Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - لندن – ايرنا – سفير جمهوري اسلامي ايران در لندن با اشاره به تمديد تعليق ايران از ليست سياه تبادلات بانکي و مالي عنوان کرد: اين اقدام نشان داد که تلاش‌هاي مؤثر مجلس و ديگر نهادهاي قانوني کشور براي استانداردسازي مقررات بانکي و مالي ايران عميقاً موردتوجه جهان قرار دارد.

به گزارش ايرنا، حميدي بعيدي نژاد شامگاه جمعه با انتشار اين پيام در توييتر افزود: اجلاس هيات مديره‌ي FATF عليرغم تلاش آمريکا و اسرائيل، با تمديد تعليق ايران از ليست سياه تبادلات بانکي و مالي تا جلسه بعدي موافقت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گروه ويژه اقدام مالي در پايان نشست شش‌روزه خود در پاريس با رويکرد فني و غيرسياسي، به‌رغم تلاش آمريکا و متحدانش با ارائه مهلت چهارماهه به جمهوري اسلامي ايران موافقت کرد و خواستار سرعت دادن به مسير اصلاح و تکميل اقدامات باقيمانده شد.
بيانيه FATF با اشاره به اقدامات مثبت جمهوري اسلامي ايران ازجمله تصويب نهايي اصلاحيه قانون مقابله با تأمين مالي تروريسم و نيز تصويب ساير لوايح در مجلس شوراي اسلامي، اشاره دارد که همچون ساير کشورها، FATF فقط مصوبات «نهايي» را موردتوجه قرار مي‌دهد.
بر اساس اين بيانيه زماني که ديگر لوايح قانوني هم نهايي شدند، FATF هر چهار مصوبه را بررسي کرده و مشخص مي‌کند که اين مصوبات تا چه حد در راستاي استانداردهاي اين نهاد هستند.
بيانيه گروه ويژه اقدام مالي همچنين درخواست‌هاي نه‌گانه در بيانيه قبلي خود را تکرار کرده و درخواست تکميل اقدامات ذيل اين موارد را هم مطرح کرده است.
FATF در بيانيه گروه ويژه اقدام مالي‌اش همچنين آورده که انتظار است ايران تا فوريه 2019 (بهمن‌ماه آتي)، قوانين موردنظر را همگام با استانداردهاي اين نهاد اجرايي کند.
تمديد چهارماهه در حالي تصويب شد که از ابتداي هفته جاري، هيات آمريکا بر اساس دستورالعمل کاخ سفيد و همراه با گروه شوراي همکاري خليج‌فارس و آرژانتين به‌عنوان اعضاي اصلي و عربستان سعودي و رژيم صهيونيستي بشدت تلاش مي‌کردند که اقدامات مقابله‌اي را که از تيرماه 1395 و در حين اجراي برنامه اقدام اين نهاد از سوي کشورمان، تعليق شده بود را مجدداً برقرار سازند. اين تلاش‌ها با حمايت جدي اکثريت قاطع اعضاي اين گروه و تأکيد بر اينکه نبايد تصميمات فني از مسائل سياسي تأثير بپذيرند، ناکام ماند.
دولت به‌منظور تکميل توصيه‌هاي گروه FATF چهار لايحه را به مجلس شوراي اسلامي ارسال کرده است؛ لايحه «الحاق ايران به کنوانسيون مبارزه با جرائم سازمان‌يافته فراملي (پالرمو)» و «اصلاح قانون مبارزه با پولشويي» به تصويب نمايندگان رسيده و به شوراي نگهبان ارسال‌شده است.
لايحه «الحاق دولت ايران به کنوانسيون بين‌المللي مقابله با تأمين مالي تروريسم (CFT)» هم که از خردادماه سال جاري به مدت دو ماه مسکوت گذاشته‌شده بود، بالاخره در نيمه مهرماه جاري به صحن علني آمد و با کسب 143 رأي موافق نمايندگان به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيد
لايحه مرتبط با گروه ويژه اقدام مالي اصلاح قانون مبارزه با تأمين مالي تروريسم است که در مجلس شوراي اسلامي تصويب و با تائيد شوراي نگهبان تبديل به قانون شده است.
بعيدي نژاد پيش‌تر در توئيتي دراين‌باره نوشته بود: با اين مصوبه، تعهدات حقوقي چهارگانه کشورمان به استانداردهاي مالي وبانکي FATF توسط مجلس تصويب و تکميل شدند.
شبس**اروپام ** هـ ن ** 1917
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۸۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، محمد هاشمی رفسنجانی در گفت‌وگو با ایرنا درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخاب مجلس گفت: مجلس دو وظیفه مهم دارد یکی قانونگذاری و دیگری نظارت بر اجرای قانون است.

وی افزود: اکنون بسیاری از مشکلاتی که در کشور بخصوص در حوزه فساد به وجود می‌آید به دلیل عدم نظارت بر اجرای قانون است چراکه اگر نظارتی وجود داشت اینقدر فساد نبود. مشکلات کوچک و بزرگی که در حال حاضر در کشور وجود دارد اگر نیاز به قانون مناسب دارند، این قوانین باید تصویب شوند.

این فعال سیاسی نقش مجلس در اداره کشور را نقش بسیار بزرگ و بااهمیتی توصیف و خاطرنشان کرد: از این جهت اگر نمایندگان مجلس کسانی باشند که دانش و تعهد و نظارت بر اجرا داشته و کارآمد باشند و قوانین خوب تصویب کنند وضعیت کشور و مردم بهتر از این خواهد بود.

هاشمی ادامه داد: بنابراین به لحاظ تحلیلی بسیار مهم است که مردم با توجه به شرایطی که دارند نمایندگانی را انتخاب کنند که آنها را به‌ خوبی می‌شناسند و مطمئن هستند که در جهت رسیدگی به حل مشکلات مردم حرکت می‌کنند، قوانین مناسب تصویب و بر آن قوانین نظارت می‌کنند.

وی تصریح کرد: مشارکت و حضور پرشور مردم ‍پای صندوق‌های رای از این جهت مهم است که مجلسی روی کار بیاید که هم دغدغه و شرایط مردم را مدنظر قرار دهد و هم برای رفع گرفتارهای‌ مردم تلاش کند و از طرفی نظارت بر اجرای قوانین هم داشته باشد.

گفتنی است، دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه ۲۱ اردیبهشت در ۲۲ حوزه با رقابت برای ۴۵ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • آنچه در یکصد و پنجاه و دومین جلسه شورای شیراز گذشت
  • در جلسه علنی شورای شهر شیراز چه گذشت؟
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود