Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسن شیرزاد در نشست مشترک با مسئولان تعاون روستایی استان یزد و نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در حال حاضر، مهم‌ترین چالش امروز بخش کشاورزی از منظر سیاستگذاری، طراحی یک نظام الگویی جامع و فراگیر است که بتواند تکثر و تنوع فعالیت‌های مدرن در بخش کشاورزی را تضمین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این منظر تنها سازمان تعاون روستایی با بیش از نیم قرن حیات خود از چنان توان، ارتباط و اعتمادی برخوردار شده که با تعاملی که با کشاورزان و روستائیان در قالب یک سیاست و سنت هماهنگ درون بخشی دارد، می تواند در این راستا اقدام کند.

شیرزاد خاطرنشان کرد: بر این اساس، حذف سازمان مرکزی تعاون روستایی و قطع روابط این سازمان با کشاورزان و روستایی و به هم خوردن سنت‌های جاری، به طور قطع موجب بروز مشکلات بسیاری برای بخش کشاورزی و کاهش سرمایه اجتماعی در جامعه روستایی خواهد شد.

شیرزاد بیان کرد: به طور قطع صدمات این امر به طور مستقیم متوجه کشاورزان و روستاییان کشور خواهد بود و این مسئله موجب کاهش تولیدات بخش کشاورزی شده و در مجموع ضایعه ای برای کشور محسوب خواهد شد.

نماینده مردم میبد و تفت در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته توسط سازمان و شبکه تعاون روستایی در منطقه اظهار داشت: با توجه به حضور شبکه تعاونی های روستایی و کشاورزی در اقصی نقاط منطقه و نقش موثر سازمان تعاون روستایی در هدایت، حمایت و نظارت این شبکه عظیم مردمی، باید ضمن توجه ویژه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های منطقه و شبکه تعاونی‌ها، با همکاری و تعامل کارآمد در راستای رفع مشکلات روستانشینان و کشاورزان و توسعه هرچه بیشتر روستاها تلاش کنیم.

به گزارش مهر، در این نشست، درخواست مشترک امام جمعه، فرماندار، نماینده مردم شهرستان میبد در مجلس شورای اسلامی و مدیر سازمان تعاون روستایی استان یزد مبنی بر ارتقاء نمایندگی تعاون روستایی شهرستان میبد به اداره شهرستان مطرح شد که موافقت مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور اعلام و دستور پیگیری صادر شد.

کد خبر 4433683

منبع: مهر

کلیدواژه: حسن شیرزاد سازمان مرکزی تعاون روستایی یزد اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی کرمانشاه گرگان بوشهر خبرگزاری مهر یاسوج مشهد شهرکرد شیراز خرم آباد مرز مهران بارش باران خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۶۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین گفت: ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین در راستای جلوگیری از هدررفت آب و مدیریت آب رهاسازی‌ شده در این کانال لایروبی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، منصور ستوده امروز -چهارشنبه پنجم اردیبهشت- در جلسه مدیریت آب رهاسازی‌شده سد طالقان جهت مصارف کشاورزی دشت قزوین اظهار کرد: در راستای کمک به رفع مشکلات ناشی از کمبود آب شبکه و کاهش میزان مشکلات کشاورزان از سال گذشته تاکنون جهت راه‌اندازی چاه‌های تلفیقی از محل اعتبارات جاری این شرکت هزینه شده است.

وی با بیان اینکه قطعات اساسی مورد نیاز جهت بهره‌برداری این چاه خریداری و نصب شده است، افزود: ۶۰ کیلومتر لایروبی کانال آبیاری دشت قزوین نیز از دیگر اقدامات انجام شده در راستای جلوگیری از هدر رفت آب و مدیریت آب رهاسازی شده در کانال آبیاری دشت قزوین است.

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای استان قزوین خاطرنشان کرد: در سال گذشته با رایزنی‌ها و پیگیری‌های به عمل آمده و مساعدت‌های وزیر نیرو و معاون آب و آبفا ۹۰ میلیون مترمکعب آب از سد طالقان جهت مصارف کشاورزی دشت قزوین منتقل شد که با مدیریت مناسب و همکاری و همراهی کشاورزان به خصوص تشکل آب‌بران این میزان برای کشت‌های پاییزه، بهاره و تابستانه مصرف شد.

ستوده اضافه کرد: در سال زراعی جاری با پیگیری‌های به عمل آمده از ۱۵ فروردین‌ماه آب در کانال آبیاری دشت قزوین جاری شده و در حال حاضر نیز دبی آن ۱۰ مترمکعب در ثانیه است و امیدواریم همچون سال گذشته با همراهی و همکاری کشاورزان و تشکل آب‌بران بتوانیم این آب را به صورت مدیریت‌شده توزیع کنیم.

محمدتقی امان‌پور، رئیس کمیته احیا و پایدارسازی دشت قزوین نیز در این جلسه با اشاره به موضوع مدیریت آب رها سازی شده سد طالقان جهت مصارف کشاورزی دشت قزوین عنوان کرد: لایروبی کانال‌های شبکه آبیاری دشت قزوین و اصلاح و بازسازی شبکه آب شرب تهران با هدف جلوگیری از هدر رفت آب و افزایش میزان بهره‌وری باید در دستور کار قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه برای تأمین منابع مالی این موضوعات می‌توان از مولدسازی دارایی‌های دولت استفاده کرد، گفت: باید برای حل مشکلات ناشی از کمبود آب به ویژه در بخش کشاورزی طرح و برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت داشته باشیم.

مشاور استاندار قزوین با بیان اینکه به عنوان یک اقدام کوتاه‌مدت باید خسارت ناشی از خشکسالی و کمبود آب برآورد شود، افزود: این خسارت از طریق صندوق بیمه برای کشاورزان جبران شود که پیگیری این موضوع بر عهده سازمان جهاد کشاورزی استان است.

امان‌پور ادامه داد: پیگیری جهت افزایش سهمیه آب کشاورزی دشت قزوین از سد طالقان برای سال زراعی جاری هم باید توسط شرکت آب منطقه‌ای استان پیگیری شود. در ضمن مطالعه و اجرای طرح آبخیزداری جامع حوضه آبریز دریای خزر هم به عنوان برنامه‌ای بلندمدت و مطالبه مهم استان که می‌تواند بخش عمده‌ای از مشکلات کشاورزان منطقه را حل کند، باید از سطوح بالا پیگیری شود.

کد خبر 747473

دیگر خبرها

  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی
  • معرفی رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان پیرانشهر
  • توزیع بیش از ۳۵ میلیون لیتر مواد سوختی در بین روستائیان استان قزوین
  • توزیع بیش از ۴۷ هزار تن آرد روستایی در بین روستائیان استان قزوین
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • آمادگی ۳۵ مرکز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان
  • ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد
  • ۱۱۶هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند