Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد ارشدی سرپرست تیم ملی شنا جانبازان و معلولین در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیان کرد: خوشبختانه در این دوره از بازی‌های پارا آسیایی کاروان ورزشی ایران توانست عملکرد موفقی داشته باشد و تیم شنا هم یکی از تیم‌هایی بود که در موفقیت کاروان ورزشی ایران موثر بود.

او ادامه داد: مشکل عمده شنا در بازی‌های پارا آسیایی ادغام کلاس بندی بود که باعث کاهش مدال‌های ایران شد و شناگر‌های ما در بخش نابینایان فقط تنها کریمی توانست مدال برنز را کسب کند که اگر اختلاف دو صدم ثانیه وجود نداشت او اکنون مدال نقره را بدست آورده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ۶ ماده کلاسبندی‌ها ادغام شد و ملی پوشان ما باید با نفراتی در دو کلاس بالاتر از خودشان رقابت می‌کردند که این موضوع کار ما را سخت کرد.

به طلای کریمی در شنای نابینایان امیدوار بودیم

احمدی افزود: در شنای نابینایان در دوره قبل کریمی توانست یک مدال طلا کسب کند و در این دوره ما به مدال‌های طلای او امیدوار بودیم که متاسفانه ادغامی کلاسبندی‌ها کار ما را با مشکل مواجه ساخت و او تنها به کسب یک نشان برنز بسنده کرد.

اردوی مجارستان آمادگی ایزدیار را افزایش داد

سرپرست تیم شنا عنوان کرد: در بخش معلولین ما ۴ نماینده داشتیم که تنها شاهین ایزدیار توانست ۶ مدال طلا و یک نقره کسب کند که این موفقیت به دلیل حمایت مسئولان کمیته ملی پارالمپیک از تیم ملی شنا بود. کمیته ملی پارالمپیک شرایطی را مهیا کرد که ایزدیار به همراه سرمربی خود و کریمی دیگر شناگر کشورمان به همراه مربی خود راهی مجارستان شوند و قبل از حضور در بازی‌های پارا آسیایی اردوی ۱۵ روزه‌ای را در این کشور برگزار کنند و آماده راهی بازی‌ها شوند.

ملی پوشان ما در کلاس خود رکورد پارا آسیایی را ارتقا دادند

ارشدی تصریح کرد: ملی پوشان ما در کلاس خود توانستند رکورد پارا آسیایی را ارتقا دهند، اما به دلیل ادغام کلاس‌ها با وجود اینکه توانسته بودند در مرحله مقدماتی نفراتی از کلاس‌های بالاتر را شکست دهند و به فینال راه پیدا کنند، اما در این مرحله در برابر حریفانی از دیگر کلاس‌ها موفق به کسب مدال نشدند و با وجود رکوردشکنی در کلاس خود از ایستادن روی سکو‌های قهرمانی باز ماندند.

کسب ۷ مدال نشان از رشد چشمگیر ایزدیار نسبت به اینچئون دارد

او در ادامه عنوان کرد: در این دوره از بازی‌های حریف چینی شاهین حضور نداشت و به جای او یک رقیب از کشور قزاقستان با ایزدیار رقابت نزدیکی داشت که خوشبختانه شاهین توانست با اختلاف چند ثانیه از این حریف پیش باشد و مدال طلا را از آن خود کند.

سرپرست تیم شنا بیان کرد: در بازی‌های اینچئون شاهین تنها یک مدال نقره بدست آورده بود و اکنون کسب ۷ مدال نشان از رشد و پیشرفت چشمگیر او و تیم ملی شنا دارد.

او تصریح کرد: در رقابت‌های جهانی اگر ورزشکاری در کلاس خود بتواند در جایگاه نخست قرار گیرد به او مدال اهدا می‌شود، اما در این دوره از بازی‌های پارا آسیایی مسئولان برگزاری از اهدا مدال به ورزشکارانی که رکورد مناسب در کلاس خود را داشتند خودداری کردند و با وجودی اینکه ما سوال کردیم، اما آن‌ها در جواب گفتند که این تصمیم از قبل گرفته شده بود و این باعث شد ملی پوشان دیگر ما از کسب مدال باز بمانند.

یک سال پیش روی مدال شنا برنامه ریزی کردیم

ارشدی ادامه داد: یک سال و نیم پیش در جلسه‌ای که در کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد، خسروی وفا بیان کرد اگر بخواهیم در جدول ارتقا داشته باشیم باید روی مدال شنا و شطرنج برنامه ریزی کنیم و خوشبختانه در هر دو رشته ما شاهد مدال آوری ملی پوشان بودیم و نه تنها جایگاه چهارمی را حفظ کردیم بلکه توانستیم نسبت به دو دوره قبل با یک پله صعود در مکان سوم قرار بگیریم.

کاروان ورزشی ایران پتانسیل قرار گرفتن در جایگاه دومی را دارد

او درباره اینکه کاروان ورزشی ما می‌تواند در دوره بعدی در جایگاه دوم توزیع مدال قرار بگیریم گفت: هر دوره شرایط سخت‌تر می‌شود و تعداد ورزشکارانی که شرکت می‌کنند رو به افزایش است. البته کاروان ورزشی ایران پتانسیل قرار گرفتن در جایگاه دومی را دارد، اما این موضوع نیاز به برنامه ریزی و اردو‌های متعدد دارد تا ملی پوشان ما با آمادگی راهی مسابقات شوند.

ارشدی تصریح کرد: فاصله ما با جایگاه اول زیاد است، اما می‌توان با برنامه ریزی و افزایش اعتبارات در برخی رشته‌ها نیز فعالیت تیم ملی را آغاز کنیم. در تلاش هستیم در رشته شمشیربازی و ویلچرانی تیم ملی تشکیل دهیم تا با افزایش رشته‌های ورزشی کاروان شانس کسب مدال نیز اضافه شود.

امیدواریم حضور پاراتکواندو در رقابت‌های ۲۰۲۰ توکیو با کسب مدال همراه باشد

او در ادامه عنوان کرد: تاکنون رشته پاراتکواندو در بازی‌های پاراآسیایی و پارالمپیک حضور نداشته است و ما امیدواریم که اولین حضور این رشته در رقابت‌های ۲۰۲۰ توکیو با کسب مدال برای کاروان ورزشی ایران همراه باشد.

هدفمان قرارگرفتن در میان ۱۰ کشور برتر جهان در پارالمپیک است

ارشدی افزود: در شورای عالی و هیئت رئیسه تصمیم گرفته شده است تا در بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو ایران جزو ۱۰ کشور برتر جهان شود و امیدوارم که با تلاش ملی پوشان و برنامه ریزی مناسب در توکیو هم به این هدف مهم برسیم.

پاداش پای سکوی ایزدیار پرداخت شد

سرپرست تیم شنا درباره پاداش شاهین ایزدیار از سوی کمیته ملی پارالمپیک و وزارت ورزش و جوانان گفت: کمیته ملی پارالمپیک مطابق با صحبتی که کرده بود در پای سکو برای هر مدال طلای شاهین مبلغ ۵۰۰۰ دلار و برای مدال نقره او که مدال بعدی محسوب می‌شد ۵۰۰ دلار و در مجموع ۳۰ هزار و پانصد دلار به این ورزشکار اهدا کرد. اما در مورد پاداش وزارت ورزش و جوانان بر اساس آئیین نامه‌ای که در گذشته تصویب شده است برای مدال طلا اول صد در صد پاداش، طلای دوم ۵۰ درصد و طلای سوم ۲۵ درصد و طلای چهارم ۱۰ درصد اهدا می‌شود و به طور کل به کسی که بیش از یک مدال طلا کسب کند پاداشی معادل ۲ برابر یک مدال اهدا می‌شود و در نهایت فکر می‌کنم حدود ۳۲۰ سکه تمام بهار آزادی به او اهدا شود و البته این موضوع باز بستگی بعه تصمیم نهایی وزارت ورزش و جوانان دارد.

بیشتر بخوانید:

 ایزدیار: شناگر چینی رقیبم بود/ برای تماشای دیدار پرسپولیس ایران - السدقطر به استادیوم می‌روم  کریمی: میزبان مواد را میکس کرد تا مدال نگیرم شاهین ششمین طلا را هم دشت کرد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون جانبازان و معلولین اخبار ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۵۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه

آفتاب‌‌نیوز :

عبدالجلال ایری، با اشاره به گلایه مردم از اقساط بالای وام مسکن، گفـت: یکی از گلایه‌های مردم در سال‌های اخیر که با افزایش قیمت مسکن در سراسر کشور به ویژه کلانشهر‌ها بالاخص پایتخت مواجه بودیم، بالا بودن اقساط وام مسکن در برابر قدرت خرید پایین وام‌ها است. در کلانشهر تهران، برای خرید خانه به زوجین وام ۹۶۰ میلیون تومانی پرداخت می‌شود که اقساط آن حدود ۱۹ میلیون تومان است. این در حالی است میانگین قیمت هر متر خانه در پایتخت در سال جاری به بیش از ۸۰ میلیون تومان رسیده و با وام پرداختی تنها ۱۲ متر خانه می‌‎توان خریداری کرد.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: اقساط سنگین وام مسکن و دلایل ناتوانی یا عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مسکن با بازه پرداخت طولانی‌تر و اقساط متعادل‌تر و نیز مبلغ بیشتر موضوعی است که حتما باید مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار بگیرد. یکی از موضوعاتی که به تصمیم‌گیری بهتر ما در این مورد کمک می‌کند، ارزیابی نحوه پرداخت وام در کشور‌های دیگر با میزان توسعه یافتگی متفاوت است.

وی افزود: با یک جست‌وجو ساده در این مورد متوجه می‌شویم که عمده کشور‌های پیشرفته دنیا برای خرید خانه تسهیلاتی با بازپرداخت ۲۰ الی ۳۰ ساله دارند که مبلغ تسهیلات نیز بخش قابل توجهی از مسکن‌ها را شامل می‌شود البته که متقاضیان از یک فرآیند اعتبارسنجی و رتبه بندی دشوار و سخت‌گیرانه‌ای عبور می‌کنند. اما نکته مثبت این نوع سیستم وام دهی این است که متقاضیان تسهیلات مسکن، بخش عمده‌ای از نرخ خانه را وام دریافت کرده و برای خانه دار شدن به آورده کمتری نیاز دارند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در مورد عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات با اقساط بلند مدت، اضافه کرد: به نظر می‌رسد یکی از دلایل اصلی عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات بلند مدت مانند وام مسکن، بی ثباتی اقتصادی است. چرا که با افزایش تورم و نواسانات اقتصادی در طول سالیان بازپرداخت وام، بانک‌ها دچار ضرر و زیان هنگفتی می‌شوند از این رو عمده بانک‌ها برای عبور از شرایط دشوار اقتصادی به سمت بنگاه‌داری و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های سودآوری با بازه زمانی کم دارند.

ایری اضافه کرد: شاید اگر نرخ سود بانک‌ها در حوزه مسکن بر اساس تورم شناور باشد، بانک‌ها اقبال بیشتری برای ورود به این حوزه پیدا کنند. البته که قطعا دلایل دیگری هم دارد که همانگونه که پیشتر بیان کردم، باید مورد بررسی کارشناسان اقتصادی قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری خانه ملت

دیگر خبرها

  • به دنبال طلای بازی‌های آسیایی هستم/ رکورد ایران را جا به جا کردم
  • احمدی: هدفم این است دو طلا کسب کنم / قبل از اینکه ارزش پول پایین بیاید هرچه سریعتر پاداش را بدهند +فیلم
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • کسب نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی توسط ورزشکار مراغه‌ای
  • تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • روبلف: صعود به فینال مسترز مادرید پاداش شکست‌هاست