Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر داخل دفتر نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مسیر تجارت الکترونیک فعالیت ها را به سمت موبایل سوق داده است و تسلط بازار موبایل بر حوزه تجارت الکترونیک یک تسلط دایمی است و در این حوزه تهیه محتوا برای ما بسیار جدی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «حمیدرضا احمدیان»، در نخستین پنل تخصصی صادرات اپلیکیشن های موبایل در عصر تحریم گفت: صادرات، اپلیکیشن و تحریم موضوعاتی هستند که نیازمند وقت گذاری بیشتری است و باید این موضوع با دقت مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر داخل دفتر نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ما در اولین موضوع باید به این موضوع نگاه کنیم که عملکرد صادراتی ایران چگونه است، ما در حال حاضر به کشورهای همسایه محصولاتی از قبیل پتروشیمی و کشاورزی را صادر می کنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: ایران در حوزه صادرات فناوری چندان موفق عمل نکرده به صورتی که انگار به این موضوع توجه چندانی نشده است و هم اکنون مسئله تجارت الکترونیکی برای ما چندان گسترده نیست.

 

احمدیان افزود: مسیر تجارت الکترونیک فعالیت ها را به سمت موبایل سوق داده است و تسلط بازار موبایل بر حوزه تجارت الکترونیک یک تسلط دایمی است و در این حوزه تهیه محتوا برای ما بسیار جدی است.

 

وی خاطرنشان کرد: شاخص آمادگی تجارت الکترونیک در ایران هنوز برای ما دغدغه است و ما نمی دانیم که آیا فقط باید به فضای داخلی کشور پرداخت یا با ارایه محصولات بین المللی به حضور در بازارهای سایر کشورها نیز فکر کنیم.

 

احمدیان خاطرنشان کرد: چالش های پیش روی استارت آپ ها برای توسعه صادرات این است که آیا بازار فعالیت ما شناسایی شده است یا خیر و در کنار آن بسیاری از استار آپ ها نیز توان مالی کافی برای گسترش فعالیت های خود در گستره بین الملل ندارند.

 

وی خاطرنشان کرد: در حوزه it‌ ما چند ارگان داریم که دغدغه صادرات دارند؟ و آیا به فکر حل مسئله چالش ها بر روی یک میز هستند یا خیر.

 

وی افزود: ما هر محصولی را که بخواهیم در حوزه Ict به سایر کشورها ارایه کنیم در کنار تحریم مسایل دیگری را نیز پیش رو داریم که باید برای حل آنها راهکار داشت.

 

وی خاطرنشان کرد: ما در کنار تحریم ها فرصت های زیادی را نیز برای توسعه صادرات در اختیار داریم. ایران هم اکنون با نیروی کار مستعد، مدل های اجرایی برای انجام کار و بازارهای منطقه ای مثل افغانستان و تاجیکستان از جمله فرصت های خوب این حوزه می باشد.

 

وی با بیان اینکه در حوزه صادرات نرم افزارهای موبایل باید به دنبال راهکارهای ملی بود، گفت: ما باید با ایجاد شرکت های چند ملیتی، ساختارهای قوی در حوزه شرکت های خصوصی را برای حضور در سایر کشورها فراهم نماییم.

 

وی خاطرنشان کرد: توجه به برنامه نویسان آزاد باید در دستور کار قرار گیرد و برای این موضوع شرکت هایی راه اندازی شوند تا بتوانند در خارج از کشور فعالیت خود را انجام دهند.

 

وی افزود: در حوزه صادارت فاوا به مسایل کلیدی پرداخت که امروز شاهد فرصت تکرارنشدنی در این بخش هستیم و با ایجاد کانون های پشتیبانی می توان با کنار هم قرار دادن بخش خصوصی و دولتی به تحریم ها غلبه کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: مشکلات ما در حوزه صادرات متعلق به امروز و دیروز نیست بلکه این مشکلات انباشته شده و باید برای ایجاد زیرساخت های مناسب در توسعه و صادرات اپلیکیشن ها موفق عمل کنیم.

 

 

پایان پیام/55

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون های مساجد اربعین حسینی پیاده روی اربعین سوگواره علمدار کربلا اربعین وزیر ارشاد اردبیل شیراز کانون های فرهنگی هنری مساجد اپلیکیشن تلفن همراه تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۱۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین مانور انتخابات الکترونیک در شیراز برگزار شد 

این مانور با مشارکت ۷۰ نفر کاربر و ۷۰ نفر بازرس و بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی با موفقیت برگزار و صورتجلسه‌های نهایی تهیه، تنظیم و خودکار ارسال شد. 

در این مانور هماهنگی تمامی دستگاه‌های الکترونیک اختصاص یافته به شعب اخذ رای به روزآوری و پیکر بندی و آماده‌ی به کار گیری در انتخابات ۲۱ اردیبهشت ماه شدند.

لازم به ذکر است در این مانور فرآیند احراز هویت رای دهندگان با پنج نوع مدرک شناسایی و هویتی کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه رانندگی و کارت پایان خدمت مورد تمرین قرار گرفت که به صورت کامل قابلیت عملیاتی کسب شد. 

مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان شیراز و زرقان برای تعیین دو منتخب از بین چهار کاندید راه یافته به مرحله دوم همزمان با دیگر حوزه‌های انتخابیه کشور صبح جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • دومین مانور انتخابات الکترونیک در شیراز برگزار شد 
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • تمرکز ویژه استان اصفهان بر تکمیل زنجیره ارزشی صادرات‌ محور
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • ۲۰۰ میلیون یورو ارز حاصل از فعالیت کارت‌های بازرگانی در کردستان بازگردانده شد