Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبر گزاری صداوسیما معاون بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت:: این نهاده‌های دامی شامل سویا، جو و ذرت است و از اردیبهشت  تا کنون 500 هزار تن به کشور وارد شده و بقیه این نهاده‌ها نیز به مرور و با تأمین مالی وارد خواهد شد.

مرتضی رضایی  با اشاره به واردات نهاده‌های دامی  از طریق شرکت پشتیبانی امور دام کشور  وشرکت‌های خصوصی افزود   مرغداران نگران نباشند زیرا نیاز مرغداری‌ها در این زمینه به طور کامل برآورده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی  با بیان اینکه تعاونی مرغداران شهرستان رفسنجان با 216 عضو و ظرفیت بالای 400 هزار جوجه‌ریزی در ماه ظرفیت بالایی به شمار می‌رود،  افزود این تعاونی در حال حاضر بیش از یک سوم گوشت مرغ استان کرمان را تولید می‌کند .

 مدیر عامل تعاونی مرغداران رفسنجان هم با اشاره به جوجه ریزی سالانه چهارمیلیون و پانصد هزار قطعه گفت : 135 واحد مرغداری فعال در شهرستان  تولید مرغ گوشتی و 7 واحد هم تولید سالانه 14 تن تخم مرغ را بر عهده دارند .
شهرآبادی افزود :زنجیره تولید رفسنجان 100 واحد توزیع مرغ گرم و کشتارگاه صنعتی با ظرفیت 3000 قطعه در ساعت دارد که برای 110نفر بصورت مستقیم و 150 نفر غیر مستقیم شغل ایجاد کرده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: نهاده های دامی واردات مرغداریها رفسنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۴۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره گیری از همه ظرفیت‌ها برای جبران خسارت منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت

 اسدالله عباسی با حضور در بین مردم شهرک گردشگری و زیارتی امامزاده ابراهیم (ع) شفت با اشاره به حریق نیمه شب گذشته و سوختن حدود ۱۳۰ واحد مسکونی و تجاری گفت: از همه ظرفیت‌های استانی و ملی برای جبران خسارت مردم این منطقه استفاده می‌شود.

استاندار گیلان با اشاره به آتش سوزی گسترده در شهرک امامزاده ابراهیم (ع) شهرستان شفت که عموما سازه‌های چوبی بودند افزود: تعدادی از این واحد‌ها بیمه می‌باشند وبخش زیادی از آنها بدون پوشش بیمه‌ای هستند.

وی به وضعیت شهرک امام زاده ابراهیم و خسارت وارده گفت: فرماندار شهرستان شفت، مدیرکل مدیریت بحران استان و مدیران حوزه زیرساختی گیلان با حضور در بین مردم حادثه دیده وضعیت را برای رفع مشکلات خسارت دیدگان بررسی کردند.

عباسی با تاکید بر اینکه هلال احمر اسکان اضطراری، تامین اقلام ضروری و غذای گرم برای این خانوار‌ها را آغاز کرده است افزود: به زودی کار آوار برداری شروع می‌شود.

استاندار گیلان با بیان اینکه گزارشی هم از این حادثه و وضعیت خسارت دیدگان به وزارت کشور و رئیس جمهور ارائه خواهد شد تصریح کرد: کمک‌هایی به صورت بلاعوض و در قالب تسهیلات برای ساخت منازل مسکونی و واحد‌های تجاری خسارت دیدگان این حادثه تامین خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • بهره گیری از همه ظرفیت‌ها برای جبران خسارت منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • داستان روز اول (6+4 نکته درباره جامعه پذیری کارکنان در سازمان)