Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته فضای مجازی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در ارتباط با حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی گفت: قوانین ساماندهی پیام‌رسان‌های داخلی بعد از تصویب در کمیسیون فرهنگی به صحن مجلس می‌آید. ۲۸ مهر ۱۳۹۷ - ۰۰:۳۰ استانها اصفهان نظرات

حجت الاسلام احمد سالک در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم دراصفهان با اشاره به لزوم حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی اظهار ‌داشت: با توجه به نظر رهبر معظم انقلاب در خصوص حمایت‌ از پیام‌رسان‌های داخلی کارگروه مستقلی در کمیسیون فرهنگی مجلس با عنوان کمیته فضای مجازی شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تاکنون جلسات متعددی در خصوص قوانین ساماندهی پیام‌رسان‌های داخلی با حضور کارشناسان فضای مجازی برگزار شده و نتایجی را در بر داشته است، که اکنون آماده‌ ارائه این مطالب به کمیسیون فرهنگی هستیم و بعد از تصویب در کمیسیون این نتایج را به صحن علنی مجلس انتقال می‌دهیم.

عضو کمیته فضای مجازی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح دوفوریتی در این زمینه، گفت: کار دیگری که انجام شده ‌‌است، یک طرح دوفوریتی با مضمون حمایت از پیام رسان‌های داخلی و عدم ورود به حریم شخصی ایجاد ‌شده که مقام معظم رهبری هم ورود به حریم شخصی را حرام اعلام کردند.

وی ادامه ‌داد: تلاش ما بر این است که به دستور حضرت آقا، که فرمودند پیام رسان‌های داخلی حمایت شوند، با قدرت هم در کمیسیون امنیت فضای مجازی و هم به عنوان ناظر حضور داریم، نکته‌ دیگری که باید گفت این است که با اقداماتی که انجام شده تعداد زیادی از مردم به پیام‌رسان‌های داخلی مهاجرت کرده‌اند.

حجت‎‌الاسلام سالک با اشاره به فراهم آوردن زیرساخت‌ها گفت: به دولت تکلیف کرده‌ایم که تقویت زیرساخت‌های پیام‌رسان‌های داخلی را باید فراهم کند تا مهاجرت از سمت پیام‌رسان‌های خارجی به پیام‌رسان‌های داخلی شدت بیشتری پیدا کند.

وی در خصوص خارج شدن نهاد‌های دولتی و غیر دولتی از پیام‌رسان‌های خارجی خاطرنشان کرد: کمیسیون امنیت فضای مجازی به نهادهای دولتی و غیردولتی تکلیف کرده است که از پیام‌رسان‌های خارجی خارج شوند و بخشنامه‌ای از طرف دکتر فیروز آبادی به ادارات ابلاغ شده‌است که تا زمان مشخصی از این فضا خارج شوند.

انتهای پیام/م

R41346/P4001/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۹۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: دولت در زمینه کتاب‌خوانی خدمات خوبی به روستاها ارائه کرده است

یکی از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با یبان اینکه «دولت در زمینه ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی خدمات خوبی به روستاها ارائه کرده است» تاکید کرد: هر کتابخانه روستایی می‌تواند مظهر علم و دانش باشد و باید سعی کنیم که به روستاها هم توجه جدی داشته باشیم که البته اقداماتی که در این زمینه انجام شده، از اقدامات قابل تحسین دولت محسوب می‌شود.

غلامرضا منتظری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اقدامات دولت در زمینه افزایش میزان کتابخوانی در مناطق غیربرخوردار اظهار کرد: اعتقاد من بر این است که مقدمه توانایی، دانایی است و یکی از مهمترین وجوه دانایی، مطالعه کتب سودمند، مفید و تحول آفرین است؛ در این زمینه انصاف این است که دولت خدمات خوبی به روستاها ارائه کرده است.

وی با اشاره به ارسال یک میلیون و ۶۰۰ هزار جلد کتاب به روستاها طی یک سال اخیر گفت: هر کتابخانه روستایی می‌تواند مظهر علم و دانش باشد و باید سعی کنیم که به روستاها هم توجه جدی داشته باشیم که البته اقداماتی که در این زمینه انجام شده، از اقدامات قابل تحسین دولت محسوب می‌شود.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید بر اینکه در حوزه ترویج فرهنگ مطالعه نباید به خدمات ارائه شده راضی شویم، عنوان کرد: رضایت به خدمات ارائه شده در این حوزه، سرآغاز توقف ماست؛ در این زمینه باید تلاش‌های‌مان را بیشتر کنیم و در این راستا نیز انتظار ما از رئیس جمهوری و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی این است که نسبت به بسط و گسترش نمایشگاه‌های استانی کتاب اهتمام بیشتری صورت بگیرد.

منتظری با اشاره به آغاز به کار سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از روز چهارشنبه گفت: نمایشگاه کتاب در حکم یک سفره رنگین و متنوع فرهنگی و معنوی است که موجب ایجاد کشش برای حضور در نمایشگاه می‌شود و قطعاً نتیجه‌ این کشش، کوشش برای خرید کتاب است؛ اعتقادم بر این است که در کنار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که از کارهای فاخر فرهنگی کشور در مقیاس ملی و بین‌المللی محسوب می‌شود و موجب اعتبار و منزلت فرهنگی ماست، باید به دو نکته توجه کنیم؛ یکی اینکه بتوانیم این نمایشگاه را در مقیاس کوچک‌تری در استان‌ها گسترش دهیم چراکه همه علاقه‌مندان به کتاب، امکان حضور در نمایشگاه بین‌المللی تهران ندارند.

وی درباره فراهم بودن امکان خرید اینترنتی از نمایشگاه بین‌المللی کتاب افزود: فراهم شدن فرصت خرید مجازی  از نمایشگاه کتاب فرصتی خوب و گره گشایی است که طی سال‌های اخیر ایجاد شده است؛ با این وجود به هر دلیل تجربه ثابت کرده است که حتما باید کتاب با چشم دیده شود و در این فضا تنفس کنیم؛ به همین دلیل انتظار داریم که این نمایشگاه در استان‌های مختلف کشور نیز برگزار شود چراکه برگزاری نمایشگاه کتاب در هر استان موجب ایجاد فضایی فرهنگی در آن استان می‌شود؛ بنابراین اگر منابع لازم تامین و این نمایشگاه‌ها در استان‌های مختلف برگزار شود، به عدالت فرهنگی مورد نظر رئیس جمهوری نزدیک‌تر خواهیم شد.

این نماینده مجلس در ادامه با تاکید بر لزوم افزایش امکان خرید کتاب گفت: امروز قیمت کتاب بالاست و گاهی اوقات در نمایشگاه‌های کتاب می‌بینم که مخاطبان عزیزمان با حسرت به کتاب‌ها نگاه می‌کنند و قدرت خرید کتاب را ندارند؛ در این زمینه نیز باید تدابیری اندیشیده شود. باید به سرانه فرهنگی هر ایرانی توجه کنیم.

منتظری با اشاره به اهمیت تعیین سرانه فرهنگی در کشور افزود: امروز در کشور سرانه آموزشی، پژوهشی و بهداشتی داریم اما برای فرهنگ که سرآغاز همه تحولات است سرانه‌ای پیش‌بینی نکردیم؛ در این زمینه در کمیسیون فرهنگی طرحی را با عنوان اقتصاد فرهنگ و هنر با هدف تعیین سرانه فرهنگی برای هر ایرانی پیگیری کردم. اگر این سرانه تعیین شود و مورد توجه قرار بگیرد، وقتی نمایشگاهی در حوزه فرهنگ برگزار می‌شود، مخاطب با شوق و انگیزه بیشتری در نمایشگاه حضور پیدا کند و وقتی در نمایشگاه قدم می‌زند، آهنگ حسرت در دلش نواخته نمی‌شود.

وی در پایان به ارائه پیشنهادی برای ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در کشور پرداخت و گفت: امروز افرادی هستند که مراجعات بسیاری به کتاب‌خانه‌های عمومی و همچنین کتاب‌خانه‌های مدارس، دانشگاه‌ها و مساجد دارند؛ چنانچه طرحی برای تقدیر و تشویق نوجوانان و جوانانی که بیشترین مراجعه را به کتابخانه‌ها دارند تدوین شود، این تکریم موجب می‌شود که به نوعی فرهنگ کتاب‌خوانی ترویج شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پاول دورف، تلگرام را امن‌تر از واتساپ و سیگنال می‌داند
  • عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: دولت در زمینه کتاب‌خوانی خدمات خوبی به روستاها ارائه کرده است
  • رأی مردم حق الناس است/ مردم مراقب شبهات فضای مجازی باشند
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • کیش دستوری به پیامک بانکی