Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@17:06:43 GMT

ضرورت حضور خواهران مبلغ در حداقل نیمی از مساجد کشور

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۲۶۷۵۶

ضرورت حضور خواهران مبلغ در حداقل نیمی از مساجد کشور

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عبدالکریم بهجت‌پور بعدازظهر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد از تشکیل ۵۰۰ مدرسه علمیه خواهران در سراسر کشور خبر داد و اظهار داشت: حضور و علاقه خواهران به تحصیل در حوزه‌های علمیه از رشد خوبی برخوردار شده است.

وی با اشاره به اینکه ۴۱۱ مدرسه علمیه تا سطح دو معادل کارشناسی، ۵۵ مدرسه در سطح سه معادل کارشناسی ارشد و ۱۲ مدرسه نیز در سطح چهار معادل دکتری در حال فعالیت هستند، افزود: در کنار این مدارس، مرکز تحقیقات زن و خانواده و برخی مراکز پژوهشی دیگر ویژه خواهران نیز در سطح کشور فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهجت‌پور با اشاره به علاقه خواهران استان یزد به تحصیل در حوزه‌های علمیه نیز بیان کرد: یزد از استان‌های موفق در این عرصه است و حوزه‌های علمیه خواهران فعالیت خوبی دارند که قابل تقدیر است.

رئیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور با اشاره به اینکه زنان نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل می‌دهند،‌ تصریح کرد: به طور قطع حضور زنان در حوزه‌های علمیه و تحصیل علوم دینی توسط آنها می‌تواند در آینده فرزندانی اخلاق‌مدار، دین‌محور و با تربیت دینی به جامعه تحویل دهد.

بهجت‌پور با تاکید بر لزوم اقدامات گسترده توسط بانوان در سراسر کشور به ویژه در استان یزد در زمینه ترویج مبانی دینی عنوان کرد: این فعالیت‌ها باید منجر به کاهش رفتارهای تند اجتماعی در جامعه شود.

وی با اشاره به نیاز زنان جامعه به مبلغان دینی زن برای طرح مباحث مختلف خاطرنشان کرد: زود: اگر در هر مسجد یا مرکز دینی یک مبلغ دینی از بین خواهران داشته باشیم تا به سئوالات بانوان پاسخ داده یا به ارائه مشاوره به آنها بپردازند، بسیاری از مشکلات و ناهنجاری‌های جامعه رفع خواهد شد.

بهجت‌پور با بیان اینکه در حال حاضر ۶۳ هزار مسجد در سطح کشور فعال هستند، افزود: اگر بانوان مبلغه در نیمی از این مساجد به عنوان معینه امام جماعت فعال شوند، گام بزرگی در مسیری حفظ دیانت مردم انجام می‌شود که امیدواریم این امر در همه استان‌ها محقق شود.

کد خبر 4434312

منبع: مهر

کلیدواژه: حوزه علمیه خواهران یزد اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی کرمانشاه گرگان بوشهر یاسوج خبرگزاری مهر مشهد شهرکرد شیراز خرم آباد مرز مهران مجلس شورای اسلامی سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۶۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از نیروهای متدین در دانشگاه از کارهای استاد مطهری بود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور امروز در مراسم تجلیل از اساتید حوزه های علمیه خواهران استان تهران که در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری گفت: شهید مطهری به معنای واقعی کلمه عبد بودند. شهید مطهری قابلیت هایی داشتند که امام راحل ایشان را استاد شهید می نامیدند و علامه در رسای ایشان اشک ریختند. ایشان برای رسیدن به قله های باور خود بسیار تلاش و کوشش کردند.

وی افزود: مرحوم شهید مطهری از استادان خوبی برخوردار بودند که نشان می دهد اگر یک فرد مستعد در مسیر استادان دلسوز قرار بگیرد می تواند همچون علامه شهید مطهری رشد کند. بسیاری استعداد، انگیزه و امکانات داشتند اما در مسیر تعالی استاد خوب نصیب آنها نشد و به جایی که باید نرسیدند اما مرحوم شهید مطهری از کسانی بودند که خداوند متعال درباره رفیق، استاد و محیط خوب به ایشان تفضل کردند. ایشان در فقه شاگردی آیت الله بروجردی و مرحوم امام راحل و در فلسفه، حکمت و معارف شاگردی مرحوم علامه طباطبایی را داشتند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضل ادامه داد: مرحوم شهید مطهری در شرایطی رشد کردند که شاید اگر ما در آن قرار بگیریم آنگونه نشویم. علت اینکه ایشان به تهران می آیند این بود که در کشور حزب توده، جریانات کمونیستی و سوسیالیستی آغاز به کار کرده بودند و شبهه به دین و مذهب وارد می کردند، زمانی که دین در دانشگاه ها افیون جامعه محسوب می شد مرحوم مطهری کرسی طرفداری از دین را بلند کردند. استفاده از نیروهای مومن و متدین در دانشگاه یکی از کارهای مطهری بود. ایشان با شهامت و رشادت از دین در دانشگاه سخن گفتند واز حکمت و فلسفه دفاع داشتند، ایشان حتی در حوزه های علمیه یکی از اصول و استوانه های دفاع از حکمت و فلسفه بودند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشوربا بیان اینکه یکی از خصوصیان ایشان بیگانه نبودن با علوم روز بود. عنوان کرد: ایشان در خط مقدم آگاهی از علوم روز قرار داشتند. اسلام و شیعه دنبال استادانی است که در هر عرصه ای بتوانند شبهات مردم را پاسخ بدهند و اجازه ندهند که شیاطین مردم را به گمراهی بکشند. ما در دنیایی زندگی می کنیم که بیشترین هجمه و حمله نسبت به دین وجود دارد پس باید بتوانیم شبهات را به خوبی پاسخ دهیم. امروز بسیاری از نهادها در خدمت نظام تعلیم و تربیت هستند انتظار است که از شما طلاب کسانی همچون شهید مطهری تربیت شوند و به جامعه دینی خدمت کنند. فرصت ها بسیار کم است. نقش ما به عنوان نهاد تعلیم و تربیت که اساسی ترین نهاد پس از خانواده است در این است که با قدرت تلاش کنیم که آسیب های فرهنگی دشمن بر جامعه ما بسیار کمتر شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: طلاب خواهر باید به طلبه بودن خود و سربازی برای امام زمان افتخار کنند، طلاب تا می توانند با قرآن و احادیث اهل بیت انس داشته باشند که علم و و آگاهی آنها نسبت به علوم دینی افزایش یافته و با قدرت و آگاهی کامل دین را در جامعه ترویج دهند، طبق آیات قرآن کریم علم آموزی حد یقف ندارد.

کد خبر 6093775 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • استفاده از نیروهای متدین در دانشگاه از کارهای استاد مطهری بود
  • حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس طلبه می‌پذیرد
  • ضرورت اجتناب از افغان ستیزی/کشور در حوزه حضور اتباع اشباع شده است
  • پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اطلاعیه پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد