Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ مجلس دهم از نظر تعداد زنان رکورددار همه مجلس‌های بعد از انقلاب است. جدا از مینو خالقی که به شکل عجیبی بعد از پیروزی در انتخابات رد صلاحیت شد، هفده نفر از زنان توانستند وارد مجلس شورای اسلامی شوند. اما دو سال و نیم بعد از آغاز فعالیت مجلس، بعضی از این زنان موثر‌تر بودند.

پروانه سلحشوری نماینده تهران از همان روز رای گیری چهره متفاوتی از خود به نمایش گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در گفتگو با یک رسانه خارجی از حق پوشش زنان ایرانی دفاع کرده بود. بعد از آن سلحشوری مورد انتقاد شدید رسانه‌های اصولگرا بود که نقطه اوج آن نطق او هنگام دفاع از وزیر ورزش و جوانان بود. با این حال سلحشوری با ارائه پیشنهاد همه پرسی بار دیگر بدل به چهره موثر مجلس شده است. هفته گذشته هم با گردن شکسته در خانه ملت حضور یافت و به لوایح FATF رای مثبت داد. پروانه سلحشوری در دو سال اول، ریاست فراکسیون زنان مجلس را بر عهده داشت. 

فریده اولادقباد مدتی است رئیس فراکسیون زنان مجلس شده است. او به جز تلاش برای تصویب قوانین به نفع زنان، به عنوان یک معلم تلاش‌هایی را هم برای رسیدگی به وضعیت معلمان داشته است و یکی از زنان حزبی مجلس هم به شمار می‌رود و عضو شورای مرکزی جمعیت زنان مسلمان نواندیش است و در انتخابات شورای مرکزی این حزب، رای اول را به دست آورد. 

فاطمه سعیدی، اصلاح‌طلب‌ترین مواضع را بین نمایندگان مجلس دارد. او نیز شخصیتی حزبی است و عضو شورای مرکزی کارگزاران سازندگی است و همچنین در هیات رئیسه فراکسیون امید نیز حضور دارد. حمایت‌های او از معلمان و دانشجویان، از سعیدی چهره‌ای متفاوت به خصوص در دفاع از حقوق دانشجویان ساخته است.

هاجر چنارانی نماینده نیشابور، تنها زن اصولگرای مجلس دهم است. نماینده نیشابور با اصولگرایان ارتباط نزدیکی دارد و موضع قاطع او در دفاع از مواضع اصولگرایی زبانزد است. 

 افراد دیگری هم می‌توانستند در این فهرست باشند. از جمله پروانه مافی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی که در کمیسیون شوراها، تاثیر زیادی در تایید صلاحیت نامزد‌های اصلاح طلب داشت. او از نمایندگانی بود که پیگیر ماجرای استخر فرح بود.

حمیده زرآبادی، نماینده قزوین به عنوان مهمترین زن غیر تهرانی فراکسیون امید که او نیز مواضع روشنی در دفاع از حقوق زنان داشته است. او درباره کمرنگ شدن حضور اصلاح طلبان در دولت هشدار بود. زرآبادی در موضوع پرداخت‌های ارز دولتی بسیار تلاش کرد مافیای پشت پرده این موضوع را افشا کند.

سهیلا جلودارزاده عضو شورای مرکزی حزب اسلامی کار که گاهی زمزمه وزیر شدن او نیز شنیده شد نیز به عنوان با تجربه ترین نماینده زن مجلس، نقش مهمی در تصمیمات غیر علنی داشته است. او تلاش زیادی کرد علی ربیعی در کابینه باقی بماند.

و سرانجام فاطمه حسینی که به عنوان رئیس هیأت پارلمانی ایران در مجمع عمومی ۱۳۹ اجلاس بین المجالس IPU شرکت کرده است. فاطمه حسینی زودتر از سایر نمایندگان مجلس دچار حاشیه شد و مدتها زمان برد تا بتواند بار دیگر بدل به چهره اثرگذار مجلس باشد. فاطمه حسینی در موضوع حقوق کودکان فعالیت زیادی داشته است.

طیبه سیاوشی، ناهید تاج‌الدین، معصومه آقاپور علیشاهی، فاطمه ذوالقدر و زهرا ساعی از دیگر نمایندگان زن اصلاح طلب مجلس هستند.

سمیه محمودی و سکینه الماسی و زهرا سعیدی نیز از نمایندگان اعتدالگرا و مستقل به شمار می‌روند.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 فاطمه سعیدی پروانه سلحشوری فریده اولادقباد مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۰۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی

به گزارش همشهری آنلاین، روزنامه ایران نوشت: در پی انتشار هدفمند برخی اخبار درباره انتصابات دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، این دانشکده با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی) دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی) دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور) مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری) مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان) طبق این اطلاعیه، این افراد به اعتبار شخصیت حقوقی خود در شورای راهبردی دانشکده جدید التأسیس علوم خانواده عضو هستند که می‌توانند نماینده‌ای را برای حضور در شورا معرفی کنند.

کد خبر 849231 منبع: ایران برچسب‌ها دانشگاه تهران خبر ویژه جمیله علم الهدی سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • پس لرزه های ادعای یک نماینده مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /یک ذره انسانیت و شرم داشته باشید /حرمت زنان و نوامیس یک کشور مسلمان را نشکنید
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • اهمیت مرحله دوم انتخابات مجلس از مرحله کمتر نیست
  • نماینده مجلس: هر مرد ترکیه 15 شریک جنسی دارد!
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • لیست «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران