Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اسلام آباد - ايرنا - دولت پاکستان آمادگي خود را در همکاري با جمهوري اسلامي ايران براي جست و جو و يافتن سرنخ هايي از سرنوشت مرزبانان ايراني ربوده شده از سوي يک گروه تروريستي در مرز مشترک دو کشور اعلام کرد.

به گزارش پنجشنبه شب ايرنا، سخنگوي وزارت امور خارجه پاکستان عصر امروز در نشست هفتگي با خبرنگاران داخلي و خارجي از ربوده شدن تعدادي از مرزبانان ايراني از سوي يک گروه تروريستي در نقطه صفر مرزي و در نزديکي گذرگاه مرزي ميرجاوه و تفتان ابراز تاسف کرد و گفت: محمدجواد ظريف وزير امور خارجه ايران نيز در تماس تلفني با شاه محمود قريشي (همتاي پاکستاني خود) درباره ربوده شدن مرزبانان ايراني در 16 ماه اکتبر به تبادل نظر پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«محمد فيصل» گفت:قريشي به همتاي ايراني خود اطمينان داد که نيروهاي نظامي و امنيتي پاکستان با همکاري مشترک با نيروهاي امنيتي و مرزي ايران در تلاشند تا از سرنوشت ربوده شدگان خبري به دست آورند.
وي توضيح داد: مديران اجرايي عمليات نظامي دو کشور ايران و پاکستان از طريق خط تلفن اضطراري با يکديگر در ارتباطند و اطلاعات مورد نظر را با يکديگر مبادله مي کنند و از سوي ديگر عمليات زميني و هوايي براي يافتن محل ربوده شدگان و مخفيگاه هاي تروريست ها همچنان ادامه دارد.
سخنگوي وزارت خارجه پاکستان به نقل از محمود قريشي گفت:اين حادثه کار دشمنان مشترک دو کشور است، زيرا که آنها از اينکه دو کشور همسايه به يکديگر نزديک شده است به شدت ناخرسندند.
وي به نقل از وزير خارجه پاکستان، مرزهاي مشترک دو کشور همسايه را مرزهاي آشتي و صلح خواند و گفت:دولت اسلام آباد در جهت تعهدات خود اجازه نخواهد داد تا بدانديشان با اين نوع اقدام هاي مجرمانه به اهداف خود برسند.
محمد فيصل تصريح کرد:وزير خارجه ايران همچنين در گفت و گوي تلفني با قريشي برضرورت رفع موانع در مسير گسترش روابط دو جانبه بر افزايش تلاش هاي دو جانبه براي تامين امنيت و ثبات در امتداد مرزهاي مشترک تاکيد کرد.
سخنگوي وزارت خارجه پاکستان همچنين بار ديگر به اهميت توافقنامه هسته اي ايران اشاره کرد و گفت:همه طرف هاي درگير در اين توافقنامه بين المللي بايد به اين توافقنامه احترام بگذارند.
وي در واکنش به تحريم هاي آمريکا عليه ايران گفت:هيچ راهي جز ادامه گفت و گوهاي ديپلماتيک براي برون رفت از اختلاف ها به وجود آمده در توافقنامه برجام وجود ندارد.
محمد فيصل به عزيمت هزاران نفر از مردم پاکستان براي حضور در مراسم اربعين حسيني در عراق اشاره کرد و گفت:هماهنگي خوبي بين اسلام آباد و عراق براي خدمات رساني به زائران پاکستاني ديده مي شود.
وي افزود:دولت پاکستان براي رفع برخي مشکلات ويزاي زائران با دولت عراق در ارتباط است.
سخنگوي وزارت خارجه پاکستان همچنين به اوضاع افغانستان اشاره کرد و گفت:تنها راه پايان تنش و درگيري ها در اين کشور، آمدن به پاي ميز مذاکرات است و اين مشکل، بايد تنها با مشارکت مردم افغانستان برطرف شود.
وي از آغاز گفت و گوهاي آشتي ملي در افغانستان حمايت کرد و گفت:دولت پاکستان آماده همکاري در اين زمينه است.
محمد فيصل ادامه داد:دولت پاکستان از بازگشت امنيت و ثبات در افغانستان به عنوان کشور مهم و همسايه استقبال مي کند.
وي به اقدام ارتش پاکستان در حصارکشي، کشيدن سيم خاردار و کندن خندق در مرزهاي مشترک اشاره کرد و گفت:اين اقدام هاي براي جلوگيري از ترددهاي غير قانوني در مرزهاي مشترک صورت مي گيرد.
وي از پروژه هاي گاز رساني و برق رساني بين کشورهاي آسياي ميانه و افغانستان و پاکستان حمايت کرد و يادآورشد که طرح برق رساني کاسا 1000 و همچنين خط انتقال گاز تاپي مي تواند سبب شکوفايي اقتصادي و توسعه بازرگاني در منطقه شود.
شبد**آساق**6125**1010
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۲۹۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار

بذرپاش امارات وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پیش‌بینی ۳۰ میلیارد دلاری تجارت بین ایران و امارات از آماده‌سازی ۲۲ سند همکاری بین ۲ کشور در نشست کمیسیون مشترک اقتصادی بین ایران و امارات برای امضا شدن خبر داد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات در حاشیه نشست این کمیسیون که صبح امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه در ابوظبی برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: بعد از حدود ۱۰ سال نشست کمیسیون مشترک همکاری بین دو کشور برگزار شد و در ابتدای آن ۲ سند در جهت رسمیت بخشی به خود کمیسیون به امضا رسید.

وی با بیان این که در مجموع ۲۲ سند از گذشته و در پی نشست‌های مقدماتی آماده شده که بین دو کشور به امضا برسد، گفت: در این نشست در بخش‌های مختلف گردشگری، تسهیل تردد تجاری، نقش هر کشور در کریدور شمال - جنوب، توسعه فعالیت‌های بندری، افزایش تعداد پرواز‌ها بحث و گفتگو شد.

بذرپاش ادامه داد: توسعه فعالیت‌های بندری و سرمایه‌گذاری شرکت‌های اماراتی در بنادر ایران یکی دیگر از موضوعات مهم مطرح شده در این نشست بود. موضوع دیگر تسهیل فرآیند‌های بانکی بود که یکی از مهم‌ترین پیش‌نیاز‌های تجارت و خواسته تجار ایرانی از امارات است که تبادلات مالی بانکی تسهیل شود و قول‌های خوبی در این زمینه داده شد که امیدواریم بتوانیم در این زمینه پیشرفت‌های خوبی را شاهد باشیم.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به این که در سال گذشته تجارت بین دو کشور ۲۷ میلیارد دلار بود و بعد از چین، بزرگ‌ترین شریک تجاری ما کشور امارات است، گفت: امارات نقش به سزایی به عنوان مقصد صادراتی کالا‌های ما دارد و به همین دلیل فراهم‌سازی زیرساخت‌های توسعه تجارت، هم در بخش تعرفه و هم در بخش حمل و نقل بسیار مهم است.

وی افزود: یکی دیگر از زمینه‌های همکاری بین دو کشور موضوع گردشگری است و هر دو کشور زیرساخت‌های مطلوبی را برای توسعه گردشگری ایجاد کرده‌اند.

به گفته بذرپاش، فعالیت بین اتاق‌های بازرگانی دو کشور و نیز ایجاد صندوق ضمانت با مشارکت دو طرف از دیگر موضوعات مطرح شده بین دو کشور بود.

بذرپاش ادامه داد: مجموعاً با همه فشار‌هایی که کشور آمریکا ایجاد کرده که کشور‌های منطقه و به ویژه کشور امارات رابطه خود را با ایران کاهش دهد، مانعی برای توسعه همکاری‌ها وجود ندارد و امیدواریم بعد از این نشست کمیسیون مشترک، سال آینده سال متفاوتی در حجم فعالیت‌های دو کشور باشد.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خصوص توسعه بخش ترانزیت بین دو کشور، توضیح داد: موضوع ترانزیت دریایی و جاده‌ای و ریلی باید هم‌زمان رخ دهد و کلان پروژه ایران راه که در کشور این روز‌ها در دستور دولت است، در کنار تکمیل مسیر‌های شمال و جنوب در حوزه زیرساخت و تسهیل نرم‌افزار‌های ترانزیتی موجب شد در سال گذشته رشد قابل توجهی در زمینه ترانزیت داشته باشیم.

وی افزود: زمینه‌های توسعه همکاری بندری نیز موضوع دیگر مطرح شده در این نشست بود و توافقات اولیه خوبی در این زمینه صورت گرفت و از سوی طرف اماراتی برای سرمایه گذاری در بنادری مانند چابهار اعلام آمادگی شد.

بذرپاش با اشاره به به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها برای راه‌اندازی مسیر چابهار زاهدان و توسعه بندر چابهار، گفت: با این مهم می‌توانیم ظرفیت ترانزیتی عظیمی را در شرق کشور ایجاد کنیم که یکی از استفاده‌کننده‌های آن برای انتقال کالا به شمال و بالعکس به جنوب کشور امارات خواهد بود.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات همچنین در خاتمه در خصوص پیش‌بینی میزان تجارت دو کشور در سال پیش رو، اظهار کرد: ۲۷ میلیارد دلار تجارت بین دو کشور عدد کمی نیست و امارات بعد از چین بزرگ‌ترین شریک تجاری ایران است، اما با فعالیت این کمیسیون و با عزمی که در ۲ کشور وجود دارد پیش بینی می‌شود که این عدد در سال آینده به ۳۰ میلیارد دلار برسد.

دیگر خبرها

  • آزادی ۲۸ زندانی پاکستانی در جریان سفر رئیس قوه قضاییه به هرمزگان
  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات چه بود؟
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار
  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال