Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شهدای دفاع مقدس و همچنین شهدای انقلاب اسلامی انسان‌های وارسته و اخلاق‌مداری بودند که در نتیجه تقوا و پرهیز از گناه به جایگاه والا و ارزشمند خود دست پیدا کردند و آسمانی شدند.

رفتار شهدای دفاع مقدس در زندگی شخصی طوری بود که به گفته رهبر معظم انقلاب می‌تواند الگوی خوبی برای جوانان و نوجوانان دوره فعلی باشد و راه روشنی که از فرمایشات اهل‌بیت علیه‌السلام به عنوان راه زندگی خود انتخاب کرده‌ بودند، عامل اصلی عاقبت بخیری و رستگاری آن‌ها به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این خبر تصویری از دست‌نوشته شهید مجید پازوکی را مشاهده می‌کنید که از سن 11 تا 29 سالگی توسط وی به ثبت رسیده بوده و طی روزهای اخیر در شبکه‌های اجتماعی توسط کاربران  فضای مجازی منتشر شده است.

شهید پازوکی در ابتدای این دست‌نوشته جمله «ای کاش برای خدا بود» را نوشته و پس از آن اقدامات و اتفاقات روزمره زندگی خود را ثبت کرده و به عنوان یادداشت‌های شخصی خود نگهداری کرده است.

بر اساس آنچه که در زندگی‌نامه شهید مجید پازوکی که از اعضای گروه تفحص شهدای دفاع مقدس بوده، آمده است، وی در روز اول فروردین ماه سال 1346 به دنیا آمده و با شروع جنگ تحمیلی در جبهه‌های جنگ حضور پیدا کرده است.

علی رغم مجروح شدن در عملیات‌های مختلفی که شهید پازوکی حضور داشت، اما شهادت قسمت او نشد تا جنگ پایان پیدا کند و در نهایت در جستجوی یاران شهید خود به آن‌ها بپیوندد.

شهید پازوکی بعد از شهادت شهید علی محمودوند به عنوان فرمانده تفحص لشکر ۲۷ محمد رسول الله برگزیده شد و در حین یکی از عملیات‌های تفحص در خوزستان، در ۱۷ مهر ماه سال 1380 بر اثر انفجار در میدان مین به شهادت رسید و به دوستان شهیدش پیوست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهدا دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۷۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟

به نظر می‌رسد پاسخ این پرسش که «از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟» در حال تغییر است، زیرا عمر مردم طولانی‌تر شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامت جسمی و روحی برخوردارند.

به گزارش ایسنا، به نقل از جام جم، طبق پژوهشی که نتیجه آن در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه۶۰سالگی معتقدند پیری از ۷۵سالگی شروع می‌شود در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شود.  افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود. شرک

تحقیقات قبلی نیز نشان داده بود باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی وسکته راافزایش دهد.برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر درمعرض ابتلا به زوال عقل‌ هستند ودرمقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمرمی‌کنند. 

تأثیر رفع بی‌نظمی در سلامت روان
بی‌نظمی‌ها در فضای زندگی در تمرکز وتصمیم‌گیری‌فرد نیز اختلال ایجاد می‌کند و خلاقیت،سطح بهره‌وری و انرژی‌فرد راکاهش می‌دهد. ازنظرکارشناسان، رابطه معکوس میان بی‌نظمی وسلامت روان وجود دارد؛ به این معنی که هرچه زندگی شما به‌هم‌ریخته‌تر باشد، سلامت روان شما نیز آسیب‌پذیرتر خواهد بود.

به همین دلیل ازبین بردن بی‌نظمی‌ها،وضعیت سلامت روان شما را بهبود می‌بخشد.  شاید مشکل درهم و برهم بودن وسایل زندگی شما درمقایسه بامشکلاتی همچون تغییرات آب وهوایی، کوویدـــ۱۹ یا تشدید خشونت‌های جهانی ناچیز به نظر برسد اما کارشناسان تاکید دارند نباید از تأثیرات منفی به‌هم ریختگی درفضای زندگی غافل بود و اصلاح این رفتار یک تخلیه صد درصدی برای سلامت روان محسوب می‌شود.

عواقب بی‌نظمی برسلامت روان، بسیار زیاد و قابل توجه است.از جمله این‌که حافظه را مختل می‌کند و منجر به تثبیت عادات غذایی نادرست می‌شود. فراموش نکنید رفع بی‌نظمی‌ها بیش از آنچه تصور کنید بر سلامت روان شما تأثیرات مثبت و قدرتمندی دارد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • شناسایی پیکر شهید جاوید الاثر ایلامی پس از ۴۱ سال
  • پیکر پاک شهید جاویدالاثر ایلامی بعد از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد
  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • کشف پیکر مطهر پنج شهید دیگر در دهلران
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • زندگی شهدای «تیم فوتبال آزادی سمنان» سریال می‌شود
  • انتشارات شهید کاظمی با ۶۰ عنوان جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر