Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساوه - ایرنا - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: ترویج فرهنگ و ادبیات عاشورایی در جامعه می تواند سبب کاهش آسیب های اجتماعی شود.

به گزارش ایرنا، «محسن شریفی» شامگاه چهارشنبه در پنجمین همایش منطقه ای شعر عاشورایی در سالن سلمان ساوجی اظهار داشت: مکتب و فرهنگ عاشورا یکی از مهمترین عوامل بازدارنده برای محافظت از قشر جوان در برابر انواع آسیب های اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: ادبیات عاشورایی مجموعه کاملی از ارزش هایی چون ایثار، مقاومت، جوانمردی، نبوغ و علایقی است که می تواند نجات دهنده بخش عظیمی از جامعه انسانی در جهان امروز باشد.
شریفی با اشاره به همایش شعر عاشورایی افزود: 320 اثر شعری از 120 شاعر اهل استان های قم، البرز، مرکزی، قزوین و همدان به دبیرخانه همایش ارسال شد که در نهایت و با رای هیات داوران، آثار برگزیده معرفی و مورد تشویق قرار گرفتند.
امام جمعه ساوه نیز گفت: شعر و ادبیات بیانگر اندیشه و بازتاب دهنده فرهنگ عمومی ملت ها است.
حجت الاسلام سید «ابراهیم حسینی» افزود: شعر و خطابه همانند رسانه ها با انتقال پیام، قدرت تاثیرگذاری بالایی دارد.
وی افزود: نرم افزار و منطق دنیای استکبار زور است و اگر آمریکا و استکبار از لحاظ نرم افزاری حرفی برای گفتن داشتند، به اقداماتی مانند تحریم، ارعاب و ترور متوسل نمی‌شدند.
حجت الاسلام حسینی ادامه داد: رسانه های نرم افزاری مانند انواع سخت افزاری بسته به محتوا و جهت گیری، می توانند تاثیر خوب یا بد داشته باشند و شعر عاشورایی نیز به مثابه یک رسانه باید پیام عاشورا را به درستی، به صورت حماسی و واقع ‌بینانه منتقل کند.
وی گفت: شاعر اهل بیت (ع) باید در بیانش دارای اخلاص و احساس مسئولیت باشد و باید اشعار عاشورایی فرهنگ جهاد و شهادت را در جامعه ترغیب کند.
در پایان این همایش که فرماندار ساوه و جمعی از شعرا و مسئولان این شهرستان نیز حضور داشتند، با رای هیات داوران محمد مهدی خانمحمدی از قم، علی اصغر ذاکری از ساوه و عباس همتی از قزوین رتبه های برتر را به دست آوردند.
ساوه از شهرهای قدیمی ایران زمین است که در تاریخ خود شاعران و نویسندگان به نام و معروفی با آثاری فاخر داشته است که نامدارترین آنها سلمان ساوجی است.
9921/6539/3075

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي شعر عاشورايي ساوه ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۷۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در دیدار با محمدحسین تقی‌پور فرمانده سپاه شهرستان دامغان با اشاره به ساختار دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: بخشنامه و آیین‌نامه‌های دقیق، ساختار خوب، کارکنان و اعضای هیئت علمی توانمند از دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی پویا و قانونمند ساخته که با توجه به رعایت قوانین کمترین معضلات را در آن شاهد هستیم.

وی اضافه کرد: فعالیت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان یک مفهوم مهم در جامعه علم و فناوری دارای اهمیت بالایی است و این فعالیت‌ها نه‌تنها به توسعه علم و فناوری کمک می‌کند، بلکه نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اجتماعی دارد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان متذکر شد: یکی از دستاورد‌های دانش‌بنیانی از زیست‌بوم علم و فناوری کشور است و این دستاورد نشان‌دهنده توانایی دانش‌بنیان‌ها در تجهیزات پیشرفته و مقابله با تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی است.

افشاری متذکر شد: همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان بر پایه نوآوری و دانش‌افزایی سریع عمل و با تجاری‌سازی محصولات خود به توسعه اقتصادی کشور کمک می‌کند و می‌تواند در توسعه جامعه و اقتصاد کشور اثربخش باشد.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: راهی به جز حرکت به سوی کار و تولید نیست و با توسعه فرهنگ کار و کارآفرینی نیازمند تلاش‌های جدی و نهادینه‌سازی آن در جامعه هستیم، آموزش و ترویج مفاهیم کارآفرینی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی می‌تواند نقش مهمی در توسعه این فرهنگ داشته باشد.

افشاری تأکید کرد: آموزش مهارت‌های کارآفرینی به جوانان و دانشجویان می‌تواند آینده‌ی کاری آنها را تحت تأثیر قرار دهد و با توجه به اهمیت کلیدی کارآفرینی در توسعه کشور، تلاش‌های جدی برای ترویج این فرهنگ و ایجاد محیط‌های حمایتی برای کارآفرینان در برنامه‌های ما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ورزش باستانی ترویج فرهنگ پهلوانی و جوانمردی
  • اسم گذاری ۱۷ شوال به عنوان روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای
  • تأکید بر حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی و ترویج  فرهنگ حجاب و عفاف در مهاباد
  • همایش کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در هفشجان
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانواده‌ها
  • باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم
  • تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک در بین دانش آموزان