نوع اقدامی به لحاظ اجرای طرح هادی دریافت نشده است.

شاملو با اشاره به اینکه از  ۱۸ هزار روستایی که طرح هادی برای آن اجراشده ۱۲ هزار روستا فاز اول را به پایان رسانده اند، گفت: برای این بخش حدوداً سالی ۳ هزار ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا فاز اول بهسازی را در یک دوره ۱۰ ساله در تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور انجام دهیم.

وی اظهار کرد: این در حالی است که میزان اعتبارات بنیاد مسکن نهایتاً ۲۵ تا ۳۰ درصد این مبلغ است و حتماً نیاز است یک کار ملی انجام دهیم تا در مناطقی که عقب هستند کار ویژه‌ای انجام شود.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن کشور گفت: خوشبختانه علی‌رغم محدودیت اعتبارات با مشارکت مردمی، شوراها و کمک‌های در سطح کشور، سال گذشته در بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ روستا فعالیت اجرایی داشتیم به طوری که در یک هزار روستا پروژه جدید آغاز و در بیش از ۳۵۰۰ روستا پروژه‌های نیمه‌تمامی قبل اجرا و تکمیل شد.

وی عنوان کرد: تنها در بخش واگذاری قیر طی سه سال گذشته بیش از ۶۰ میلیون مترمکعب آسفالت انجام و ۷۵۰۰ کیلومتر آسفالت شبکه معابر در بیش از ۷ هزار روستا صورت گرفنه اما به دلیل پراکندگی مشخص نیست.

شاملو ادامه داد: در بحث توسعه روستایی کارهای خوبی شروع‌شده و در برنامه پنج‌ساله ششم با کمک نمایندگان مجلس ظرفیت‌های خوبی برای روستاها در نظر گرفته‌شده و در ماده‌های  ۲۷، ۵۲ و ۹۹ قانون برنامه احکام خوبی صادرشده است.

وی بابیان اینکه برای بخشی از آن‌ها مجوزهای قانونی گرفته‌شده و در بودجه نیز دیده‌شده است، گفت: در بخش‌هایی هم موفق به اخذ مجوز نشده‌ایم اما پیگیر هستیم و با سازمان برنامه بودجه مکاتباتی انجام‌شده که امیدواریم تمامی مصوبات در بودجه ۹۸ دیده شود.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن کشور یکی از اقدامات اخیر بنیاد مسکن که در چند استان به‌صورت پایلوت انجام می‌شود را منظومه‌های روستایی عنوان کرد و گفت: در استان همدان تنها انتخاب‌شده برای اجرای طرح منظومه روستایی بخش گیان است که طبق آخرین اخبار مطالعات آن شامل شناخت و مطالعه منطقه به اتمام رسیده است.

وی گفت: امیدواریم در اوایل نیمه سال آینده شاهد اتمام آن باشیم و با تصویب در شورای برنامه‌ریزی استان قدمی در راستای توسعه پایدار شهرستان نهاوند برداشته شود.

شاملو بابیان اینکه در بحث کمک به جبران عقب‌ماندگی روستاهای شهرستان نهاوند آنچه در توان ما بود به کار گرفته‌شده است، گفت: حدود ۲ میلیارد ۵۰۰ میلیون تومان قیر و اعتبار در نظر گرفته‌شده که در این سفر هم یک میلیارد به سهم قیر نهاوند اضافه می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات خوبی در کمیسیون برنامه‌وبودجه مصوب شده است، گفت: در قانون تنظیم و اصلاح بودجه ۹۷ که امیدواریم هردو هرچه سریع‌تر در صحن علنی تصویب شوند می‌توانیم سهم قابل‌ملاحظه‌ای به استان ارائه دهیم.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن کشور، گفت: دریکی از این طرح‌ها ۴۵۰ میلیارد تومان برای طرح‌های هادی در نظر گرفته‌شده است و امیدواریم بتوانیم در سه‌ماهه سوم سال و اوایل سه‌ماهه چهارم مبالغ خوبی برای طرح‌های نیمه‌کاره در نظر بگیریم تا سرعت اجرای پروژه‌ها بیشتر شود و امیدواریم شاهد پیشرفت روستاهای کمتر برخوردار باشیم.

کد خبر 4433228

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی طرح هادی روستایی نهاوند همدان اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی کرمانشاه گرگان بوشهر خبرگزاری مهر یاسوج مشهد شیراز خرم آباد شهرکرد بارش باران خطبه های نماز جمعه مرز مهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۰۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ اصالت و هویت روستاهای هدف گردشگری در قوچان

عزیز ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: باید هم‌زمان با اجرای طرح‌های هادی در سطح روستاها یا بازسازی و مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی، بافت و اصالت خانه‌های روستایی هم حفظ شود که این مساله به‌ویژه در روستاهای هدف گردشگری مورد توجه است.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قوچان با اشاره به شناسایی ۱۶ روستای دارای بافت با ارزش در قوچان به‌ویژه روستاهای هدف گردشگری، بیان کرد: برای شروع کار از روستای هدف گردشگری شمخال شروع که یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار پیش‌بینی‌شده است و طرح آن مراحل نهایی را طی می‌کند تا به سمت اجرایی شدن حرکت کند.

وی با تأکید بر این مطلب که باید نمای سنتی نیز در ساخت خانه‌های روستایی به‌جای نماهای سنگی فرهنگ‌سازی تا هویت روستایی حفظ شود، گفت: این مساله در روستای عمارت در حال انجام بوده و حتی طرح سنتی برای دیوارهای مسجد این روستا پیش‌بینی‌شده است تا همان حالت سنتی قدیم مورد توجه قرار بگیرد.

ابراهیمی یکی از مهم‌ترین اقدامات دولت را طرح نهضت ملی مسکن دانست و خاطرنشان کرد: سال گذشته یک هزار و ۱۰۳ واحد در سطح روستاهای این شهرستان سهمیه در نظر گرفته‌شده بود که یک هزار و ۳۸ واحد انعقاد قرارداد انجام دادند و تاکنون برای ۱۹۰ واحد پایان کار صادرشده است.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قوچان بابیان اینکه ۵۸۴ واحد مسکن روستایی این طرح نیز در مرحله دیوارچینی قرار دارند، تصریح کرد: از مجموع ۴۰ هزار پاکت سیمان تقسیمی نیز برای شهرستان ۱۵ هزار ۵۹۳ پاکت به‌صورت رایگان تحویل متقاضیان شده است.

کد خبر 6087358

دیگر خبرها

  • اجرای طرح هادی و پروژه‌های عمرانی در روستا‌های سروآباد
  • جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیازمند اجرای طرح‌های تحولی است
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستایی جوزستان به معدن
  • ۱۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های هادی در ناغان
  • سیل موجب انسداد ١٠ راه روستایی در شهرستان بم شد
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • حفظ اصالت و هویت روستاهای هدف گردشگری در قوچان
  • اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری
  • زمین‌های کشاورزی به طرح‌ هادی روستایی اختصاص نیابد