Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست ؛ محمد مخبر دزفولی عصر چهارشنبه در آیین افتتاح و بهره برداری از پروژه های اشتعالزایی توانمندی اقتصادی و زیربنایی برکت در راور استان کرمان افزود: بنیاد برکت در 700 روستا که تعداد 70 روستا بسیار محروم هستند مشغول خدمات رسانی است.

وی بیان کرد: حدود 2 سال قبل در تفاهم نامه ای قول دادیم که ظرف سه سال بیکاری را در شهرستان راور با همکاری مسئولان از بین ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس ستاد فرمان اجرایی امام (ره) خطاب به مردم راور تصریح کرد: به خدا توکل کردیم و امروز نتیجه زحمات را در چهره شما می بینیم.

وی ادامه داد: امروز جانثار تدابیر رهبری هستیم و نجات کشور با حضور شما مردم است که بحق الگوی اقتصاد مقاومتی هستید.

مخبر دزفولی با تاکید براینکه باید مدلی از توسعه را ارائه کنیم که کشور را نجات دهد ،اظهار داشت: در کرمان 10 مورد تسهیلات عملیاتی شده که چهار مورد آن در راور بوده است.

*800 فرصت شغلی توسط بنیاد برکت در راور محقق شد
مدیرعامل بنیاد برکت نیز در این آیین گفت:یکهزار و 500 فرصت شغلی در قالب طرح سحاب(سرمایه‌گذاری حمایتی اقتصادی برکت) توسط این بنیاد در راور برنامه ریزی شده است که تاکنون 800 فرصت آن محقق شده است.

سعید جعفری افزود: مابقی اشتغال تعهد شده نیز تا آذرماه توسط بنیاد برکت محقق خواهد شد.
طی توافقنامه ای در سال 95 با استانداری کرمان بنیاد برکت مکلف به ایجاد سه هزار شغل در منطقه راور کرمان شد.

مدیرعامل بنیاد برکت اظهار داشت: همچنین در طرح آسمان این بنیاد تا شهریور سال آینده 800 فرصت شغلی در راور فراهم می شود.

جعفری مجموع سرمایه گذاری بنیاد برکت در راور را 45 میلیارد تومان ذکر کرد و افزود: در بنیاد برکت ثابت کردیم با همت جمعی و هزینه کم می توان اشتغال زیاد ایجاد کرد.

وی تصریح کرد: در طرح های بنیاد برکت به دادن وام اکتفا نمی کنیم بلکه ظرفیت ها و امکانات افراد را در نظر می گیریم.

سرپرست استانداری کرمان هم در این آیین گفت: بحث اشتغال جزو اولویت های دولت تدبیر و امید است.

محمد جواد فدایی افزود: تمرکز ستاد اجرایی فرمان امام بر ایجاد اشتغال است و امیدواریم با همکاری ستاد در سایر شهرستان های استان نیز این بحث دنبال شود.

وی تصریح کرد: خوشحالیم که برنامه های معین های اقتصادی به جد در حال پیگیری است
ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تا به امروز 2هزار و 408 طرح را در حوزه‌های محرومیت‌زدایی، توانمندسازی اقتصادی، اشتغال‌زایی، امور زیربنایی و عمرانی، ساخت مدرسه، مسجد و مراکز فرهنگی و سلامت در استان کرمان اجرا کرده است.

ساخت مسکن محرومان، ارایه‌ خدمات بیمه‌ای، اعطای وام قرض‌الحسنه و ارایه‌ خدمات مالی و بیمه‌ای به ایتام نیز از جمله دیگر اقدامات عام‌المنفعه‌ی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در استان کرمان به شمار می‌رود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بنیاد برکت بخش کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۵۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی این آیین عصر پنجشنبه با حضور رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، رئیس پارک علم و فناری دانشگاه، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره بنیاد دانشگاهی فردوسی و جمعی از خیران حوزه علم و فناوری در منزل این بانوی نیکوکار برگزار و به پاس قدردانی از این اقدام خیرخواهانه نشان نیکوکاری بنیاد دانشگاهی فردوسی به بانوی نیکوکار، ضیاالملوک فضل خراسانی اعطا شد.

این بانوی خیر در مراسم اهدای منزل خود گفت: به نظر من هر شخصی که ثروتی بیشتر از حد خود دارد باید از این اقدامات انجام دهد، من هر روز از اینکه این‌کار را انجام داده‌ام بیشتر از روز قبل احساس خوشحالی می‌کنم و هرگز پشیمان نیستم.

فضل خراسانی ادامه داد: این فضا بعد از من هست تا همه از آن استفاده کنند.

همچنین وی با اظهار خرسندی از آشنایی با جمع بنیاد دانشگاهی توضیح داد: گمان نمی‌کنم که کار بزرگی انجام داده‌ام بلکه به نظر من این کار طبیعی بوده و نیازی به تشکر ندارد.

رییس دانشگاه فردوسی مشهد با تشکر و قدردانی از خانم فضل خراسانی بابت ایجاد مرکز نوآوری و فناوری دانشجویان بیان کرد: در استان خراسان رضوی نخبگان زیادی هستند که نیاز به حمایت دارند، حمایت‌های دولتی تنها می‌تواند بخشی از مشکلات را حل کند، اما حضور خیرینی همچون شما باعث سامان گرفتن اوضاع و زندگی دانشجویان نخبه می‌شود.

مسعود میرزایی افزود: ما در استان خراسان رضوی افراد زیادی را داریم که استطاعت مالی دارند و بسیار پسندیده است که این افراد وارد عرصه‌های علمی و فناوری شوند.

این منزل اهدا شده به مساحت ۵۰۰ مترمربع در خیابان ملاصدرای مشهد واقع است.

بنیاد دانشگاهی فردوسی نخستین سازمان مردم‌نهاد دانشگاهی در ایران است که در سال ۱۳۸۳ در دانشگاه فردوسی مشهد به همت جمعی از خیران دانشگاهی و غیردانشگاهی تأسیس شد و تاکنون در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، علمی و فناورانه فعالیت‌های عام‌المنفعه داشته و موفق به تأمین و احداث هفت خوابگاه دانشجویی با ظرفیت ۲۲۰۰ تخت با کمک خیران شده و اکنون نیز علاوه بر این فعالیت‌ها به تأسیس مراکز نوآوری برای حمایت از ایده‌های نوآورانه دانشجویان اقدام می‌کند.

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • نمازگزاران شهرستان راور در حمایت از مردم مظلوم غزه شعاردادند
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • مشکل آب‌گرفتگی بلوار ارغوانیه رفع شد/ آماده‌باش اکیپ‌های ستاد سیل تا پایان بارش‌ها
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • شهرستان اشکذر میزبان شهید گمنام
  • آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • اعزام دانشجویان عمره گزار به عمره مفرده
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان