Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق ایران در واکنش به کاهش میزان سرمایه‌گذاری‌های خارجی در کشور گفت: تحریم‌های موجود و پیش رو و همچنین نوسانات ارزی در کشور اساسی‌ترین عامل کاهش سرمایه‌گذاری‌های خارجی است.

فریال مستوفی گفت: با توجه به آماری که وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره میزان سرمایه‌گذاری خارجی ارائه کرده، این میزان در 5ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 68درصد کاهش یافته که عمده‌ترین دلیل این موضوع وضعیتی است که تحریم‌ها و نابسامانی‌های اقتصادی برای سرمایه‌گذاران ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو هیات نمایندگان اتاق تهران با تاکید بر این که هر سرمایه‌گذاری بیش از هر چیز به امنیت بالا احتیاج دارد، تصریح کرد: در کنار سایر موانعی که برای سرمایه‌گذاری در کشور ما وجود دارد، نابسامانی ارزی و تحریم‌ها مزید بر علت شده تا شاهد کاهش بیش از حد سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در کشور باشیم.

مستوفی ادامه داد: علاوه بر کاهش تمایل سرمایه‌گذاران خارجی، میزان رغبت سرمایه‌گذاران داخلی نیز کاهش یافته چرا که نوسانات نرخ ارز و عدم ثبات اقتصادی ریسک انجام هر فعالیتی را برای فعالان اقتصادی بالا برده است.

وی با بیان این که برای جذب سرمایه‌گذاری در کشور اقدامات بسیاری انجام شده، گفت: مسلما به دنبال جذب افرادی برای سرمایه‌گذاری کلان در کشور هستیم اما ابتدا باید زمینه‌های آن ایجاد شود؛ اکنون با شرایط مبهم در خصوص تحریم‌ها و نرخ ارز پیش رو هستیم که باید تمام تلاش خود را بر روی این مشکلات متمرکز کنیم.

رییس کمیسیون سرمایه‌گذاری اتاق ایران با اشاره به یکسان بودن تعداد پروژه‌ها نسبت به سال گذشته خاطرنشان کرد: بر اساس آمار وزارت صنعت تعداد پروژه‌های سرمایه‌گذاری شده در 5ماه ابتدای امسال و مدت مشابه سال گذشته یکسان بوده اما حجم سرمایه‌گذاری کاهش یافته که این به معنی کاهش میزان سرمایه‌گذاری‌های کلان در کشور و گرایش افراد به سرمایه‌گذاری‌های خرد است.

مستوفی درباره آینده سرمایه‌گذاری در ایران بیان کرد: آینده سرمایه‌گذاری‌ها در کشور، بیش از هر چیز به وضعیت تحریم‌‌ها و نرخ ارز بستگی دارد.

 

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000AKg برچسب ها: تحریم ، اتاق ایران ، نوسان ارزی

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: تحریم اتاق ایران نوسان ارزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۵۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیدعبدالحمید هاشمی ساداتی دانشجوی دکتری تخصصی توسعه کشاورزی از دانشگاه زنجان درباره علت انجام این طرح گفت: استان مازندران با توجه به موقعیت خاص اقلیمی از گذشته به عنوان یکی از پایه‌های اصلی کشاورزی و تأمین مواد غذایی در ایران مطرح بوده و در بسیاری از محصولات کشاورزی ازجمله مرکبات در کشور از بالاترین جایگاه برخوردار است. به همین علت باید با شناخت کامل همه ابعاد و ویژگی‌های این پدیده‌ها، روند تغییرات و نوسانات عوامل اقلیمی برای ارزیابی امکان بروز تغییرات اقلیمی احتمالی بررسی شود.

وی ادامه داد: از طرفی، معیشت خانوارهای روستایی وابسته به کشاورزی است و این آسیب‌پذیری می‌تواند اثرات غیرمستقیمی برالگوی تجارت، توسعه و امنیت غذایی داشته باشد. در سال‌های اخیر توجه مجامع علمی جهان به موضوع تغییر اقلیم بیشتر در زمینه‌های اثرات و پیامدهای تغییر اقلیم و بررسی سازوکارهای تاب‌آوری و سازگاری در مقابل تغییر اقلیم معطوف شده و در سطح جهانی، تغییرات چشمگیری در نگرش نسبت به مخاطرات دیده می‌شود. بر اساس این نگرش، برنامه‌های کاهش مخاطرات باید به دنبال ایجاد و تقویت ویژگی‌های جوامع تاب‌آور باشند و در زنجیره مدیریت سوانح به مفهوم تاب‌آوری نیز توجه کنند.

هاشمی ساداتی تصریح کرد: سازگاری در کشاورزی با توجه به محرک اقلیمی و اصلاحات مرتبط با آن و مطابق با گونه‌های مختلف مزرعه و مکان‌ها، و شرایط اقتصادی، سیاسی و سازمانی انجام می‌شود. مناطق مختلفی از کشور در سال‌های اخیر تحت تأثیر نوسانات آب و هوایی و تغییر اقلیم قرار گرفته‌اند که از این بین می‌توان به مناطق کشاورزی استان مازندران اشاره کرد.

وی خاطر نشان کرد: نتایج این پژوهش در سیاستگذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های ملی، منطقه‌ای و محلی برای مقابله با آثار وپیامدهای نوسانات وتغییرات اقلیمی در کشور و استان مورد استفاده جدی و کاربردی قرار می‌گیرد و به تدوین برنامه‌ها و اقدامات عملیاتی لازم برای افزایش ظرفیت‌های سازگاری و تاب‌آوری بخش کشاورزی وجوامع محلی در مواجهه با تغییرات و نوسانات اقلیمی کمک می‌کند.

هاشمی ساداتی گفت: توجه به مسأله تغییر اقلیم از اهداف و اولویت‌های کشور‌های مختلف جهان است چراکه با مسائل دیگری از جمله کاهش فقر، امنیت غذایی، دستیابی به خدمات بهداشتی، آموزش و انرژی ارتباط مستقیم دارد.

وی افزود: تغییر اقلیم تأثیر قابل توجهی بر منابع آب خاورمیانه می‌گذارد و به دنبال آن کشور ما نیز با چالش‌های جدی به‌خصوص در بخش آب و کشاورزی مواجه خواهد شد. از طرفی کشاورزی یکی از حساس‌ترین بخش‌هایی است که در معرض تغییرات اقلیمی قرار دارد.

این محقق و پژوهشگر در ادامه بیان کرد: شواهد موجود نشان می‌دهد که تغییر اقلیم و اثرات آن جهانی است، اما بیشترین اثرات نامطلوب را بر کشورهای در حال توسعه به ویژه کشورهای آفریقایی و آسیایی به‌خاطر پایین بودن ظرفیت مقابله‌شان می‌گذارد.

وی تصریح کرد: کشاورزی را می‌توان یک فعالیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دانست که طیف وسیعی از خدمات زیست بوم را فراهم می‌کند. مهمتر از همه اینکه کشاورزی به اشکال و در مکان‌های مختلف به تغییر اقلیم حساس شده و ظرفیت مدیریت این خطر نیز در این مناطق متغیر است.
این محقق و پژوهشگر افزود:

«تحلیل آسیب‌پذیری و تاب‌آوری باغداران مرکبات در سازگاری آن‌ها در برابر تغییر اقلیم در استان مازندران» عنوان طرحی است که سیدعبدالحمید هاشمی ساداتی در قالب رساله دکتری با راهنمایی اسماعیل کرمی دهکردی ون حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام داده است .

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • پیش‌بینی جدید مشاوران املاک از قیمت مسکن در ماه‌های آینده/ الان خانه بخریم یا نخریم؟
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است