Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور با انتشار نامه‌ای خطاب به مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان مشکلات بازنشستگان خواستار توجه هرچه بیشتر برای رفع دغدغه بازنشستگان شد.

به گزارش ایلنا، نصر الله دریابیگی (عضو کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور و رئیس هیئت مدیره کانون بازنشستگات تامین اجتماعی استان مازندران) با انتشار نامه‌ای خطاب به  تقی نوربخش (مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی) با بیان مشکلات بازنشستگان خواستار توجه هرچه بیشتر برای رفع دغدغه بازنشستگان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل نامه «نصر الله دریابیگی» خطاب به «تقی نوربخش « که در پنج بند تنظیم شده بدین شرح است.

همانگونه که مستحضرید طی ماه‌های اخیر ناشی از خباثت شیطان بزرگ از بیرون همچنین بی‌مهری‌ها، طمع ورزی و بی‌انصافی عده‌ای از درون بر حجم مشکلات جامعه بزرگ کارگران و بازنشستگان افزود و کما فی سابق این بار هم بازنشستگان و کارگران بوده و هستند که بیشترین آسیب بر آنان وارد و این قشر به شدت زیان دیده، تحت فشار سهمگین و غیرقابل تحمل اقتصادی و اجتماعی قرار گرفته‌اند.

اما اکنون با صرف نظر از این کلیّت، ذیلاً به مشکلی جدید که نه آمریکا و نه به دشمنی دیگر مربوط نمی‌شود و فقط و فقط ناشی از کم‌کاری، بی‌توجهی و مسامحه‌کاری افرادی از زیرمجموعه جنابعالی مربوط می‌شود، اشاره، توجه و عنایت به موارد معروضه ذیل‌الذکر، به عنوان تقاضایی جدی مورد تقاضاست.

١- قطعاً تصدیق خواهید فرمود با توجه به افزایش کمی بیمه‌شدگان و بازنشستگان و مستمری بگیران در سطح کشور ، مراکز درمانی و آزمایشگاهی ملکی سازمان، علی‌رغم عزم جدی کارکنان آن، قادر  به پاسخگوئی و امکانات متناسب با افراد تحت پوشش چه از لحاظ کمی و چه از کیفی نبوده و نیست و اکنون عمده نارضایتی‌ها از عملکرد سازمان مربوط به همین حوزه می‌باشد.

٢- علی‌رغم عدم اقبال اعضای کانونهای بازنشستگان به مطرح شدن بیمه تکمیلی (که به حق هم بوده) و در واقع این اقدام موجب کاهش یک طرفه خدمات تعهدی سازمان در حق بیمه شدگان و بازنشستگان و متقابلاً باعث تحمیل هزینه مضاعف بر این قشر ستمدیده. با این حال عده ای خیرخواه و دلسوز برای آینده سازمان به بقاء، موضوع کسر حقوق بیمه مضاعف، از حقوق اندک و زیرخط فقر بازنشستگان، تحت عنوان حق بیمه تکمیلی را عملیاتی که این اقدام موجب تقویت منافع سازمان وکاهش قابل ملاحظه خدمات‌گیری از آن گردید. که بعید است هیچ منصف، مدعی خلاف این ادعای صادق باشد.

٣- سازمان تأمین اجتماعی هر ماهه اقدام به کسر مبلغی از حقوق بازنشستگان جهت واریز به حساب شرکت طرف قرار داد با این کانون جهت پرداخت هزینه‌های درمانی آنان می‌نماید. و این مبلغ امانت است در ید سازمان که شرعاً و قانوناً سازمان حق دخل و تصرف در آن ندارد. مع‌الوصف مدتهاست عده‌ای در آن سازمان برخلاف روش و آئین امانتداری با دست درازی بر این امانت، با تأخیر در واریز آن وجوه به حساب طرف قرارداد این کانون (شرکت آتیه‌سازان حافظ) موجب سرگردانی بازنشستگان و اخلال در روند درمانی آنان گردیدند. زیرا شرکت مذکور به همین بهانه از پرداخت بموقع هزینه‌های درمانی اعضای کانون خودداری می‌نماید.

٤- جناب دکتر نوربخش: ناشی از این عمل مذموم نزد عرف، دین و مذهب که البته موجب ضمان حقوقی و شرعی برای سازمان هم می‌باشد و ایضاً موجبات نارضایتی مردم و از آن بدتر به زیر سوال رفتن خدمات شایسته سازمان در بخش‌های دیگر که انصافاً کارکرد همکاران در سایر بخش‌ها قابل تقدیر است، ما را با چالش شدیدی در مواجهه با اعتراض بازنشستگان عزیز که البته این اعتراضها بحق هم می باشد، نموده تا جایی که بعضی از همکاران روحیه کار در حوزه کانون را از دست داده، با اضطراب و دلهره در کانون حاضر می‌شوند. و این درحالیست که صددرصد این عمل بی‌ارتباط با دشمنی دشمنان بیرون وغیره بوده، تنها مسبب این کار بی‌انضباطی مالی در سازمان می‌باشد.

آقای دکتر: به صراحت می‌گوئیم اگر این مشکل در اسرع وقت مرتفع نگردد. لغو قرار داد با بیمه تکمیلی قطعی و آن وقت مراکز درمانی و مدیران شما مستقیماً مواجه با حجم شدیدی از اعتراض‌ها و انتقادها در مقابل نارسایی‌ها و کم‌کاری‌ها و عدم ایفای به موقع تعهد شده ما به جای حمایت از مدیران شما در کنار منتقدین به نقد و نقادی پرداخته، وضع ما بهتر از زمان حمایت از مدیران سازمان نزد اعضایمان خواهد شد. لذا تقاضامندم که با انتقال این عریضه به عنوان یک هشدار جدی به مدیران محترم ذیربط خود نسبت به رفع این مشکل اقدام عاجل  که چاره‌ای جز ء واریز به موقع وجوه امانی به حساب شرکت مذکور نخواهد بود، مبذول فرمائید.

٥- جناب آقای دکتر نوربخش: بعضی از مدیران سازمان مطرح می‌فرمائید که مقصر این حادثه، شرکت آتیه بوده، و آنان در این بحران می‌توانند بهتر خدمات دهند، درصورتیکه آمار و اسناد نشان می‌دهد در مازندران مبلغ واریزی سازمان به شرکت آتیه سازان (حق بیمه) در قرار داد ٩٧-٩٦ تا به امروز ٤١٢/٤٣٦/٠٠٠/٠٠٠ ریال بوده و کل خسارت پرداختی شرکت مذکور به بازنشستگان ٦٢٦/٢١٩/٠٠٠/٠٠٠ ریال می‌باشد.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی اقتصادی و اجتماعی تامین اجتماعی حقوق درمان فقر راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۹۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی

رییس سازمان سینمایی اولویت‌های تولید آثار سینمایی، کوتاه، مستند و انیمیشن در سال ۱۴۰۳ را در در یکصد و هفتمین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان سینمایی اعلام کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی در یکصد و هفتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی که به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد، با اشاره به شعار محوری سال گفت: سینما در سال گذشته موفق شد با عبور از چالش‌ها و حواشی گوناگون، بار دیگر جایگاه خود را ارتقا دهد و در حوزه‌های مختلفی چون توسعه زیرساخت، رونق اقتصادی، اعتمادسازی عمومی، برگزاری رویدادهای سینمایی، جریان کشف استعدادهای انسانی و رشد سرمایه اجتماعی، موفقیت‌های قابل اعتنایی را به دست آورد.

وی افزود: در کنار این توفیقات و دستاوردهایی که در حوزه‌های مختلف سینما شکل گرفته در سالجاری با عنایت به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» ضروری است با اهتمام ویژه‌تری با مشارکت خانواده سینما به سوی تحقق این مساله مهم گام برداریم.  

رئیس سازمان سینمایی خاطرنشان ساخت: علاوه بر ظرفیت‌ها و منابع موجود در سازمان سینمایی، خوشبختانه امسال با مساعدت وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی جناب دکتر اسماعیلی، اعتبار ویژه‌ای به منظور تقویت تولید آثار با اولویت های موضوعی مشخص در نظر گرفته شده که نشان‌دهنده جایگاه و قابلیت‌های خاص سینمای ایران در طرح مضامین گوناگون و تبیین گفتمانی در عرصه فرهنگ عمومی است.
خزاعی با توجه به نهایی شدن سیاستگذاری اولویت های تولیدی در شورای عالی تولید گفت: علاوه بر موضوعات اجتماعی، دینی، خانوادگی، اخلاقی، امسال در زمینه، تقویت بنیاد خانواده، توجه به موضوع جمعیت، حل مسائل اجتماعی، خدمات و پیشرفتهای نظام و کشور، توجه به مفاخر ملی و عناصر هویتی، عزت ملی، سبک زندگی ایرانی- اسلامی، ترویج امید، موضوع ایثار، شهادت، تبیین نقش جبهه مقاومت و تقویت فرهنگ عفاف و حجاب از جمله اولویت‌های ابلاغی تولیدات امسال است.

خزاعی با تاکید بر شاخص‌های موثر در رونق سالن‌های سینما خاطرنشان ساخت: محور رونق سینما مخاطب است؛ از نظر سازمان سینمایی تنوعی که روی پرده سینماها از لحاظ گونه‌های مختلف سینمایی وجود دارد، قابل اعتنا است. این تنوع هم در تولیدات بنیاد فارابی در ویترین فجر چهل و دوم و هم در برخی موسسات تولیدی دیده می‌شود و یکی از سیاست‌های سازمان سینمایی در سال جدید حفظ تنوع ژانرهای فیلم های روی پرده اکران خواهد بود.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به این مطلب که سال گذشته شاهد رکوردهای تاریخی فیلم‌های کمدی و کودک و نوجوان در حوزه اقتصاد سینما بوده‌ایم افزود: با سیاستهای اتخاذ شده در حوزه تولید و اکران فیلم‌ها، پیش‌بینی می‌شود در سال جاری این رونق و اقبال عمومی را به آثار اجتماعی، دفاع مقدس و سایر ژانرهای سینمایی شاهد باشیم.

رییس سازمان سینمایی با اشاره به آثار گفتمانی تولیدات سینمای ایران در جامعه گفت: بسیاری از مسایل و چالش‌های فرهنگی و اجتماعی را می‌توان با زبان هنر بیان کرد و سینما می‌تواند بستر و ویترین گفتمان جدی اندیشه‌ها و مفاهیم گوناگون جامعه باشد. همچنین سینما می‌تواند بسیار بیش از اینها به طرح دغدغه‌ها و مسایل مهم جامعه بپردازد.

در این نشست، معاونان، مدیران و روسای موسسات سینمایی نقطه نظرات خود را درباره مسائل جاری مدیریت سینما مطرح ساختند. 

گفتنی است: جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی، سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد که در آن اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، قادر آشنا، علیرضا اسماعیلی، محمدرضا سوقندی، مجید زین العابدین، محمد حمیدی مقدم، هاشم میرزاخانی، مهدی آذرپندار، لادن طاهری، سیدصادق موسوی، غلامرضا نجاتی و رمضانعلی حیدری خلیلی حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • افزایش ۳۵ درصدی حقوق بازنشستگان حداقل بگیر/ کمترین حقوق ۱۰ میلیون تومان می‌شود
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • جذب نیرو‌های بومی در شرکت‌های منطقه از مهم‌ترین دغدغه‌های جوانان دهلرانی است
  • مهمترین اخبار ۱۱ اردیبهشت/افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت